• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش دلار پی‌زا - Payza

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
هیچ راه دیگه ای نداره؟ بعد معمولا چقدر طول میکشه پول ناسالم Refund بشه، تایم مشخصی داره؟ اگه پول خرج بشه تکلیف چیه؟!

Payza فکر میکنم تا 1 ماه میتونه شکایت کنه طرف ، و پول به حسابش برگشت زده خواهد شد .. اگر حق با اون باشه.. اگر پول هکی و یا اسکم باشه تا 6-7 روز اکی ِ... یعنی اگر کسی حسابش هک بشه و یا پول اسکم باشه قبل از 7 روز خب شکایت میکنه دیگه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
جناب captive عزیز
اگر از پی زا یا پی پال به عنوان دروازه پرداخت برای تعرفه آگهی در یک فروم استفاده کنیم .
آیا امکان ریفاند مبالغ ارسالی مشتریان از طرف ایشان وجود دارد یا خیر ؟
و اینکه در این مورد آیا سورس مطمئن یا غیرمطمئن بودن رو چطور میشه تشخیص داد ؟
سپاس

Captive

لایک‌ها
16,664
جناب captive عزیز
اگر از پی زا یا پی پال به عنوان دروازه پرداخت برای تعرفه آگهی در یک فروم استفاده کنیم .
آیا امکان ریفاند مبالغ ارسالی مشتریان از طرف ایشان وجود دارد یا خیر ؟
و اینکه در این مورد آیا سورس مطمئن یا غیرمطمئن بودن رو چطور میشه تشخیص داد ؟
سپاس

سلام

در مورد Paypal هیچ تجربه ای ندارم ، هر چند قوانینش در مورد درگاه و کلا پرداخت تا حدودی مثل Payza هست.

اما کلا در مورد درگاه ها ، یک خاطره ای رو برای شما تعریف میکنم شاید بتونید تا ته قضیه رو بخونید ، چند سال پیش یک سایت پول من رو خورد و موجودی که زحمت کشیده بودم واسش رو نداد :دی ، تقریبا 4 سال پیش ، من هم رفتم یکی از دوستان نامرد که حساب پی پل هک میکرد رو پیدا کردم و خلاصه 100 دلاری تو سایتش تبلیغ دادم : )))

بعد از کلی ویزیتور ارسال کردن حال دادن به ما پول ریفاند شد چرا؟ چون برداشت غیر قانونی بوده / و ادمین سایت ضرر کرد که کاملا حقش بوده.

حالا شما دیگه حساب کن اگر 100 نفر هم پول به حسابتون بریزن ( به صورت ) غیرقانونی برگشت زده خواهد شد. مگر اینکه Hold Time قرار بدید برای چنین تراکنش هایی.

aras194

Registered User
لایک‌ها
13
درود

آقا ما یه چیزیو نفهمیدیم، از کجا بفهمیم از کسی که دلار میخریم و پولی که به حسابمون میاد سورسش مطمئنه ؟!!

معمولا چقدر طول میکشه پول ناسالم Refund بشه؟ از دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

سپاس

بنابر تجربه من خود این شرکت یک شرکت کاملا مشکل دار هست.

درمورد پول های سالم هم تا زمانی که پول بین حساب ها رد و بدل میشه، معمولا هیچ مشکلی پیش نمیاد. اما به محض اینکه بخواید پول رو از چرخه خارج کنید یعنی به حساب بانکیتون برداشت بزنید، این شرکت به دروغ ادعا میکنه که این پول مشکل دار بوده و بعضا تا 2 یا 3 ماه حساب شما رو بلاک میکنه.
این اتفاق برای من افتاده، تا وقتی که من با پولی که دریافت کرده بودم، پرداخت انجام میدادم یا به حساب افراد دیگه واریز میکردم، پول کاملا سالم بود. به محض اینکه درخواست برداشت به حساب بانکیم رو دادم، حساب بلاک شد و ادعای بدون مدرکی که سورس این پول مشکل دار هست.
در ضمن پرداختهایی که با بخشی از اون پول انجام داده بودم و همینطور انتقال هایی که به حساب افراد دیگه انجام شده بود، به هیچ مشکلی برخورد نکرد و فقط اون بخش از پول که من میخواستم برداشت کنم مشکل دار بود :دی

درمورد پی پال هم تجربه درخواست مدارک از طرف پی پال رو داشتم که برخوردشون بسیار حرفه ای تر و پاسخگوتر بود. با برداشت به حساب بانکی هم به هیچ وجه مشکلی نداشتند و بسیار سریع و دقیق انجام دادند. در مقایسه با آلرت پی که به هیچ وجه در هیچ موردی پاسخگو نیستند (چه پشت تلفن و په از طریق ایمیل) و چون شما موقع باز کردن حساب شرایطشون رو پذیرفتید، به خودشون اجازه میدند هرطور که دوست دارند با شما برخورد کنند و به راحتی سوء استفاده میکنند.

در مجموع همه این شرکت ها مشکلاتی دارند اما من شرکت آلرت پی رو یک شرکت بسیار غیرحرفه ای میدونم که دنبال بدست آوردن پول از راه درست نیست و شما برای کارکردن باهاش باید خودتون رو به شکلی که اون تعریف میکنه تطبیق بدید، در حالیکه باید برعکسش باشه.

با درود

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بنابر تجربه من خود این شرکت یک شرکت کاملا مشکل دار هست.

درمورد پول های سالم هم تا زمانی که پول بین حساب ها رد و بدل میشه، معمولا هیچ مشکلی پیش نمیاد. اما به محض اینکه بخواید پول رو از چرخه خارج کنید یعنی به حساب بانکیتون برداشت بزنید، این شرکت به دروغ ادعا میکنه که این پول مشکل دار بوده و بعضا تا 2 یا 3 ماه حساب شما رو بلاک میکنه.
این اتفاق برای من افتاده، تا وقتی که من با پولی که دریافت کرده بودم، پرداخت انجام میدادم یا به حساب افراد دیگه واریز میکردم، پول کاملا سالم بود. به محض اینکه درخواست برداشت به حساب بانکیم رو دادم، حساب بلاک شد و ادعای بدون مدرکی که سورس این پول مشکل دار هست.
در ضمن پرداختهایی که با بخشی از اون پول انجام داده بودم و همینطور انتقال هایی که به حساب افراد دیگه انجام شده بود، به هیچ مشکلی برخورد نکرد و فقط اون بخش از پول که من میخواستم برداشت کنم مشکل دار بود :دی

درمورد پی پال هم تجربه درخواست مدارک از طرف پی پال رو داشتم که برخوردشون بسیار حرفه ای تر و پاسخگوتر بود. با برداشت به حساب بانکی هم به هیچ وجه مشکلی نداشتند و بسیار سریع و دقیق انجام دادند. در مقایسه با آلرت پی که به هیچ وجه در هیچ موردی پاسخگو نیستند (چه پشت تلفن و په از طریق ایمیل) و چون شما موقع باز کردن حساب شرایطشون رو پذیرفتید، به خودشون اجازه میدند هرطور که دوست دارند با شما برخورد کنند و به راحتی سوء استفاده میکنند.

در مجموع همه این شرکت ها مشکلاتی دارند اما من شرکت آلرت پی رو یک شرکت بسیار غیرحرفه ای میدونم که دنبال بدست آوردن پول از راه درست نیست و شما برای کارکردن باهاش باید خودتون رو به شکلی که اون تعریف میکنه تطبیق بدید، در حالیکه باید برعکسش باشه.

با درود

کاملا باهاتون موافق هستم
بسیار غیرحرفه ای هست برخوردشون ، در صورتی که اصلا این برخورد رو شما توی پیپل نخواهید دید!
اکانتی داشتم که بعد از 7-8 سال بلاک شده، بدون هیچ دلیل ، بعد از زدن ایمیل هم هیچ توضیحی ندادند و دقیقا گفتند "همینه که هست!"

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با تشکر از captive گرامی و aras194 عزیز
که اطلاعات و تجربه شون رو به اشتراک گذاشتند .
تا حدی به جواب سوالهام رسیدم ازتون ممنونم

Captive

لایک‌ها
16,664
450$ موجوده ، قیمت مناسب

فروش بالای 50 دلار.

riches2011

Registered User
لایک‌ها
53
خريد دلار پيزا از شما به قيمت هر دلار 1700 تومان ... ( به هر ميزان و نا محدود )

اعتبار قيمت : تا پايان امروز 28 شهريور 1391

شرايط :

اكانت ارسال كننده بايستي وريفاي شده باشد .

يك تصوير از سابقه پول هاي دريافتي از حساب مورد نظر جهت بررسي دلار ارسالي مورد نياز مي باشد .

پرداخت حداكثر 12 ساعت پس از ارسال دلار انجام خواهد گرفت . ( چنانچه سورس مطمئن باشد و در غير اين صورت بعد از گذشت 7 روز پرداخت انجام خواهد شد )

تبصره : اگر مبلغ مورد نظر حداقل 7 روز داخل حساب بوده باشد معادل ريالي حداكثر بعد از 12 ساعت به حساب بانكي شما واريز خواهد گرديد .

كميسيون كسر شده در حين انتقال دلار به حساب ما بر عهده فروشنده خواهد بود .

آيدي : reza_ls2006

09369095565

Last edited:

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
100 دلار پیزا با قیمت مناسب و سورس مطمعن خریدارم .

Captive

لایک‌ها
16,664
$273 دلار موجوده >>یکجا 2280. خرد: 2300

Sold

Last edited:

MohsenG

Registered User
لایک‌ها
7
29 دلار پیزا 65000 تومان