اوکی قوانین این بخش رو نمی دونستم
اگه حوصله داشتی تو پ.خ بهم بگو
بنده کار خرید و فروش بیت کوین انجام میدم، اگر خواستید در خدمتم...
پ.ن: لطفا در مورد چگونگی به دست آوردن و استحراج و این مسائل نپرسید که جوابگو نیستم، شرمنده میشم!
اوکی قوانین این بخش رو نمی دونستم
اگه حوصله داشتی تو پ.خ بهم بگو
0.01 بیت کوین لازم دارم. اگر کسی داره PM بده
اونو یه مقدار خوندم ولی سطحش بالاست (زیر دیپلم توضیح نداده)
شما خودت تو کار بیت کوین نیستی؟
سیستم بیت کوین چون یک جا ثابت نیست و روی بینهایت سرور اجرا میشه یه چیزی مثل TORNET هست که باهاش فیلمو گیم دون لود میکنی وهر تیکشو از یه نفر که اونو شیر میکنه میگیری و در نهیات اون ISO فایل یا هر چیز دیگهای کامل میشه
واسهBTC Mining هم شما باید یا GPU یا CPU رو به کار بگیری که به اصطلاح mining کنی.
داشتم سایت Bitcoin Mining Hardware - ASIC Bitcoin Miner - Butterfly Labs رو چک میکردم, شما با یه miner 50 GH/s (2500$ که میشه 50000 Hash Rate میتونین
با قیمت الان BTC که ۱۰۹ دلار هست,, میتونین در ماه 5339 دلار در بیارین !!! Bitcoin Mining Calculator
در نهیات هم BTC حرفهایترین راه برای پول شوری و خرید و فروش خلاف (SILK ROAD ) +................در اینترنت هست
دوست عزیز 0.45 بیت کوین لازم دارم لطفا شرایط رو بفرست (مبلغ و شماره کارت)2.36 بیت کوین موجود است دوستانی که میخواهند پیغام بدهند
.........................................................2.36 بیت کوین موجود است دوستانی که میخواهند پیغام بدهند
1.829 بیت کوین به ایشان فروخته شد.همچنان 1.95 تا 2.05 بیت کوین لازم دارم.
پ.ن : بعضیا میان پی ام میدن و آیدی یاهو میدن و آیدی یاهو میگیرن و ادعا می کنند که فروشنده بیت کوین هستند و ... . ولی 24 ساعت که میگذره و خبری نمیشه تازه میفهمی که اساساً از اول خودشونو سرکار گذاشتن. لطفاً اگه فروشنده نیستید یا موجودی ندارید نه وقت ما رو بگیرید نه خودتونو مسخره کنید!