100 دلار پی پال موجوده . حساب business .
قیمت یکجا : 95000 تومان.
آقا من ميخوام.
کسی هست به صورت دایمی کار واریز پول رو به صورت نرخ دلار متغیر به " ویزا الکترون دبیت کارت " انجام بده ؟
قیمت رو پیغام بزنید و کارمزد خودتون رو بگید علاوه بر نرخ دلار روز ( این رو در نظر داشته باشید که دایمی هست )
اگر کسی هست بگه !
سلام
من متوجه نشدم !!! . شما مي خوايد به كارت ويزاتون پول واريز كنيد ؟ . اگه داراي كارت ويزاتون داراي حساب بانكي هست بهترين راه صرافي هست . اين هم يك صرافي معتبر از 10 دلار برات حواله رو انجام ميده تا 100000 دلار. اين صرافي هم تهران شعبه داره هم توكيش و هم اينكه نماينده رسمي شبكه كنتاكت (يه شبكه هست مثله وسترن يونيون) هم هست.
:lol:
www.zafarexchange.com
درسته، قیمت هاشون یه مقدار نسبت به بقیه بالاست، ولی انصافا خدماتشون خیلی عالیه. خیلی هم سریع انجام میدن.
من که مشتری ثابتشون هستم
سلام
من متوجه نشدم !!! . شما مي خوايد به كارت ويزاتون پول واريز كنيد ؟ . اگه داراي كارت ويزاتون داراي حساب بانكي هست بهترين راه صرافي هست . اين هم يك صرافي معتبر از 10 دلار برات حواله رو انجام ميده تا 100000 دلار. اين صرافي هم تهران شعبه داره هم توكيش و هم اينكه نماينده رسمي شبكه كنتاكت (يه شبكه هست مثله وسترن يونيون) هم هست.
:lol:
www.zafarexchange.com
درسته، قیمت هاشون یه مقدار نسبت به بقیه بالاست، ولی انصافا خدماتشون خیلی عالیه. خیلی هم سریع انجام میدن.
من که مشتری ثابتشون هستم
ارسال شد دوست گرامیکسی نبود کار مارو انجام بده ؟
هر کسی هست لطفا قیمت + آی دی یاهو بده راحت ارتباط برقرار کنیم
جناب shahroodnet شما میتونید به حساب ویزای من واریز کنید ؟
پیغام دادم ...سلام
چند دلار؟
کدوم کشور؟
چه بانکی؟
سلام
لطفا قیمت هاتون برای پرداخت 95 دلار ارسال کنید.
پرداخت توسط Sanjero انجام شد و تایید میشه ، نهایت همکاری رو با ما داشتند.
ممنون
خریداری شد.
![]()