قیمت دلار آلرت پی 1100 تومان
برای خرید با شماره 09144069203 هماهنگ شوید
http://alertpay-sell-bye.blogfa.com/
برای خرید با شماره 09144069203 هماهنگ شوید
http://alertpay-sell-bye.blogfa.com/
دوستان لازم میدونم این نکته رو اینجا متذکر بشم چون چند نفر ازم سوال کرده بودند.
دلار های آلرت پی قابلیت ریفوند (Refound) رو دارند یعنی اگه اون کسی که برای شما دلار میفرسته بره مثلا طی یک مراحلی برای مثال به آلرت پی توضیح الکی بده که این دلار منو دزدیده و از من کلاهبرداری کرده و یه سری اسناد الکی نشون بده یا دلار اونی که برای شما میفرسته غیر مطمئن باشه دلار از حساب شما بعد از چند روز برگشت (Refound) میخوره و میره حساب شخصی که به شما دلار فروخته یا دلار فرستاده.
در کل چند نمونه از دلار های کثیف یا دلار های غیر مطمئن رو اینجا اسم می برم گرچه شما اطلاعاتتون از من بیشتره باز هم میگم که یه موقع او افرادی که اطلاع ندارن سرمایه ی خودشون رو الکی از دست ندن.
چند نمونه از دلار هایی که احتمال برگشت خوردنشون زیاده: اول "دلار هایی که از سایت های بازی به دست میان-سایت های بازی خارجی اکثرا با حساب آلرت پی یا پیپال کار میکنن چون این 2 نوع حساب قابلیت برگشت خوردن دارند.و اکثرا با حساب لیبرتی رزرو کار نمیکنن چون این حساب Refound نداره.
دوم "دلار هایی که از طریق قمار بازی به دست میان(حتما سایت های خارجی زیادی در این مورد دیدین-به هیچ وجه از این سایت ها دلار آلرت پی یا پیپال نگیرید)
سوم" دلار هایی که از سایت های HYPE به دست میان.سایت های Hype هایپ هم که همه اطلاع دارند که 99% پولی که میفرستن حساب شما برگشت میزنن و حتی به خاطر این موضوع حساب شما هم بسته میشه.
(سایت های Hype سایت هایی هستند که به ما وعده میدن که مثلا سرمایه 100$ بگذارید هفته ی بعد یا ماه بعد 200$ میدیم.در واقع شمارو راقب میکنن تا سرمایه گذاری کنید-این هم بگم ممکنه اولش دلار رو برای شما بفرستن و برگشت هم نزنن ولی مطمئن باشید این برگشت نزدن اونها فقط به این دلیل هستش که شما سرمایه ی بیشتری به اونها بدین برای سود بیشتر!!!)
انشالا که یه کمک کوچیکی کرده باشم.موفق باشید.
ID Yahoo: E.nsaniat
Mobile:09357051670
09122099477
WwW.BestPTCSites.Mihanblog.Com
پس مراقب دلار های کثیف باشید.
موفق باشید.
دوست گرامی رفیق شفیق ---
همیشه بطور معمول بخاطر جلب اطمینان اصول کار اینه که 2روز بعد از انتقال پول در آلرت پی مبلغ در ازای دلار به شما پرداخت میشه حالا یا ریال هست یا چیزه دیگه.... این قانون حتی در فروشگاه های اینترنتی هم که با آلرت پی کار می کنند مشاهده میشه....
شما اگه وقت کنی و قوانین ثبت نام و همچنین یوزر حرفه ای یا Business رو مطالعه کنی راحت تر می تونی دیگران رو مطلع کنی.
و دیگه اینکه کلمه ای به نام REFOUND وجود خارجی نداره.... اونی که شما می خوای بگی REFUND هست بمعنای استرداد...
موفق باشی
سلام دوست عزیز و برادری که اصلا متوجه منظور من نشدی!!
اولا این که در فروشگاه های اینترنتی بعد از اینکه مثلا ما دلار آلرت پی دادیم بهشون بعد از 2 روز تایید کنن یه جورایی شاید وجود داشته باشه و حتی خودم دیدم بعضی افراد برای خرید دلار آلرت پی (اکثرا) Exchanger ها اول دلار آلرت پی رو میگیرن و شاید تا 7 روز هم دلار هارو نگه دارن حسابشون و بعد ریال یا هر چیز دیگه ای در قبالش میدن.اما من اصلا این منظورم نبوده و نیست!
من دلار کثیف رو معرفی کردم.دلاری که امکان برگشت خوردن اون( ریفوند یا Refound یا به قول شما و تلفظ صحیح ترش Refund ) وجود داره.
لازم به ذکره دوست من! که دلاری بوده بعد از 3 ماه برگشت خورده چون کثیف بوده و Refund شده عزیزم.
در ضمن من انقد تجربه دارم که بدونم همچین چیزی واقعا وجود داره یا نه.
چند نفر از دوستانم از فروردین ماه تا الان دچار این مشکل شدن.اون وقت شما محکم میای میگی اصلا Refund وجود خارجی نداره؟!!!!!!!!!!
خیلی جالبه!
البته بهت حق میدم.چون فکر نمی کنم دلار هات از جاهای خوب به دست اومده باشه.
و شاید هم واقعا همچین اتفاقی ندیدی توی عمرت!!
به هر حال من وظیفم بود در مورد دلار های کثیف واسه بروبچه هایی که اطلاع نداشتن یه سری توضیحاتی بدم.
دلار های سایت های Hype -دلار های سایت های بازی-قمار- و کلا دلاری هایی که از جاهای نا مطمئن به دست میان (یا در واقع Source اونها مطمئن نباشه)امکان برگشت خوردشون زیادتره.
این رو هم لازم میدونم اینجا باز بنویسم قبلا سایت ایران فارکس نوشته بودم.
1:سورس یا همون Source یعنی منبع...منشاء...یعنی منبع اون دلار ها کجاست از کجا اومده.
2: refound یعنی: پس دادن.(پس این کلمه وجود خارجی دارد!)
موفق باشید.
به هر حال من وظیفم بود در مورد دلار های کثیف واسه بروبچه هایی که اطلاع نداشتن یه سری توضیحاتی بدم.
دلار های سایت های Hype -دلار های سایت های بازی-قمار- و کلا دلاری هایی که از جاهای نا مطمئن به دست میان (یا در واقع Source اونها مطمئن نباشه)امکان برگشت خوردشون زیادتره.
پرداخت آلرت پی مثل پی پال ریفوند داره؟ اگر پرداخت کننده از روی بالانس پیمنت کنه بعد اینکه کالا براش ارسال شد میتونه شارج بک بزنه؟ سخت گیریش مثل پی پال؟
عزیز من نگفتم REFUND وجود خارجی نداره ... گفتم REFOUND وجود نداره برادر.....
FOUND یعنی پیدا کردن.... شما املاء رو درست نمی نویسی و همش هم تکرارش میکنی
کلمه REFOUND رو شما بنویس تو همین ادیتور پرشین تولز زیرش خط قرمز میکشه یعنی این لغت در زبان انگلیسی وجود نداره
مشکل من با لغت املایی شماست نه اینکه بگم دلار کثیف وجود نداره عزیز من
اینم از گوگل:
re-found = دوباره پیدا شده
refound = -----
refund = استرداد
Q: How do I refund a customer? - AlertPay
If the seller wants to refund the customer before a dispute is escalated, ...
در ضمن دلار کثیف هم بعد 30 روز دیگه قابل REFUND نیست....
و خیلی خوندم جاهای مختلف که طرف بعد 3 هفته برگشت زده پول رو آلرت پی هم 50% رو پس داده....
در کل از PAYPAL خیلی بهتره بنظر من. به چیزهای الکی گیر نمیده :happy:
موفق باشید
دوست عزیز من با شما و اطلاعات غلط شما مشکل دارم...
کی گفته دلاری که از قمار و بازی بدست میاد نا مطمئن هست ؟
مثال سایت POKERSTARS یا FULLTILTPOKER یا KING و یا SKILL7 ... PARTYPOKER
من از همشون سالیان سال دلار کشیدم بیرون. تاحالا هم مشکلی نداشتم . :hmm:
لطفا وقتی چیزی رو نمیدونید بیخود مطرح نکنید ....
سایت های بالا هر کدومش به اندازه 10 تای آلرت پی اعتبار داره..
نون ملت رو با این حرفها آجر نکن برادر
دوست عزیزم.من هم با صراحت حرف زدن الکی شما مشکل دارم.
اولا" من گفتم- امکان-<<<< برگشت خوردن دلار هایی که از سایت های هایپ و بازی یا قمار بدست میان >>زیادتره>>
نگفتم 100% همشون اوکی؟
دوما این که میگی کی گفته>>> خیلی از موارد رو خودم دیدم دیگه لازم نیست کسی بهم گفته باشه. البته از فروردین 89 تا حالا منظورم هستش که چندین مورد برگشت خوردن به واسطه ی سرمایه گذاری در سایت های هایپ یا بازی بوده.
حالا اگه به قول خودت سالیان سال از یه سایت بازی دلار میکشی و مشکلی نبوده شاید جزو اون چند درصد محدودی باشه که به قول شما اعتبار سایتشون بالاس.
و در آخر من هیچ وقت نون ملت عزیزم رو آجر نمیکنم.اصلا مطالبی که در مورد برگشت خوردن دلار و توضیحاتی که دادم در مورد دلار های کثیف انقدر به شما فشار اورده که اسمشو میذاری نون اجر کردنت؟!
من اصلا قصدم شما نبودی و فقط واسه اینکه دید یک سری آدم های کم تجربه تر بازتر بشه و مراقب باشن توضیحاتی دادم فکر نمیکنم به شما مربوط بشه! شما کار خودتو میکنی منم کار خودمو.
اون هایی که با من کار کردن خودشون قضاوت میکنن.
ولی فکر کنم شما یه کلاس زبان یا ادبیات بری دیگه حتی فکر آجر کردن نون یا این مسائل رو هم نمیکنی فکر کنم بیشتر نون در بیاری عزیزم:hmm:
یا علی.
دوست عزیزم.من هم با صراحت حرف زدن الکی شما مشکل دارم.
اولا" من گفتم- امکان-<<<< برگشت خوردن دلار هایی که از سایت های هایپ و بازی یا قمار بدست میان >>زیادتره>>
نگفتم 100% همشون اوکی؟
دوما این که میگی کی گفته>>> خیلی از موارد رو خودم دیدم دیگه لازم نیست کسی بهم گفته باشه. البته از فروردین 89 تا حالا منظورم هستش که چندین مورد برگشت خوردن به واسطه ی سرمایه گذاری در سایت های هایپ یا بازی بوده.
حالا اگه به قول خودت سالیان سال از یه سایت بازی دلار میکشی و مشکلی نبوده شاید جزو اون چند درصد محدودی باشه که به قول شما اعتبار سایتشون بالاس.
و در آخر من هیچ وقت نون ملت عزیزم رو آجر نمیکنم.اصلا مطالبی که در مورد برگشت خوردن دلار و توضیحاتی که دادم در مورد دلار های کثیف انقدر به شما فشار اورده که اسمشو میذاری نون اجر کردنت؟!
من اصلا قصدم شما نبودی و فقط واسه اینکه دید یک سری آدم های کم تجربه تر بازتر بشه و مراقب باشن توضیحاتی دادم فکر نمیکنم به شما مربوط بشه! شما کار خودتو میکنی منم کار خودمو.
اون هایی که با من کار کردن خودشون قضاوت میکنن.
ولی فکر کنم شما یه کلاس زبان یا ادبیات بری دیگه حتی فکر آجر کردن نون یا این مسائل رو هم نمیکنی فکر کنم بیشتر نون در بیاری عزیزم:hmm:
یا علی.
عزیز من خودم استاد زبانم
شما اگر خواستی من براتون کلاس خصوصی میگذارم و فقط هم رو کلمه refund روت کار می کنم فکر کنم یکسالی طول بکشه یاد بگیری
دوست عزیز در این مورد که شما میگی اعتبار این سایت ها مثل pokerstar از اعتبار مملکت مام بیشتره اینو همه میدونن
شاید شما دوست عزیز اطلاعاتتون در این ضمینه کم باشه بندم چندین ساله دارم این کارو انجام میدم و مشکلی ندارم
مثل این میمونه که شما بگین سایت امازون اعتبار نداره و از این سایت خرید نکنیم دوست خوبم
در ضمن دوست خوبم refund درسته نه REFOUND موفق باشید
در ضمن اگر نگاهی به پست من بندازی میبینی که گفتم دلارم از سایت بازی POKER هست و شما اومدی گفتی اکثر دلار های سایتهای بازی و قمار کثیف هست..
پس حق بده که اینجا پست بدم و ازت انتقاد کنم. درضمن شما تازه واردی و پستهای کم حداقل یکی این حرفارو میزد که قدیمی بود ....