• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش دلار لیبرتی رزرو - Liberty Reserve

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
11230$ لیبرتی رزرو موجود است.
______
6999$ باقی مونده.

Last edited:

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
$21.76 لیبرتی موجوده.
دلاری 3680 تومن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
فروش 57 دلار لیبرتی رزرو
هر دلار 3700 تومان

Last edited:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
57 دلار لیبرتی موجود است.
فروش فوری.

هر دلار 3680 تومان

فروخته شد

Last edited:

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
خريد و فروش ليبرتي رزرو
2000 دلار موجوده
Y ID: Iranvisacart

arminmi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1100 دلار لیبرتی موجود است

---------------------------------
فروخته شد به bravia2009
مطمئن وسریع مثل همیشه

Last edited:

nefarious

Registered User
لایک‌ها
6
100$ موجوده .

فروخته شد به iranvisacart عزیز

Last edited:

riches2011

Registered User
لایک‌ها
53
قابل توجه دوستان و همكاران محترم ...

من يكي از حساب هاي ليبرتي رزرو خودمو كه پسوردشو فراموش كرده بودم , خواستم بازيابي كنم . به قسمت مربوطه مراجعه كردم و پس از وارد كردن يك سري اطلاعات پيغام زير رو دريافت كردم :

The requested operation is not available at the moment. Please contact support for assistance. Thank you for your patience

قبلا در اين مرحله يك كد تاييد به ايميل ارسال ميكرد كه از طريق اون كد امكان بازيابي اكانت وجود داشت و سايت به شما يك پسورد و پين كد جديد ميداد . ولي حالا با دريافت پيغام خطاي بالا مواجه ميشيد .

بعد اومدم با سيستم آنلاين پشتيباني صحبت كنم ديدم بعد از چندين بار مراجعه به سايت و بالاخره آنلاين شدن بخش ساپورت هر كاري ميكنم پنجره چت باز نميشه و خطا ميده . يكي از دوستانم هم امتحان كرد و اونم نتونست پنجره چت آنلاين رو باز كنه .

فقط ميمونه يك بخش تيكت زدن كه همه ما ميدونيم كه ليبرتي بسيار سبيار دير به تيكت جواب ميده و حتي ممكنه اصلا جواب نده . من يكبار خواستم به ليبرتي يك اكانت كلاهبردار رو گزارش بدم بعد از گذشت 10 ماه تازه براي من ايميل فرستاد و اونم يك ايميل بي محتوا به درخواست من .

دوستان مجموعه اين موارد كه بر شمردم نشون دهنده اينه كه ليبرتي يك سيستم قابل اعتماد نيست و اگر خدايي ناكرده پسورد يا پين كد يا غيره رو فراموش كنيد حقيقتا پول خودتون رو از بين رفته فرض كنيد . اين سيستم جوابگويي مشكلات در ليبرتي اصلا استاندارد و قابل قبول نيست .

فقط دوستان هوشيار باشن و زياد به اين سيستم اعتماد نكنن . هر چند كه به شخصه من خودم مشكلي از ليبرتي نديدم ولي همونطور كه گفتم سيستم پشتيباني ليبرتي ميشه گفت در حد صفره . با تشكر از توجه دوستان و همكاران عزيز . موفق و پاينده باشيد ... يا علي .

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
خریدار دلار لیبرتی رزرو

تماس با یاهو : saeid24542
تلفن : 09126781026

قابل توجه دوستان و همكاران محترم ...

من يكي از حساب هاي ليبرتي رزرو خودمو كه پسوردشو فراموش كرده بودم , خواستم بازيابي كنم . به قسمت مربوطه مراجعه كردم و پس از وارد كردن يك سري اطلاعات پيغام زير رو دريافت كردم :

The requested operation is not available at the moment. Please contact support for assistance. Thank you for your patience

قبلا در اين مرحله يك كد تاييد به ايميل ارسال ميكرد كه از طريق اون كد امكان بازيابي اكانت وجود داشت و سايت به شما يك پسورد و پين كد جديد ميداد . ولي حالا با دريافت پيغام خطاي بالا مواجه ميشيد .

بعد اومدم با سيستم آنلاين پشتيباني صحبت كنم ديدم بعد از چندين بار مراجعه به سايت و بالاخره آنلاين شدن بخش ساپورت هر كاري ميكنم پنجره چت باز نميشه و خطا ميده . يكي از دوستانم هم امتحان كرد و اونم نتونست پنجره چت آنلاين رو باز كنه .

فقط ميمونه يك بخش تيكت زدن كه همه ما ميدونيم كه ليبرتي بسيار سبيار دير به تيكت جواب ميده و حتي ممكنه اصلا جواب نده . من يكبار خواستم به ليبرتي يك اكانت كلاهبردار رو گزارش بدم بعد از گذشت 10 ماه تازه براي من ايميل فرستاد و اونم يك ايميل بي محتوا به درخواست من .

دوستان مجموعه اين موارد كه بر شمردم نشون دهنده اينه كه ليبرتي يك سيستم قابل اعتماد نيست و اگر خدايي ناكرده پسورد يا پين كد يا غيره رو فراموش كنيد حقيقتا پول خودتون رو از بين رفته فرض كنيد . اين سيستم جوابگويي مشكلات در ليبرتي اصلا استاندارد و قابل قبول نيست .

فقط دوستان هوشيار باشن و زياد به اين سيستم اعتماد نكنن . هر چند كه به شخصه من خودم مشكلي از ليبرتي نديدم ولي همونطور كه گفتم سيستم پشتيباني ليبرتي ميشه گفت در حد صفره . با تشكر از توجه دوستان و همكاران عزيز . موفق و پاينده باشيد ... يا علي .

رضا داداش مخلصم
دلتنگتیم حسابی در حد لالیگا ! بابا یکسر پیش ما بیا ، با ما به از این باش :D

خودت دیگه اوستای ما هستی چی بگیم ازه واقعا اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد و هر لحظه امکان داره بری رو هوا
پول که توش نداشتی داداش ؟

riches2011

Registered User
لایک‌ها
53
خریدار دلار لیبرتی رزرو

تماس با یاهو : saeid24542
تلفن : 09126781026

رضا داداش مخلصم
دلتنگتیم حسابی در حد لالیگا ! بابا یکسر پیش ما بیا ، با ما به از این باش :D

خودت دیگه اوستای ما هستی چی بگیم ازه واقعا اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد و هر لحظه امکان داره بری رو هوا
پول که توش نداشتی داداش ؟

سلام به روي ماهت سعيد جان ... فداي تو داداش .. ببخشيد يك كم سرم شلوغ شده . نه خدا رو شكر پولي توي اون حساب نبود ولي كلا بهتره بچه ها زياد پول نزارن بمونه توي ليبرتي ... رفتاراش يك كم مشكوكه .

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
خریدار 540 دلار لیبرتی. قیمت بدین لطفا. زیر 3650 تومن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا