• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش در ebay

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان ، ابتدا ببخشيد اگر مکان تاپيک نبايد اینجا باشه ، درست نمیدونستم کجا این تاپيک رو بزنم
من سابقه خريد کالای فيزيکی از نت ! رو نداشتم تا به حال
میخواستم از سايت eBay خريد کنم ولی شرايط کمی عجيب بود ، در واقع میخوام بازيهای دست دوم يا به عبارتی Used Game بخرم
لينک کالاهايی که میخوام بخرم رو گذاشتم ، میدونم برای خريد از eBay نياز به نام کاربری هست ولی در کل میخوام این لينک هارو برای کسی که امريکا زندگی میکنه بفرستم تا اون تهيه کنه و به ایران بفرسته
سوالی که داشتم اینکه چرا قيمت های eBay غير واقعی به نظر میان ، مثلا این لينک : قيمت اصل این بازی 60 دلار هست ولی اینجا قيمت گذاشتن .. يعنی این کالا همراه با هزينه پست Shipping costs: US $6.00 ميشه ؟! يعنی در واقع من اگر الان بخوام این رو بخرم چقدر بايد بدم ؟ در کل با هزينه پست ، اگر امريکا باشم .
در اخر سوالی که داشتم اینکه eBay جای مطمعنی برای خريد هست يا خير ؟ چون خبر هايی مبنی بر کالاهای تقلبی هم میدن
خوش حال میشم اگر يک راه نمايی کلی بکنين.
خداحافظ

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
مي شه به من به طور خلاصه بگيد كار e-bay چيه؟؟؟ اسمش رو شنيدم و تو ماهواره يه پيرزن رو نشون داد كه به وسيله ي e-bay ميلياردر شده بود و قبلا تو كارتن مي خوابيد مي خواستم به طور خلاصه بگيد قضيه ش چيه؟؟؟ نمي دونم جاش اينجا هست يا نه ولي ممنون مي شم بگيد

با تشكر
باي

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از valizadeh4 :
سلام دوستان
مي شه به من به طور خلاصه بگيد كار e-bay چيه؟؟؟ اسمش رو شنيدم و تو ماهواره يه پيرزن رو نشون داد كه به وسيله ي e-bay ميلياردر شده بود و قبلا تو كارتن مي خوابيد مي خواستم به طور خلاصه بگيد قضيه ش چيه؟؟؟ نمي دونم جاش اينجا هست يا نه ولي ممنون مي شم بگيد

با تشكر
باي

خريد و فروش کالا کار رسميش هست !! ولی کلا خيلی بحث پيچيده ای داره
223.gif

کسی در مورد جواب سوال من اطلاعاتی نداره !؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از DvD Man :
خريد و فروش کالا کار رسميش هست !! ولی کلا خيلی بحث پيچيده ای داره
223.gif

کسی در مورد جواب سوال من اطلاعاتی نداره !؟
من فقط میدونم که به ایران خدمات نمیده

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
پس بي خيال

با تشكر
باي

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از DvD Man :
سلام دوستان ، ابتدا ببخشيد اگر مکان تاپيک نبايد اینجا باشه ، درست نمیدونستم کجا این تاپيک رو بزنم
میخواستم از سايت eBay خريد کنم ولی شرايط کمی عجيب بود ، در واقع میخوام بازيهای دست دوم يا به عبارتی Used Game بخرم
لينک کالاهايی که میخوام بخرم رو گذاشتم ، میدونم برای خريد از eBay نياز به نام کاربری هست ولی در کل میخوام این لينک هارو برای کسی که امريکا زندگی میکنه بفرستم تا اون تهيه کنه و به ایران بفرسته
Shipping همون هزينه همل و نقل هست ديگه ؟! و Price در واقع قيمت اصلی کالا ,, ?!
سوالی که داشتم اینکه چرا قيمت های eBay قير واقعيی به نظر میان ، مثلا این لينک : قيمت اصل این بازی 60 دلار هست ولی اینجا قيمت گذاشتن .. يعنی این کالا همراه با هزينه پست Shipping costs: US $6.00 ميشه ؟! يعنی در واقع من اگر الان بخوام این رو بخرم چقدر بايد بدم ؟ در کل با هزينه پست ، اگر امريکا باشم .
در اخر سوالی که داشتم اینکه eBay جای مطمعنی برای خريد هست يا خير ؟ چون خبر هايی مبنی بر کالاهای تقلبی هم میدن
خداحافظ
ebay یک سایت حراجی هست و هر کس قیمت بالاتری بده برنده حراجی خواهد شد. اون قیمتی که شما می بینید قیمت شروع حراجی هست و قیمت فروش نیست. اینی هم که می بینید 1$ گذاشته برای اینه که جلب توجه کنه. می شه تعیین کرد که اگه قیمت پایین تر از یه حدی بود جنس رو تحویل نده.
در کل ebay جای مطمئنی برای خرید و فروش هست ولی همینطور که توی دنیای واقعی آدم کلاه بردار پیدا می شه اونجا هم هست. تو سیستم ebay هر فروشنده برای خودش یک میزان اعتباری داره یعنی هرچی فروشنده با سابقه تر و مشتری هاش راضی تر باشن اعتبارش بالاتر می ره که می تونید این اعتبار رو با کلیک روی اسم فروشنده ببینید.
برای دریافت محصول هم می تونم کمکت کنم ولی برای همچین کالاهایی که توی ایران هم می تونی پیدا کنی به صرفه ات نیست. مثلا ممکنه این جنس برات دربیاد 30$ ولی هزینه حمل و نقل و پستش بشه 50$.
اگه اطلاعات بیشتری خواستی پی ام بده.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از ads :
ebay یک سایت حراجی هست و هر کس قیمت بالاتری بده برنده حراجی خواهد شد. اون قیمتی که شما می بینید قیمت شروع حراجی هست و قیمت فروش نیست. اینی هم که می بینید 1$ گذاشته برای اینه که جلب توجه کنه. می شه تعیین کرد که اگه قیمت پایین تر از یه حدی بود جنس رو تحویل نده.
در کل ebay جای مطمئنی برای خرید و فروش هست ولی همینطور که توی دنیای واقعی آدم کلاه بردار پیدا می شه اونجا هم هست. تو سیستم ebay هر فروشنده برای خودش یک میزان اعتباری داره یعنی هرچی فروشنده با سابقه تر و مشتری هاش راضی تر باشن اعتبارش بالاتر می ره که می تونید این اعتبار رو با کلیک روی اسم فروشنده ببینید.
برای دریافت محصول هم می تونم کمکت کنم ولی برای همچین کالاهایی که توی ایران هم می تونی پیدا کنی به صرفه ات نیست. مثلا ممکنه این جنس برات دربیاد 30$ ولی هزینه حمل و نقل و پستش بشه 50$.
اگه اطلاعات بیشتری خواستی پی ام بده.

مرسی از راهنمايی
الان اگر من این رو بخوام چقدر در میاد ؟ خود جنس ؟ حمل و نقل ؟ درصدی که شما میگيری ؟
این 2 مورد :

http://cgi.ebay.com/XBOX360-2006-FIFA-WORLD-CUP-GERMANY-FOOTBALL-UK_W0QQitemZ300016131773QQihZ020QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem
و

http://cgi.ebay.com/Quake-4-Bonus-Disc-Quake4-for-Xbox360-xbox-360-NR_W0QQitemZ320015410758QQihZ011QQcategoryZ62053QQrdZ1QQcmdZViewItem

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از DvD Man :
بزار قیمت های قطعی رو فردا بهت بدم.
مگه قیمت این بازی ها تو ایران چنده؟
راستی سعی کن فیفا 2006 رو از یکی دیگه بخری این بابا اولین بارشه که تو ebay داره جنس می فروشه.

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
ببنید اگه آی پی مون از ایران باشه مگه بن نمیشیم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به نقل از ads :
بزار قیمت های قطعی رو فردا بهت بدم.
مگه قیمت این بازی ها تو ایران چنده؟
راستی سعی کن فیفا 2006 رو از یکی دیگه بخری این بابا اولین بارشه که تو ebay داره جنس می فروشه.

من که درست نمیدونم کی اولين بارشه کی نيست :د !!
این 2 تا فقط نمونه هست ، خيلی چيز های ديگه هم هست
قيمتش تو ایران 58 تا 70 هزار تومان هست
بعضی از اینها هم تو ایران نيست

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از DvD Man :
من که درست نمیدونم کی اولين بارشه کی نيست :د !!
این 2 تا فقط نمونه هست ، خيلی چيز های ديگه هم هست
قيمتش تو ایران 58 تا 70 هزار تومان هست
بعضی از اینها هم تو ایران نيست
کنار اسم فروشنده یه شماره زده و یه ایکون هم کنارشه اون فروش هاش رو نشون می ده.
شما هم سعی کن هر دفعه که سفارش می دی تعداد رو ببری بالا تا بصرفه تر بشه. اگه بتونی تو آمازون چیزالیی رو که می خواهی پیدا کنی بهتره.
اونا که تو ایران نیست خب یه چیزی برای بقیه فکر کنم رو هر کدوم 10 تومن به صرفه تر باشه.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
خنده دار نیست بچه ها:
صاحبش یک ایرانیه(پیر امیدیار) ولی ایرانی ها نمیتونند در این سایت خرید و فروش کنند!
امان از این ایالات متفرقه آمریکا!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
Shipping همون هزينه همل و نقل هست ديگه ؟! و Price در واقع قيمت اصلی کالا ,, ?!
سوالی که داشتم اینکه چرا قيمت های eBay قير واقعيی به نظر میان ، مثلا این لينک : قيمت اصل این بازی 60 دلار هست ولی اینجا قيمت گذاشتن .. يعنی این کالا همراه با هزينه پست Shipping costs: US $6.00 ميشه ؟! يعنی در واقع من اگر الان بخوام این رو بخرم چقدر بايد بدم ؟ در کل با هزينه پست ، اگر امريکا باشم .
خداحافظ
خب همونطور که میبینی این item برای فروش به صورت حراجیه (bid now)
که از یک دلار شروع میشه
در صورتی که یک item گزینه buy now داشته باشه میتونی همون لحظه بخریش
یادت باشه در صورتی که چیزی رو از حراجی برنده بشی یا اینکه بخری، مجبوری پولش رو بدی وگرنه مشکل برات پیش میاد و در صورت تکرار اکانتت رو میبنده ebay
ارسال کالا بزرگترین مشکل ebay هست؛ تا جایی که من میدونم به ایران نمیفرسته
لینکی که شما دادی فقط به امریکا میفرسته و هزینه ارسالش 6 دلاره. یعنی پولی که شما باید پرداخت کنی پول جنسه (اگه حراجی رو ببری) + پول پستش
در مورد اینکه قیمت های ebay غیر واقعی به نظر میان باید بگم که در شروع حراجی همیشه همینطوره ولی اواخر حراجی میبینی که قیمتها از قیمت اصلی هم معمولا بالا تر رفته
خرید در ebay ریسکه
پس حتما از کسی خرید کن که feedback خوبی داشته باشه (بالای 98 درصد مثبت) و کاربرا نظرات خوبی داده باشن و ترجیحا قدیمی باشه و بالای 200 تا فروش داشته باشه
لینکی که شما دادی feedback خوبی داره ولی زیاد مطمئن نیست چون کاربر زیاد فعالی نیست
سوال دیگه ای بود در خدمتم

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از fotocopy :
خب همونطور که میبینی این item برای فروش به صورت حراجیه (bid now)
که از یک دلار شروع میشه
در صورتی که یک item گزینه buy now داشته باشه میتونی همون لحظه بخریش
یادت باشه در صورتی که چیزی رو از حراجی برنده بشی یا اینکه بخری، مجبوری پولش رو بدی وگرنه مشکل برات پیش میاد و در صورت تکرار اکانتت رو میبنده ebay
ارسال کالا بزرگترین مشکل ebay هست؛ تا جایی که من میدونم به ایران نمیفرسته
لینکی که شما دادی فقط به امریکا میفرسته و هزینه ارسالش 6 دلاره. یعنی پولی که شما باید پرداخت کنی پول جنسه (اگه حراجی رو ببری) + پول پستش
در مورد اینکه قیمت های ebay غیر واقعی به نظر میان باید بگم که در شروع حراجی همیشه همینطوره ولی اواخر حراجی میبینی که قیمتها از قیمت اصلی هم معمولا بالا تر رفته
خرید در ebay ریسکه
پس حتما از کسی خرید کن که feedback خوبی داشته باشه (بالای 98 درصد مثبت) و کاربرا نظرات خوبی داده باشن و ترجیحا قدیمی باشه و بالای 200 تا فروش داشته باشه
لینکی که شما دادی feedback خوبی داره ولی زیاد مطمئن نیست چون کاربر زیاد فعالی نیست
سوال دیگه ای بود در خدمتم
اون فروشنده فیفا 2006 مگه فیدبک هم داره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ads , photocopy جان توضيحات واقا عالی دادين دست هر دوی شما درد نکنه
کمی ديدگاهم بهتر شد نسبت به eBay
مرسی

بالا