• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش زیرنویس فیلم

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
به نقل از X_Farhad :
چرا گیر بیفته؟ :-؟
آخه اين كار را غيرمجاز ميدونن . يه بار يه مقاله تو كيهان خوندم كه بد جوري واسه كساني تو كار فيلمهاي كپي و غيرمجازن قاطي كرده بود. يه گير هم به زيرنويس كن ها داده بود و گفته بود اينها معمولآ در دوبي هستند و فيلم را زيرنويس ميكنند و به دست واسطه ها تو ايران ميرسونن و وضعيت سينما را با بحران مواجه كردن!!:wacko: . خوب اگه دم دست باشي كه سه سوت ميگيرند. من از يه دست فروش فيلم هم شنيدم كه يكي كه تو كار زيرنويس كردن بوده را گرفتن :eek:

paranoia

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از X_Farhad :
نسبتاً!
اگه واقعاً دنبال پول درآوردن ازین راه هستید یکی دوتا کار خوب ترجمه کنید بدید دوسه تا ازین کلوپ ها یا مغازه های مورد اعتماد و کاردرست که اگه خوششون امد کار بعدی رو ازتون بخرن، یا مثلاً براتون به فروش بزارن!
از همینجا هم فکر بدی نیست;)

راستش من تا حالا کلوپی ندیدم که زیرنویس بخره:(

paranoia

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از s_i_n_a :
منظورم از معرفي كار اينه كه كساني كه فيلم را مي بينند بگن زيرنويس اين كار خيلي خوبه. نمي دونم كارهاي سيدمحمد(M.A.N) را ديدي يا نه . محشره . منو كامله . زيرنويسش هم معمولآ بدون اشكاله . از فونت خوبي استفاده كرده و حتي تو بعضي از فيلمها امكان انتخاب سه فونت مختلف را هم قرار داده. اما فيلم كازينو . با تلسكوپ بايد زيرنويسش را بخوني. فونت ريز و زرد.اگر ميخواي پول خوبي گيرت بياد حتمآ بايد دستت تو كار فيلم باشه يا حداقل با يه اينكاره شراكت كني.(اين نظر منه)
فيلمهاي زيرنويس بازار خيلي خوبي داره اما ريسك هم داره.يعني زياد نميتوني براش تبليغ كني چون ممكنه گير بيفتي.
تعریف ایشون رو خیلی شنیدم ولی تا حالا فیلمی ازشون ندیدم.در مورد مورد دوم هم مگه نمی شه زیرنویس ها رو به افراد و یا شرکت های مجاز فروخت که گیر نیفتیم؟

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
به نقل از paranoia :
تعریف ایشون رو خیلی شنیدم ولی تا حالا فیلمی ازشون ندیدم.در مورد مورد دوم هم مگه نمی شه زیرنویس ها رو به افراد و یا شرکت های مجاز فروخت که گیر نیفتیم؟
به سايت zirnevis.com برو متوجه ميشي چه فيلمهايي را زيرنويس كرده.در مورد دوم هم بايد بگم كه هيچ شركت مجازي وجود نداره كه فيلم غيرمجاز بفروشه پس بيخيال شو.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عجیه والا!!!
دیگه ترجمه کردن فیلم که گناه نیست!!
جل الخالق:eek:

mehregan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
در مورد زیرنویس عربی فکر نکنم خود عربها بشینن شخصا اینکار را انجام بدهند!
بلکه این کار توسط شرکتهای پخش فیلم و ماهواره ای انجام میشه که برای اینکار سرمایه کافی دارند.
اگر توی ایران هم این کار قانونی بود، شرکتهای زیادی بودند که فیلمها را زیرنویس و حتی دوبله فارسی میکردند.

من دارم فیلم "غرور و تعصب" را ترجمه میکنم. به محض تمام شدن، در اختیار همه میگذارم.
دوستانی هم که ترجمه بلد نیستند ولی تایپ بلندند، میتونم فیلمهای زیرنویس فارسی موجود را بصورت متن جدا
تایپ و ارسال کنند.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راه راحت تری هم واسه اینکار هست (بجای تایپ، استفاده از یه نرم افزار)...اگه اسمش یادم اومد می یام می نویسم..!

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
به نقل از mehregan20 :
سلام،
در مورد زیرنویس عربی فکر نکنم خود عربها بشینن شخصا اینکار را انجام بدهند!
بلکه این کار توسط شرکتهای پخش فیلم و ماهواره ای انجام میشه که برای اینکار سرمایه کافی دارند.
اگر توی ایران هم این کار قانونی بود، شرکتهای زیادی بودند که فیلمها را زیرنویس و حتی دوبله فارسی میکردند.

من دارم فیلم "غرور و تعصب" را ترجمه میکنم. به محض تمام شدن، در اختیار همه میگذارم.
دوستانی هم که ترجمه بلد نیستند ولی تایپ بلندند، میتونم فیلمهای زیرنویس فارسی موجود را بصورت متن جدا
تایپ و ارسال کنند.
دوست عزيز اين فيلم قبلآ زيرنويس شده

hamed_47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین جیگر به نظر من به جای این که یک سال توی این حرافی ها نظر این و اون را درباره ی اعراب سوسمار خور بشنوی بهتره که سراغ چند تا از این آدما که کیلو کیلو فیلم می فروشند بری. هم براشون می صرفه هم زود تر به نتیجه می رسی .;)

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
به نقل از hamed_47 :
ببین جیگر به نظر من به جای این که یک سال توی این حرافی ها نظر این و اون را درباره ی اعراب سوسمار خور بشنوی بهتره که سراغ چند تا از این آدما که کیلو کیلو فیلم می فروشند بری. هم براشون می صرفه هم زود تر به نتیجه می رسی .;)
دوست عزيز تو اولين پستت خيلي خشونت به چشم ميخوره ;)

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از paranoia :
با سلام

می خواستم بپرسم ما چطور می تونیم زیرنویس هامون رو بفروشیم.منظورم کلا یک شرکت یا شخص خاصه و قیمت ها هم چطوره.اگه کسی هست که در این زمینه تجربه داره لطفا کمک کنه.

دوست عزیزم من یه پیشنهاد کاری خیلی خوب دارم برات ، اگه مایل بودی به این آیدی Pm بده : [email protected]

hamed_47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سینا !
من که خدا نکرده قصد توهین به کسی رو نداشتم این حرف ها رو از روی دلسوزی زدم. آخه یعنی چی که یه نفر دنبال اطلاعاته اونوقت یکی می آد درباره ی اعراب سوسمار خور نظر می ده:blush:

FARZAD.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از paranoia :
با سلام

می خواستم بپرسم ما چطور می تونیم زیرنویس هامون رو بفروشیم.منظورم کلا یک شرکت یا شخص خاصه و قیمت ها هم چطوره.اگه کسی هست که در این زمینه تجربه داره لطفا کمک کنه.
فكر ميكنم حدود قيمتت را بگي بهتر باشه.تو همين فروم مشتري زياده.

paranoia

Registered User
لایک‌ها
21
موضوع اینه که
اولا من بیشتر منظورم این بود که سفارش بگیرم و زیرنویس کنم.شاید عنوان تاپیک رو بد زدم
دوما من اطلاع زیادی از قیمت ها ندارم ولی فکر می کنم همون 1500 تومنی که دوستمون گفت خوب باشه ولی میگم که قابل تغییره

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
از نظر من هیچ فرد و یا مجموعه کوچکی بدون سرمایه کافی نمی تونه موفق بشه .
متاسفانه توی ایران اپن سورس ! جا نیفتاده . اگه واقعا کسی علاقمند به سینما باشه میاد از وقتش میذاره و به ارتقا فرهنگ ایرانی (که در حد جهان سوم هم نیست ) کمک می کنه .کاری که همه جای دنیا می کنن.این شرکت های بزرگ نیستن که زیر نویس می نویسن بلکه افراد عادی ! هستند که زیر نویسی که درست کردن آپلود می کنن و دیگران بهش امتیاز می دن.
در هر صورت paranoia عزیز اگه خواستی کار مجانی بکنی من حاضرم دومین و هاست و خلاصه یه سایت کامل در اختیارت بذارم .و یه سایت راه بندازیم که هر کس بتونه براحتی زیر نویس مورد نظرش رو دانلود کنه.(حقوق مادی و معنوی سایت هم در اختیار شما ) ولی بعید می دونم تا دو سه دهه ی شاهد همچین اتفاقاتی باشیم !!!

karajdvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از paranoia :
با سلام

سایت کرج دی وی دی از شما قیمت میخاد و لیست کارها.
be mailam befrest: [email protected]
www.karajdvd.com

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خواهم فیلم اومبرتود ساخته ویتوریو دسیکا را بصورت زیرنویس فارسی داشته باشم
هر کس توانایی زیرنویس کردن را دارد همراه با قیمت اعلام کند

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از iycs_b :
من می خواهم فیلم اومبرتود ساخته ویتوریو دسیکا را بصورت زیرنویس فارسی داشته باشم
هر کس توانایی زیرنویس کردن را دارد همراه با قیمت اعلام کند

سلام، من با 13 تومن براتون زیر نویس می کنم!

بالا