من 75 دلار اگوپی لازم دارم برای آپگرید و بعد دو ماه با سود 50 درصد پسش میدهم ، ضمانت حرفم سایت کلیکی معتبر goldenclix.com استتاپیک جامع خرید و فروش ارز اینترنتی اگوپی
کلمات کلیدی: اگوپی - ایگوپی - اگو پی - Ego Pay - EgoPay
ببخشید، الان دقیقا چی ضمانت حرف شما رو میکنه؟؟!من 75 دلار اگوپی لازم دارم برای آپگرید و بعد دو ماه با سود 50 درصد پسش میدهم ، ضمانت حرفم سایت کلیکی معتبر goldenclix.com است
قسم به خدا و اینکه، این سایت که گفتم ، پرداحت تضمینی داره و من از سودی که از این سایت دریافت میکنم ، اصل و سود شمارو میدهمببخشید، الان دقیقا چی ضمانت حرف شما رو میکنه؟؟!
داداش خودت رو اسیر اینجور چیزا نکن، پرداخت تضمینی دیگه چیه؟قسم به خدا و اینکه، این سایت که گفتم ، پرداحت تضمینی داره و من از سودی که از این سایت دریافت میکنم ، اصل و سود شمارو میدهم
شما به نئوباکس و پروباکس میتونی شک کنی؟داداش خودت رو اسیر اینجور چیزا نکن، پرداخت تضمینی دیگه چیه؟
شما میتونی تضمین کنی فردا زنده ای که هم قسم خدا می خوری و هم میگی این سایت تضمین می کنه؟
شما به نئوباکس و پروباکس میتونی شک کنی؟
چرا موضوع رو درک نمیکنید؟جمع کن این بسات رو : )))
تو این دوروزمونه ادم از دوست دوهزار قرض نمیتونه بگیرهچرا موضوع رو درک نمیکنید؟
پس به نظرتون راه حل چیه ، 75 دلار کسب کنم و ارتقاء بدهمتو این دوروزمونه ادم از دوست دوهزار قرض نمیتونه بگیره
بعد شما که 24 ساعت نیست عضو شدین اومدین نیگین پول بدین ضامنم خداست ؟!!!!
:|
راهش اینه که 75 دلار بخرید و با پول خودتون سرمایه گذاری کنید نه اینکه با پول بقیه!پس به نظرتون راه حل چیه ، 75 دلار کسب کنم و ارتقاء بدهم
اگه پول داشتم ، به شما میگفتم قرض بدهیدراهش اینه که 75 دلار بخرید و با پول خودتون سرمایه گذاری کنید نه اینکه با پول بقیه!
بقیه که نباید هزینه سرمایه گذاری شما رو بدن...
شما یا خیلی کارت درستهاگه پول داشتم ، به شما میگفتم قرض بدهید
شما که پول نداری پس قرض هم نکن، چون 4 روز دیگه نداری پول مردم رو پس بدی ... اون موقع میشی کلاهبردار!اگه پول داشتم ، به شما میگفتم قرض بدهید
خب 50 دلار تو رنتال بالانس دارم و به 75 دلار نیاز دارم واسه آپگرید که از سودشون پرداخت میکنمشما که پول نداری پس قرض هم نکن، چون 4 روز دیگه نداری پول مردم رو پس بدی ... اون موقع میشی کلاهبردار!