• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش مانی بوکرز | Skrill - Moneybookers

alirajaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1.5k مانی بوکرز موجود است
جهت خرید و توافق قیمت به آیدی [email protected] پیغام دهید

معاوضه سر به سر با wmz هم انجام میدم
موفق باشید

bene

Registered User
لایک‌ها
481
یک خرید 9 یورویی هست کسی انجام می ده ( 3 هزار تومن هم کارمزد میدهم)
با تشکر از دوستان خرید در حال انجام

Last edited:

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
300 تا 400 تا دلار با سورس معتبر نیاز دارم

کسایی که زیر 1840 قیمت می دن به من PM بدن ممنون

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
38 دلار مانی بوکرز موجوده دلاری 1680

هنوز موجوده کسی خواست pm me

Last edited:

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
مشکل در حال برطرف شدن هست
مثل اینکه سوتفاهم شده....

Last edited:

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
150 دلار مانی بوکرز نياز دارم

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
برای خرید ژورنال خارجی احتیاح به 120 یورو دارم
که باید با مانی بوکرز پرداخت شه

Last edited:

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
کسی نیست کمکم کنه یعنی تو ایران یک فرد سر شناس نیست که مانی بوکرز داشته باشه ؟

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
مجددا 160 دلار نياز دارم

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان به 70 یورو مانی بوکرز احتیاج دارم.
کسی هست که بتونه واسم انجام بده؟

پ .خ

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
کسی مانی بوکرز داره؟40 تا می خوام

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که قصد خرید مانی بوکرز یا وب مانی رو دارند , سراغ افرادی که نمیشناسید یا شرکت های غیر معتبر نرید , من زیاد برای این کار دردسر کشیدم مثلا پولو امروز میخاستم 10 روز بعدش ریختن به حسابم و ...
یه شرکت خوب پیشنهاد میکنم اونم webtransfer.org هست , این شرکت نماینده رسمی وب مانی تو ایرانه همچنین مانی بوکرز هم میفروشه , خیلی کارش درسته , پول ها رو به سرعت میریزه به حسابتون . سابغه کاریش هم زیاده از ساله 86 اینا شروع به کار کردن , ادم های درست حسابی هم باهاشون در ارتباط هستن . همچنین خرید اینترنتی هم انجام میده اما 11 درصد کمیسیون میگیره . خلاصه من کلی باهاش کار کردم و ازش راضی هستم . پیشنهاد میکنم از این شرکت استفاده کنید .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستانی که قصد خرید مانی بوکرز یا وب مانی رو دارند , سراغ افرادی که نمیشناسید یا شرکت های غیر معتبر نرید , من زیاد برای این کار دردسر کشیدم مثلا پولو امروز میخاستم 10 روز بعدش ریختن به حسابم و ...
یه شرکت خوب پیشنهاد میکنم اونم webtransfer.org هست , این شرکت نماینده رسمی وب مانی تو ایرانه همچنین مانی بوکرز هم میفروشه , خیلی کارش درسته , پول ها رو به سرعت میریزه به حسابتون . سابغه کاریش هم زیاده از ساله 86 اینا شروع به کار کردن , ادم های درست حسابی هم باهاشون در ارتباط هستن . همچنین خرید اینترنتی هم انجام میده اما 11 درصد کمیسیون میگیره . خلاصه من کلی باهاش کار کردم و ازش راضی هستم . پیشنهاد میکنم از این شرکت استفاده کنید .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید
اون یکی پستت رو کجا زدی؟
معرفی وبسایت خودت که نبوده؟!

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید

aslan in website kheili ajib gharibe man oon ruz mikhastam moneybookers azash bekharam aslan javabgu nabudan ....

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این وبسایت یه شرکت قدره , ماله خودمم نیست رئیسش خارجیه . شما اگه یه کم تجربه این کارا رو داشته باشی راحت میتونی تشخیص بدی که من مدیر این سایت هستم یا نه . در ضمن اگه از پیشنهادم ناراحتید بگید تا پستم رو پاک کنم . منم خودم میتونم مانی بوکرز به دوستان به قیمت بالا 1900 تومن بفروشم (الانم یه عالمه مانی بوکرز دارم) , اما میبینم منصفانه نیس . ; )
درسته من دوتا پست دارم اما تو این کارا سابغم خیلی زیاده و از ساله 2003 سابغه کار با پول های الکترونیکی رو دارم
این وبسایت از طریق چت جواب نمیدن , اینو مطمئنم , من که اصلا باهاشون چت نکردم . فقط درخواست میدم + تماس تلفنی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بله اصلا جوابگو نیستند ، بنده هم قصد فروش داشتم :)

مثلا الان فروش رو زدند 1800 ( مثلا ) 100 جور کارمزد میگیرن :O که دلار 1800 ی 1900 در میاد.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
بله اصلا جوابگو نیستند ، بنده هم قصد فروش داشتم :)

مثلا الان فروش رو زدند 1800 ( مثلا ) 100 جور کارمزد میگیرن :O که دلار 1800 ی 1900 در میاد.

با عرض پوزش از آقای mehdi1818 این سایت مزخرفترین سایت که من دیدم من تو ایران نیستم و می‌خواد که من شماره تماس بدم که شاید ۱۰۰ ساله دیگه به من زنگ بزنن، بعدش اینکه میگه مثلا ۱۸۵۰ تومن ۱۰۰ دلار می‌شه ۱۹۷ هزار تومن که در واقع می‌شه دلاری ۱۹۷۰ تومن ،
من ترجیح میدم از برو بچ اینجا بگیرم تا اینکه توی این سایت‌ها الفاف بشم

Last edited:

mehdi1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله تو ایران هرکی سود و منفعت خودش رو می چسبه , منم جای شما بودم حتما اینطوری میگفتم تا بتونم دلار هامو به قیمت بالاتری به اینو اون بفروشم

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
100 دلار مانی بوکرز نیاز دارم کسی داره ؟

بالا