11230$ لیبرتی رزرو موجود است.
$21.76 لیبرتی موجوده.
دلاری 3680 تومن.
قابل توجه دوستان و همكاران محترم ...
من يكي از حساب هاي ليبرتي رزرو خودمو كه پسوردشو فراموش كرده بودم , خواستم بازيابي كنم . به قسمت مربوطه مراجعه كردم و پس از وارد كردن يك سري اطلاعات پيغام زير رو دريافت كردم :
The requested operation is not available at the moment. Please contact support for assistance. Thank you for your patience
قبلا در اين مرحله يك كد تاييد به ايميل ارسال ميكرد كه از طريق اون كد امكان بازيابي اكانت وجود داشت و سايت به شما يك پسورد و پين كد جديد ميداد . ولي حالا با دريافت پيغام خطاي بالا مواجه ميشيد .
بعد اومدم با سيستم آنلاين پشتيباني صحبت كنم ديدم بعد از چندين بار مراجعه به سايت و بالاخره آنلاين شدن بخش ساپورت هر كاري ميكنم پنجره چت باز نميشه و خطا ميده . يكي از دوستانم هم امتحان كرد و اونم نتونست پنجره چت آنلاين رو باز كنه .
فقط ميمونه يك بخش تيكت زدن كه همه ما ميدونيم كه ليبرتي بسيار سبيار دير به تيكت جواب ميده و حتي ممكنه اصلا جواب نده . من يكبار خواستم به ليبرتي يك اكانت كلاهبردار رو گزارش بدم بعد از گذشت 10 ماه تازه براي من ايميل فرستاد و اونم يك ايميل بي محتوا به درخواست من .
دوستان مجموعه اين موارد كه بر شمردم نشون دهنده اينه كه ليبرتي يك سيستم قابل اعتماد نيست و اگر خدايي ناكرده پسورد يا پين كد يا غيره رو فراموش كنيد حقيقتا پول خودتون رو از بين رفته فرض كنيد . اين سيستم جوابگويي مشكلات در ليبرتي اصلا استاندارد و قابل قبول نيست .
فقط دوستان هوشيار باشن و زياد به اين سيستم اعتماد نكنن . هر چند كه به شخصه من خودم مشكلي از ليبرتي نديدم ولي همونطور كه گفتم سيستم پشتيباني ليبرتي ميشه گفت در حد صفره . با تشكر از توجه دوستان و همكاران عزيز . موفق و پاينده باشيد ... يا علي .
خریدار دلار لیبرتی رزرو
تماس با یاهو : saeid24542
تلفن : 09126781026
رضا داداش مخلصم
دلتنگتیم حسابی در حد لالیگا ! بابا یکسر پیش ما بیا ، با ما به از این باش
خودت دیگه اوستای ما هستی چی بگیم ازه واقعا اصلا نمیشه بهش اطمینان کرد و هر لحظه امکان داره بری رو هوا
پول که توش نداشتی داداش ؟