hassanbahmani
Registered User
- نوشتهها
- 485
- لایکها
- 77
منو اد کنید تا کامل راهنماییتون کنمسلام
دوستان آموزش ثبت نام در payza رو کسی میتونه بده؟آخه ایران رو مسدود کردن
ممنون
yahoo:bahmani_67
منو اد کنید تا کامل راهنماییتون کنمسلام
دوستان آموزش ثبت نام در payza رو کسی میتونه بده؟آخه ایران رو مسدود کردن
ممنون
اولا فکر نکنم ایجا جای این بحث باشه دوما با چه تضمین این حرفو میزنید75 دلار ( یکی از بانکهای اگوپی، اوکی پی، پیزا ، پرفکت مانی، وب مانی) لازم دارم برای آپگرید، 2 ماه بعد با 50 درصد سود برمی گردانم،
09362135463
پیزا موجود است100 دلار پی زا با قیمت 3000 تومان خریداریم
سلام ، الان با مدارک فقط میشه وریفای کرد و با کارت اعتباری نمیشه دیگه ، من حساب وریفای شده دارم ، یاهوم رو ادد کنید تا راهنماییتون کنم ، uvcco این آیدی یاهومهیادم میاد قدیم با موبایل و کارت اعتباری میشد پیزا را قانونی کرد.
الان یه حساب جدید باز کردم اثری از روش های قدیم نبود!
Document و Audentify باید صورت بگیره تا قانونی بشه حساب.
الان با کارت اعتباری حساب را میشه قانونی کرد؟
سایت معتبر خارجی برای خرید کارت اعتباری مجازی سراغ دارید؟
قیمت حساب پیزا وریفای آماد چند است؟
بله فی پی زا زیاده ! 2.50 % + $0.25 ، فعلا اصلا به آمریکا خدمات نمیده پی زامن از سال ٢٠١١ كه اسمش پيزا نبود اكانت پرسونال و بيزينس داشتم ولي خيلي في داره مثل اينكه ؟ كارت ويزا هم كه فقط به آمريكاييها ميده نه اكانت هاي ديگه درسته ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ار ایشون حدود ساعت 7 - 200 دلار خریداری شد ولی نتونستند بفرستند و قرار شد پول رو هم برگشت بدند که تا حالا برگشت ندادندموجود هست
والا گفته که وصل نمیشه ساعت 9 یا 10 میفرسته که بعد اون هم گفت که میره از بیرون پول رو انتقال میده یعنی حدود 1.5 پیش که تا حالا انتقال ندادهدليل عدم ارسال چي بوده ؟ اگه بگيد كه بقيه هم تجربه كسب كنند. مرسي
به نظر خود من متاسفانه بعضی از فروشندگان اینجا اصلا خودشون دلار ندارند و از دیگران مایه میزارند و این وسط یه چیزی هم به جیب خودشون میزنن که به نظر من اصلا کار درستی نیست چون مسئولیت بزرگی داره....خوب شما بعنوان خريدار نپرسيدين كه چرا نشده و مدركي دال بر نشدنش ارائه بدن ؟ اينجوري فروشنده ميتونه با پول شما يه خريد و فروش ديگه بكنه و ريال معامله رو اينجوري اوكي كنه و پس از دريافت از خريدار اصلي پول شما رو بده ،بايد دليل منطقي آورد.
سلام من 50 دلار پیزا لازم دارم :alijeweler52فروش دلار پیزا
3100
فروش حدود26دلار پیزاوریفای شده لطفا قیمت خودراپ.خ کنید
YI:moh3nrh27