• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش دلار پی‌زا - Payza

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز لطف کن user pas یک اکانت هم به من پخ کن که ازت بخرم 25$ هم واسم بزار کنار و آخرین قیمتها پخ کن با هم کنار بیایم . مرسی

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
نه سایتی که می خوام ازش خرید کنم مشکلی نداره
منظورم خوده الرت پی بود که مثل پیپال یهو حسابو نبنده؟
البته چیز پی ان و اینا ردیفه ها

سلام.نه آلرت پی به شما گیر نمیده.
ولی خود آلرت پی در پیغام هایی توضیح داده که وریفای کردن ضروری نیست ولی وقتی از شما وریفای بخواد مجبورید حساب خودتون رو وریفای کنید.

بروبچه ها...
اکانت پرسونال پرو وریفای با اسم و فامیل و مشخصات شما فقط 30000 تومان.
برای سفارش با موبایل من تماس بگیرید و حتما آی دی یاهوی منو اد کنید.
ID Yahoo:E.nsaniat
E.mail:[email protected]
Mobile:
09122099477
09357051670

Last edited:

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40

دوستانی که حساب آلرت پی وریفای پرسونال پرو تضمینی با قیمت فقط 30000 تومان میخوان من در خدمتم
برای سفارش یا با موبایل من یا با آی دی یاهوی من در ارتباط باشید

موبایل من:09122099477
آی دی یاهوی من:
E.nsaniat
اکانتهایی که ساخته میشه از کشور های پاکستان-مغولستان-ایرلند-هند-فیلیپین-امارات(دوبی)-
مقدونیه-نیجریه-مراکش و غیره...
هستند.
موفق باشید:blush:

Gunash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدار 10$ الرت پی از اکانت وریفای شده . قیمت رو پخ کنید لطفا
YID: ariesnee

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
سلام.دوستان هر کسی دلار آلرت پی میخواد با من در ارتباط باشه.
در ضمن هر کسی اکانت آلرت پی وریفای هم میخواد در خدمتم.
ID Yahoo: E.nsaniat
Mobile:09122099477-09357051670
:blush:

Last edited:

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
2000 دلار Alertpay موجوده.
سورس پول حساب بانکی

Yahoo ID : dehlya2009

Gunash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده دیروز 10$ رو از ensaniyat تهیه کردم . فقط خواهشی که دارم دوستانی هم قیمت خرید و هم قیمت فروششون و هم اگه کار مزدی در نظر دارن رو همینجا بروز کنن و اعلام کنن تا حداقل توی وقت صرفه جویی بشه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دلار آلرت پی خریداریم ، لطفا اگر کسی داره قیمت رو PM کنه.

pishrohost

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت روز دلار خواستین هستم در خدمتتون

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
16دلار ته حساب موجوده..

behnaz110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من امروز مي خواستم يك تجربه خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم و اون هم اينكه براي خريد حساب پي پال حتماً از طريق افراد مطمئن اقدام كنيد تا مثل من پولتون بر باد نره. چون من 1 ماه پيش به شركت گروه نرم افزاري ققنوس(بخش پرداخت الكترونيك) و افرادي با نام آقايان احدي پور و عبادي مبلغ 75000 تومان پرداخت كردم و مدت 1 ماه بيش از دو برابر اين مبلغ رو پول تلفن دادم و بهشون زنگ زدم كه حساب پي پال وري فاي شده من چي شد؟ و فقط جواب سربالا شنيدم و نهايتاً يك حساب پي پال ليميت شده به من دادن!!!! و بعدش هم اصلاً پاسخ گو نبودن. آدرس اينترنت آنها هم www.fnxcard.com هست. خواهش مي كنم از دوستان گول سايت پر زرق و برق آنها را هم نخوريد. اگه خواستيد مي توانم حتي شماره حواله پولي هم كه بهشون دادم را بهتون بدم كه مطمئن بشيد. لطفاً خيلي خواستون راجمع كنيد تا مثل من پولتون رو بر باد نديد.

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام. من امروز مي خواستم يك تجربه خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم و اون هم اينكه براي خريد حساب پي پال حتماً از طريق افراد مطمئن اقدام كنيد تا مثل من پولتون بر باد نره. چون من 1 ماه پيش به شركت گروه نرم افزاري ققنوس(بخش پرداخت الكترونيك) و افرادي با نام آقايان احدي پور و عبادي مبلغ 75000 تومان پرداخت كردم و مدت 1 ماه بيش از دو برابر اين مبلغ رو پول تلفن دادم و بهشون زنگ زدم كه حساب پي پال وري فاي شده من چي شد؟ و فقط جواب سربالا شنيدم و نهايتاً يك حساب پي پال ليميت شده به من دادن!!!! و بعدش هم اصلاً پاسخ گو نبودن. آدرس اينترنت آنها هم www.fnxcard.com هست. خواهش مي كنم از دوستان گول سايت پر زرق و برق آنها را هم نخوريد. اگه خواستيد مي توانم حتي شماره حواله پولي هم كه بهشون دادم را بهتون بدم كه مطمئن بشيد. لطفاً خيلي خواستون راجمع كنيد تا مثل من پولتون رو بر باد نديد.
مدرکی داری ؟

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
همه از این FNXcard شکایت دارن
فکر کنم بزودی رسما خودشو کلاه بردار اعلام کنه!!

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40

سلام .متاسفم که این اتفاق برات افتاده.و ممنون که اطلاع دادین تا بچه های دیگه اشتباه شمارو تکرار نکنن.
من فروش آلرت پی وریفای و پیپال وریفای دارم.
البته اکثرا همه میدونن که حساب پیپال خیلی به همه چی دوس داره گیر بده...و کلا برای آدم هایی که ایران زندگی میکنن حساب خوبی به شمار نمیاد اگه حساب پیپال مطمئن با مدارک وریفای خواستی یا الرت پی وریفای تضمینی میتونی با من در ارتباط باشی.
اکانت پیپال وریفای با مدارک 100 % تضمینی مدارک(اسکن از قبض های مختلف-پاسپورت-ویزا و غیره) از کشور های چک اسلواکی و ایتالیا با قیمت مناسب و با سابقه ی پرداخت و برداشت.
ولی در کل پیشنهاد میکنم از حساب آلرت پی در مقایسه با حساب پیپال استفاده کنید.من بالای 4 ماهه اکانت پرسونال پرو وریفای آلرت پی دارم و فقط از Vp....آی پی استاتیک USA استفاده میکنم.و تاحالا هیچ مشکلی نبوده و تقریبا بالای 58 تا اکانت آلرت پی پرسونال پرو فروختم تاحالا و هیچ مشکلی نه برای خودم نه برای دوستانی که ازم خریدن به وجود نیومده.
برای اطمینان هم اگه خواستین اول ایمیل و پسوورد میدم چکش کنید اگه دیدید موردی نداره اون موقع مبلغش رو واریز میکنید به حساب من ..منم پین کد و سوال جواب امنیتی رو میدم.
برای سفارش یا سوال و پیشنهاد میتونید از طریق مشخصات بنده در تماس باشید:
E.mail: [email protected]
Mobile:09122099477---09357051670

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام.دوستان هر کسی دلار آلرت پی میخواد با من در ارتباط باشه.
در ضمن هر کسی اکانت آلرت پی وریفای هم میخواد در خدمتم.
Mobile:09122099477-09357051670
:blush:

سلام
من تو يكي از تاپيك هاي انجمن خوندم كه وريفاي كردن الرت پي با داشتن يه شماره تلفن خارج از كشور براي وريفاي كافيه و الرت پي به اندازه پي پال گير نميده . ولي هنوز اونقدر اطلاعات ندارم چون اين اولين تجربه داشتن يه حساب خارجي من هست و تا حالا هيچ حساب بانكي خارجي نداشتم . شما هزينه فروش اكانت الرت پي وريفاي شدتون چقدره ؟ در ضمن ميگن دلار الرت پي رو ارزون ميخرن ، مثلاً 900 تومن . درسته ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

ensaniyat ميشه در مورد الرت پي بيزينس و پرسونال توضيح بديد ؟ چه فرقي با هم دارن ؟
در ضمن قيمت بالايي ميديد ، 30 تومن زياده . من مي خوام . با 20 تومن اكانت مي فروشيد ؟

Last edited:

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
سلام
من تو يكي از تاپيك هاي انجمن خوندم كه وريفاي كردن الرت پي با داشتن يه شماره تلفن خارج از كشور براي وريفاي كافيه و الرت پي به اندازه پي پال گير نميده . ولي هنوز اونقدر اطلاعات ندارم چون اين اولين تجربه داشتن يه حساب خارجي من هست و تا حالا هيچ حساب بانكي خارجي نداشتم . شما هزينه فروش اكانت الرت پي وريفاي شدتون چقدره ؟ در ضمن ميگن دلار الرت پي رو ارزون ميخرن ، مثلاً 900 تومن . درسته ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

ensaniyat ميشه در مورد الرت پي بيزينس و پرسونال توضيح بديد ؟ چه فرقي با هم دارن ؟
در ضمن قيمت بالايي ميديد ، 30 تومن زياده . من مي خوام . با 20 تومن اكانت مي فروشيد ؟

سلام.امروز به شما اکانت فروختم فکر کنم:D
شرمنده دیر جواب میدم.در واقع 100% جواب شمارو توی یاهو دادم.ولی شاید سوال افراد دیگه هم باشه بهتره باز جواب بدم.
اینکه الرت پی با شماره ی موبایل از خارج میشه وریفای کرد بله درسته.
به این صورت که شخص شماره موبایلش رو قسمت become verify وارد میکنه(البته شماره موبایل ایرانی نمیشه چون ایران تحریمه) بعد آلرت پی یک اس ام اس میفرسته با موبایل باید کدی که آلرت پی فرستاده به موبایل رو دوستانی که خارج هستن وارد کنن تا اکانتشون وریفای بشه.
بله.آلرت پی نسبت به پیپال خیلی اکانت بهتریه.چون پیپال به همه چی گیر میده مخصوصا باید همیشه از یک ای پی اخصاصی استفاده کرد.و حتی شنیده بودم کسانی که توی 1 روز برای چند نفر پول بفرستن پیپال گیر میده...کلا پیپال به گیر دادن معروفه.
در کل بهتره از آلرت پی در مقایسه با پیپال استفاده بشه.
قیمت اکانت آلرت پی پرسونال پرو وریفای من 30 تومان هستش که تخفیف هم میدم.100% تضمینی .از کشور های:
ایرلند-پاکستان-مغولستان-امارات(دوبی)-مراکش-نیجریه-مقدونیه-هند-فیلیپین- و کشور های دیگه...
امروز هم به آقا احسان 20 تومان فروختم.
دلار آلرت پی هر دلار 1100 تومان فروختم.
دلار آلرت پی نسبت به دلار لیبرتی رزرو قیمتش بله پایینتره.
اگه من بخوام از کسی دلار آلرت پی بخرم باید حتما بهش اطمینان داشته باشم.و حسابش حتما وریفای باشه.
اگه کاملا بهش اعتماد داشتم هر دلار آلرت پی رو تا 1000 تومان هم میخرم.
سوالی بور در خدمتم.
ID YAHOO: E.nsaniat

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام.امروز به شما اکانت فروختم فکر کنم:D
شرمنده دیر جواب میدم.در واقع 100% جواب شمارو توی یاهو دادم.ولی شاید سوال افراد دیگه هم باشه بهتره باز جواب بدم.
اینکه الرت پی با شماره ی موبایل از خارج میشه وریفای کرد بله درسته.
به این صورت که شخص شماره موبایلش رو قسمت become verify وارد میکنه(البته شماره موبایل ایرانی نمیشه چون ایران تحریمه) بعد آلرت پی یک اس ام اس میفرسته با موبایل باید کدی که آلرت پی فرستاده به موبایل رو دوستانی که خارج هستن وارد کنن تا اکانتشون وریفای بشه.
بله.آلرت پی نسبت به پیپال خیلی اکانت بهتریه.چون پیپال به همه چی گیر میده مخصوصا باید همیشه از یک ای پی اخصاصی استفاده کرد.و حتی شنیده بودم کسانی که توی 1 روز برای چند نفر پول بفرستن پیپال گیر میده...کلا پیپال به گیر دادن معروفه.
در کل بهتره از آلرت پی در مقایسه با پیپال استفاده بشه.
قیمت اکانت آلرت پی پرسونال پرو وریفای من 30 تومان هستش که تخفیف هم میدم.100% تضمینی .از کشور های:
ایرلند-پاکستان-مغولستان-امارات(دوبی)-مراکش-نیجریه-مقدونیه-هند-فیلیپین- و کشور های دیگه...
امروز هم به آقا احسان 20 تومان فروختم.
دلار آلرت پی هر دلار 1100 تومان فروختم.
دلار آلرت پی نسبت به دلار لیبرتی رزرو قیمتش بله پایینتره.
اگه من بخوام از کسی دلار آلرت پی بخرم باید حتما بهش اطمینان داشته باشم.و حسابش حتما وریفای باشه.
اگه کاملا بهش اعتماد داشتم هر دلار آلرت پی رو تا 1000 تومان هم میخرم.
سوالی بور در خدمتم.
ID YAHOO: E.nsaniat
الان معیار خوب بودن یا بد بودن چیه اینجا ؟

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگه دلار آلرت پی دارین یا میخواین داشته باشین با آدرس های زیر تماس بگیرید:

[email protected]
[email protected]

همچنین اگر خریدی از سایت های خارجی میخواهید انجام دهید نیز میتوانید با آدرس های بالا ارتباط برقرار کنید

قیمت ها برای فروش:
1000$ به بالا: 975 تومان
500$ به بالا: 950 تومان
250$ به بالا: 925 تومان
بقیه موارد (زیر 250$): 875 تومان

قیمت ها برای خرید:
1000$ به بالا: 1125 تومان
500$ به بالا: 1150 تومان
250$ به بالا: 1175 تومان
بقیه موارد (زیر 250$): 1200 تومان

پرداخت به صورت 24 ساعت انجام خواهد شد و بدون هزینه اضافی همچنین نوع حساب نیز اهمیتی ندارد
دریافت پول از همه اکانت ها
تماس بگیرید یه جوری به توافق میرسیم و مطمئن باشید با پذیرفتن شرایط من قیمت ها خیلی تغییر خواهند کرد

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان من یه سایت خارجی دارم ، یوزرها می خوان donate کنن .
رفتم سراغ Paypal گفتن خیلی گیره ! alertpay اوضاع چطوره ؟
با کار ما جور در میاد ؟
یه سوال دیگه :
سایتی می شناسید که بشه توش ثبت نام کرد بعد آدرس داد یوزرها اگر خواستند مبلغی واریز کنن از هر حسابی بتونن با اون سایت بریزن ؟!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یا علی.

بالا