• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اون 210 فروخته شد . 327 دلار دیگه موجود هست . هر دلار 995 تومان . واریز به اکانت یا پرداخت صورت حساب های شما :blush:

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
کسی هست به صورت دایمی کار واریز پول رو به صورت نرخ دلار متغیر به " ویزا الکترون دبیت کارت " انجام بده ؟
قیمت رو پیغام بزنید و کارمزد خودتون رو بگید علاوه بر نرخ دلار روز ( این رو در نظر داشته باشید که دایمی هست )

اگر کسی هست بگه !

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی هست بگه !

سلام

من متوجه نشدم !!! . شما مي خوايد به كارت ويزاتون پول واريز كنيد ؟ . اگه داراي كارت ويزاتون داراي حساب بانكي هست بهترين راه صرافي هست . اين هم يك صرافي معتبر از 10 دلار برات حواله رو انجام ميده تا 100000 دلار. اين صرافي هم تهران شعبه داره هم توكيش و هم اينكه نماينده رسمي شبكه كنتاكت (يه شبكه هست مثله وسترن يونيون) هم هست.
:lol:
www.zafarexchange.com

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام

من متوجه نشدم !!! . شما مي خوايد به كارت ويزاتون پول واريز كنيد ؟ . اگه داراي كارت ويزاتون داراي حساب بانكي هست بهترين راه صرافي هست . اين هم يك صرافي معتبر از 10 دلار برات حواله رو انجام ميده تا 100000 دلار. اين صرافي هم تهران شعبه داره هم توكيش و هم اينكه نماينده رسمي شبكه كنتاكت (يه شبكه هست مثله وسترن يونيون) هم هست.
www.zafarexchange.com

درسته، قیمت هاشون یه مقدار نسبت به بقیه بالاست، ولی انصافا خدماتشون خیلی عالیه. خیلی هم سریع انجام میدن.
من که مشتری ثابتشون هستم

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته، قیمت هاشون یه مقدار نسبت به بقیه بالاست، ولی انصافا خدماتشون خیلی عالیه. خیلی هم سریع انجام میدن.
من که مشتری ثابتشون هستم

سلام

حرف شما شدیدا تائید می شه . سرعت و کیفیت کاری تو این صرافی واقعا بالاست:happy:

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون 327 دلار هم فروش رفت :eek:. فعلا موجودی ندارم .

vorujak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
لطفا قیمت هاتون برای پرداخت 95 دلار ارسال کنید.

Last edited:

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
پرداخت 71 یورو ، قیمت مناسب ... فوری ....

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

www.zafarexchange.com

بله به حساب بانکی متصل هست ....
صرافی برای مبلغ های کم به صرفه نیست و برای کار های حجیم و یک باره به صرفه است ....

من که مشتری ثابتشون هستم

جناب shahroodnet شما میتونید به حساب ویزای من واریز کنید ؟

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
کسی نبود کار مارو انجام بده ؟
هر کسی هست لطفا قیمت + آی دی یاهو بده راحت ارتباط برقرار کنیم

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
shahroodnet جان ، واریز شد پول ؟
کار مارو انجام میدی ؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
100 دلار پی پال موجوده . حساب business .

قیمت یکجا : 95000 تومان.

سلام،

آقا این 100$ شما توسط پی پل Held شده و بر میگرده به حسابتون، لطفا ریال رو به حسابم برگردونید.

البته چند روزه که پ.خ میدم ولی به نظر میرسه در دسترس نیستید لطفا حدالامکان زود اقدام کنید.

با تشکر.

:)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام مجدد،

قابل توجه همکاران عزیز، به دلیل مشکل بالا و کسری حساب نیاز به 100$ دارم البته شاید هم به 150$. لطفا قیمت هاتون رو بدید و لطفا فراموش نشه قیمت واسه همکار :)

ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا