به نقل از engineer :واقعا که ما ایرانیها در همه زمینه ها از همه عقبیم در بیشتر سایتهای خارجی میتونید زیر نویس فیلمها را به هر زبانی
دانلود کنید اونوقت ما ایرانیها به فکر خرید و فروش زیر نویس فارسی هستیم
به نقل از engineer :واقعا که ما ایرانیها در همه زمینه ها از همه عقبیم در بیشتر سایتهای خارجی میتونید زیر نویس فیلمها را به هر زبانی
دانلود کنید اونوقت ما ایرانیها به فکر خرید و فروش زیر نویس فارسی هستیم
به نقل از engineer :من خودم تا حالا 5 تا فیلم زیر نویس فارسی کردم به نظرم اگر در این فورام یه انجمنی درست بشه که فیلمهایی
که زیر نویس فارسیش موجود نیست هر شخصی تقبل کنه یک فیلم زیر نویس کنه اونوقت ظرف یک ماه شاید حداقل
1000 تا زیر نویس فارسی بتونیم ظرف یک ماه تهیه کنیم مگه ما از عربهای سوسمارخور چیمون کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از X_Farhad :عزیز اولاً که دمت گرم! منم حدود 4 اپیزود از desperate housewives رو با کمک یکی از دوستام ترجمه کردیم ولی خوب درسا و اینا فعلاً همه چی رو معلق کرده!
بعدم فرق عربای سوسمار خور با ما اینه که 1. جمعیتشون از فارسی زبونا خیلی بیشتره! 2. کلی کانال ماهواره ای هست که فیمای انگلیسی با زیرنویس عربی پخش می کنه، مثلاً mbc2، همچین کانالی تاحالا حداقا 1000 تا فیلم که پخش کرده دیگه، خوب بعد چند بار پخش شدن زیرنویس هاش هم می یاد رو نت!![]()
به نظر من اگه مساله از نظر مالی هم بصرفه خیلی ها ازین کارا می کنن. مثلاً یه دوستی بود که توی همین فروم می گفت یه فیلم رو ترجمه می کنه و dvdش رو اختصاصی فقط به فرد درخواست کننده می ده، ولی 15000 می گیره، همینو اگه یه قسمتی داشته باشیم که ملت جمع شن بگن چه فیلمی رو دوست دارن ترجمه شده ببینن و به اندازه ی کافی پایه ی خریدش جمع شه و یه سیستم درجه بندی ونمره دهی به ترجمه های مختلفم درست شه می تونیم این کاری که شما گفتین رو رونق بدیم! هوم؟!![]()
(جناب پارانویا راستش من جایی رو نمیشناسم شاید بقیه دوستان بدونن...)
به نقل از engineer :کاملا با شما موافقم اما واقعا کی پیدا میشه برای زیر نویس فیلم 15000 تومان بده ارزش کار واقعا 10 برابر 15000
تومانه اما به هر کی این مبلغ رو بگی شاخ در میاره![]()
:blink: :blink:
به نقل از paranoia :از سینا و فرهاد عزیز متشکرم.ولی هنوز من به جواب خودم نرسیدم.![]()
اگر ميخواي خودتو درگير بازار نكني بهترين راهش زدن يك سايت يا وبلاگ و معرفي كارته البته با قيمت.تو همين فروم و تو همين تاپيك خودت شرايط و قيمتت را بگو مطمئنآ مشتري خواهي داشت.به نقل از paranoia :من مشکلی با پخش توی بازار ندارم ولی اهلش نیستم.حتی اگه در این مورد می تونین راهنماییم کنین
منظورتون از معرفی کار چیه؟اخه من کارای زیادی ندارمبه نقل از s_i_n_a :اگر ميخواي خودتو درگير بازار نكني بهترين راهش زدن يك سايت يا وبلاگ و معرفي كارته البته با قيمت.تو همين فروم و تو همين تاپيك خودت شرايط و قيمتت را بگو مطمئنآ مشتري خواهي داشت.
به نقل از paranoia :منظورتون از معرفی کار چیه؟اخه من کارای زیادی ندارم
ولی یک ایده ی کلی.چطوره من شروع کنم فیلم ها رو زیرنویس کنم و براشون دنبال مشتری (از طریق همین سایت وبلاگ و یا فرومی که گفتید باشم) به نظر شما این کار معقوله؟
یادش بخیربه نقل از s_i_n_a :نمي دونم كارهاي سيدمحمد(M.A.N) را ديدي يا نه . محشره . منو كامله . زيرنويسش هم معمولآ بدون اشكاله . از فونت خوبي استفاده كرده و حتي تو بعضي از فيلمها امكان انتخاب سه فونت مختلف را هم قرار داده.
به نقل از X_Farhad :چرا گیر بیفته؟ :-؟