خریدار 80 دلار لیبرتی با قیمت مناسب. لطفا پ.خ بدید.
خریده شد از کاربر h3am
خریدار 80 دلار لیبرتی با قیمت مناسب. لطفا پ.خ بدید.
سلام من واسه تست $1 میخوام(نه تست شما مثلا قابل اطمینان نیستید میخوام یه سایت رو تست کنم)
باید چکار کنم اکانت لیبرتی هم دارم لطفا راهنمایی کنید
سایتی که میخوام تست کنم سرمایه گذاری هست اگه کسی به این سایت www.gold-manufacture.com پول داده و چهار روز بعد اصل پول و سود رو گرفته به من هم بگه و راهنمایی بکنه ممنون میشم
200$ دلار لیبرتی رزرو قیمت مناسب خریداریم لطفا" دوستان معتبر قیمت پی ام کنند. :heart:
با تشکر
با عنایت به هماهنگی های انجام شده با مدیران ارشد پرشین تولز تا بالاترین سطح و به منظور جلوگیری از کلاه برداری های احتمالی و تمامی مسائلی که ممکن هست پیش آمد های مالی و از دست رفتن سرمایه برای خریداران در این بخش ها داشته باشه این قانون که الان دارم مکتوب میکنم از بعد از تحریر این پست لازم الاجرا هست :
فروش ارزهای اینترنتی به هر نحو و هر سیستمی محدود به فعالیت برای فروشندگان معتبر مییاشد فلذا کاربران عادی حق فعالیت در بخش رو به عنوان فروشنده نخواهند داشت
بدیهی است پس از این پست در صورت مشاهده پست فروش از سمت کاربران عادی برخورد میشود و جلوی فعالیت ایشان گرفته خواهد شد .
نکته : به شخصه میدونم که افراد با اعتباری هستند که دارن فعالیت میکنن و ملاک این نیست که اون افراد بی اعتبار هستن از دید این مجموعه بلکه اتفاقا برعکس با توجه به سوء استفاده های صورت گرفته توسط کاربرانی که فضای باز بازارچه سوء استفاده میکردند و با ارائه نرخ های بسیار پائین اقدام به جذب مشتری و کلاه برداری میکردند این قانون اعمال شده است . پیشاپیش از دوستان از سمت کلیه مدیران معذرت خواهی کرده و پوزش میخواهیم .
جهت چگونگی دریافت تگ فروشنده معتبر و اقداماتی که باید انجام بدید تا دوباره بتونید فعالیت در این بخش به عنوان فروشنده داشته باشید در این تاپیک : http://forum.persiantools.com/t305603.html به صورت مبسوط توضیح داده شده و مراحل آن قدم به قدم نیز توضیح داده شده .
با تشکر
صندوق پستی شما پر هست!