درود
آقا ما یه چیزیو نفهمیدیم، از کجا بفهمیم از کسی که دلار میخریم و پولی که به حسابمون میاد سورسش مطمئنه ؟!!
معمولا چقدر طول میکشه پول ناسالم Refund بشه؟ از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سپاس
بنابر تجربه من خود این شرکت یک شرکت کاملا مشکل دار هست.
درمورد پول های سالم هم تا زمانی که پول بین حساب ها رد و بدل میشه، معمولا هیچ مشکلی پیش نمیاد. اما به محض اینکه بخواید پول رو از چرخه خارج کنید یعنی به حساب بانکیتون برداشت بزنید، این شرکت به دروغ ادعا میکنه که این پول مشکل دار بوده و بعضا تا 2 یا 3 ماه حساب شما رو بلاک میکنه.
این اتفاق برای من افتاده، تا وقتی که من با پولی که دریافت کرده بودم، پرداخت انجام میدادم یا به حساب افراد دیگه واریز میکردم، پول کاملا سالم بود. به محض اینکه درخواست برداشت به حساب بانکیم رو دادم، حساب بلاک شد و ادعای بدون مدرکی که سورس این پول مشکل دار هست.
در ضمن پرداختهایی که با بخشی از اون پول انجام داده بودم و همینطور انتقال هایی که به حساب افراد دیگه انجام شده بود، به هیچ مشکلی برخورد نکرد و فقط اون بخش از پول که من میخواستم برداشت کنم مشکل دار بود :دی
درمورد پی پال هم تجربه درخواست مدارک از طرف پی پال رو داشتم که برخوردشون بسیار حرفه ای تر و پاسخگوتر بود. با برداشت به حساب بانکی هم به هیچ وجه مشکلی نداشتند و بسیار سریع و دقیق انجام دادند. در مقایسه با آلرت پی که به هیچ وجه در هیچ موردی پاسخگو نیستند (چه پشت تلفن و په از طریق ایمیل) و چون شما موقع باز کردن حساب شرایطشون رو پذیرفتید، به خودشون اجازه میدند هرطور که دوست دارند با شما برخورد کنند و به راحتی سوء استفاده میکنند.
در مجموع همه این شرکت ها مشکلاتی دارند اما من شرکت آلرت پی رو یک شرکت بسیار غیرحرفه ای میدونم که دنبال بدست آوردن پول از راه درست نیست و شما برای کارکردن باهاش باید خودتون رو به شکلی که اون تعریف میکنه تطبیق بدید، در حالیکه باید برعکسش باشه.
با درود