aaraa
Registered User
دوست عزیز لطف کن user pas یک اکانت هم به من پخ کن که ازت بخرم 25$ هم واسم بزار کنار و آخرین قیمتها پخ کن با هم کنار بیایم . مرسی
نه سایتی که می خوام ازش خرید کنم مشکلی نداره
منظورم خوده الرت پی بود که مثل پیپال یهو حسابو نبنده؟
البته چیز پی ان و اینا ردیفه ها
مدرکی داری ؟سلام. من امروز مي خواستم يك تجربه خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم و اون هم اينكه براي خريد حساب پي پال حتماً از طريق افراد مطمئن اقدام كنيد تا مثل من پولتون بر باد نره. چون من 1 ماه پيش به شركت گروه نرم افزاري ققنوس(بخش پرداخت الكترونيك) و افرادي با نام آقايان احدي پور و عبادي مبلغ 75000 تومان پرداخت كردم و مدت 1 ماه بيش از دو برابر اين مبلغ رو پول تلفن دادم و بهشون زنگ زدم كه حساب پي پال وري فاي شده من چي شد؟ و فقط جواب سربالا شنيدم و نهايتاً يك حساب پي پال ليميت شده به من دادن!!!! و بعدش هم اصلاً پاسخ گو نبودن. آدرس اينترنت آنها هم www.fnxcard.com هست. خواهش مي كنم از دوستان گول سايت پر زرق و برق آنها را هم نخوريد. اگه خواستيد مي توانم حتي شماره حواله پولي هم كه بهشون دادم را بهتون بدم كه مطمئن بشيد. لطفاً خيلي خواستون راجمع كنيد تا مثل من پولتون رو بر باد نديد.
سلام. من امروز مي خواستم يك تجربه خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم و اون هم اينكه براي خريد حساب پي پال حتماً از طريق افراد مطمئن اقدام كنيد تا مثل من پولتون بر باد نره. چون من 1 ماه پيش به شركت گروه نرم افزاري ققنوس(بخش پرداخت الكترونيك) و افرادي با نام آقايان احدي پور و عبادي مبلغ 75000 تومان پرداخت كردم و مدت 1 ماه بيش از دو برابر اين مبلغ رو پول تلفن دادم و بهشون زنگ زدم كه حساب پي پال وري فاي شده من چي شد؟ و فقط جواب سربالا شنيدم و نهايتاً يك حساب پي پال ليميت شده به من دادن!!!! و بعدش هم اصلاً پاسخ گو نبودن. آدرس اينترنت آنها هم www.fnxcard.com هست. خواهش مي كنم از دوستان گول سايت پر زرق و برق آنها را هم نخوريد. اگه خواستيد مي توانم حتي شماره حواله پولي هم كه بهشون دادم را بهتون بدم كه مطمئن بشيد. لطفاً خيلي خواستون راجمع كنيد تا مثل من پولتون رو بر باد نديد.
سلامسلام.دوستان هر کسی دلار آلرت پی میخواد با من در ارتباط باشه.
در ضمن هر کسی اکانت آلرت پی وریفای هم میخواد در خدمتم.
ID Yahoo: E.nsaniat
E.mail:[email protected]
Mobile:09122099477-09357051670
:blush:
سلام
من تو يكي از تاپيك هاي انجمن خوندم كه وريفاي كردن الرت پي با داشتن يه شماره تلفن خارج از كشور براي وريفاي كافيه و الرت پي به اندازه پي پال گير نميده . ولي هنوز اونقدر اطلاعات ندارم چون اين اولين تجربه داشتن يه حساب خارجي من هست و تا حالا هيچ حساب بانكي خارجي نداشتم . شما هزينه فروش اكانت الرت پي وريفاي شدتون چقدره ؟ در ضمن ميگن دلار الرت پي رو ارزون ميخرن ، مثلاً 900 تومن . درسته ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
ensaniyat ميشه در مورد الرت پي بيزينس و پرسونال توضيح بديد ؟ چه فرقي با هم دارن ؟
در ضمن قيمت بالايي ميديد ، 30 تومن زياده . من مي خوام . با 20 تومن اكانت مي فروشيد ؟
الان معیار خوب بودن یا بد بودن چیه اینجا ؟سلام.امروز به شما اکانت فروختم فکر کنم
شرمنده دیر جواب میدم.در واقع 100% جواب شمارو توی یاهو دادم.ولی شاید سوال افراد دیگه هم باشه بهتره باز جواب بدم.
اینکه الرت پی با شماره ی موبایل از خارج میشه وریفای کرد بله درسته.
به این صورت که شخص شماره موبایلش رو قسمت become verify وارد میکنه(البته شماره موبایل ایرانی نمیشه چون ایران تحریمه) بعد آلرت پی یک اس ام اس میفرسته با موبایل باید کدی که آلرت پی فرستاده به موبایل رو دوستانی که خارج هستن وارد کنن تا اکانتشون وریفای بشه.
بله.آلرت پی نسبت به پیپال خیلی اکانت بهتریه.چون پیپال به همه چی گیر میده مخصوصا باید همیشه از یک ای پی اخصاصی استفاده کرد.و حتی شنیده بودم کسانی که توی 1 روز برای چند نفر پول بفرستن پیپال گیر میده...کلا پیپال به گیر دادن معروفه.
در کل بهتره از آلرت پی در مقایسه با پیپال استفاده بشه.
قیمت اکانت آلرت پی پرسونال پرو وریفای من 30 تومان هستش که تخفیف هم میدم.100% تضمینی .از کشور های:
ایرلند-پاکستان-مغولستان-امارات(دوبی)-مراکش-نیجریه-مقدونیه-هند-فیلیپین- و کشور های دیگه...
امروز هم به آقا احسان 20 تومان فروختم.
دلار آلرت پی هر دلار 1100 تومان فروختم.
دلار آلرت پی نسبت به دلار لیبرتی رزرو قیمتش بله پایینتره.
اگه من بخوام از کسی دلار آلرت پی بخرم باید حتما بهش اطمینان داشته باشم.و حسابش حتما وریفای باشه.
اگه کاملا بهش اعتماد داشتم هر دلار آلرت پی رو تا 1000 تومان هم میخرم.
سوالی بور در خدمتم.
ID YAHOO: E.nsaniat
E.mail: [email protected]
Mobile:09122099477---09357051670
الان معیار خوب بودن یا بد بودن چیه اینجا ؟