• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

حدود 4000 دلار موجود است. انجام پرداخت ها و انتقال به اکانت پیپال (transaction fee رو من پرداخت میکنم)

ممنون

mehdisa

Registered User
لایک‌ها
6
40 دلار پی پال میخواهم لطفا قیمت بدهید.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
انجام شد.

800 دلار موجود هست.

سلام

حدود 4000 دلار موجود است. انجام پرداخت ها و انتقال به اکانت پیپال (transaction fee رو من پرداخت میکنم)

ممنون

سلام خدمت شما 2 دوست عزیز

450-500 دلار تقریبا باید واسه یکی از دوستان در آمریکا واریز کنم که شما مطمئن ترین فردی هستید که میشناسم لطفا اگر موجود دارید به بنده اطلاع بدید..

ممنون

NAVIDDEVIL

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

200 دلار موجود است , 201 تومن, دلار مطمئن( پشتوانه CC)

پرداخت مستقیم به اکانت و اینویس انجام میشود

فروخته شد

با تشکر

Last edited:

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
6 یورو خرید با پی پال دارم!
هر کسی یورو موجود داره شماره حساب همراه با قیمت بده که خرید فوریه!

"علیرضا"

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
6 یورو خرید با پی پال دارم!
هر کسی یورو موجود داره شماره حساب همراه با قیمت بده که خرید فوریه!

"علیرضا"

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام دوستان!
یک سوال دارم در مورد یکی از کاربر های با سابقه!؟؟؟
جناب shahroodnet کلاه بردار هستند!!؟:blink: تا تاحالا سابقه ... داشته اند!!؟
چون 1 هفته پیش از من پول گرفتن تا برای من دلار پای پال بدن ولی هنوز خبری نشده!! تماس هم گرفتم خبری نشد! حتی جواب هم نمیدن!!!

حالا shahroodnet یا همون آقای "سید کیوان نصرتی" کلاه بردار هستند!!؟

Nima3D

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
یک سوال دارم در مورد یکی از کاربر های با سابقه!؟؟؟
جناب shahroodnet کلاه بردار هستند!!؟:blink: تا تاحالا سابقه ... داشته اند!!؟
چون 1 هفته پیش از من پول گرفتن تا برای من دلار پای پال بدن ولی هنوز خبری نشده!! تماس هم گرفتم خبری نشد! حتی جواب هم نمیدن!!!

حالا shahroodnet یا همون آقای "سید کیوان نصرتی" کلاه بردار هستند!!؟
فکر نمی کنید کمی عجولانه و تند پست فوق را ارسال کردید؟

متاسفانه چند روزی هست که برای چند تا از کاربران با سابقه فروم به خاطر کلاهبرداری های خرید کنندگان (نه فروشندگان) مشکل دادگاهی ایجاد شده است.
به همین خاطر اگر کسی از دیگر کاربران طلبکار هست بهتر هست ابتدا اعلام کنه، تا در صورتیکه دوستان آن فرد در این فروم فعالیت می کنند و او را می شناسند خبری از ایشان به شما بدهند.

تذکر: بنده ایشان را نمی شناسم، لذا باید سایر کاربران فروم که ایشان را می شناسند نظر بدهند.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

انجام شد.

ممنون

سلام خدمت شما 2 دوست عزیز

450-500 دلار تقریبا باید واسه یکی از دوستان در آمریکا واریز کنم که شما مطمئن ترین فردی هستید که میشناسم لطفا اگر موجود دارید به بنده اطلاع بدید..

ممنون

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان فعلا pm ندن. در حال حاضر دلار موجود نیست. به محض رسیدن اطلاع میدم.

ممنون

Eienkei

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان، من احتیاج به پرداخت 600 دلار از طریق Paypal دارم، کسانی که می تونند بهم شرایط و قیمتشون رو اعلام کنند. فقط یک چیزی که هست، می خوام بعد از اینکه من پول رو واریز کردم سریعا پول رو تو Paypal واریز کنید.
ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
فکر نمی کنید کمی عجولانه و تند پست فوق را ارسال کردید؟

متاسفانه چند روزی هست که برای چند تا از کاربران با سابقه فروم به خاطر کلاهبرداری های خرید کنندگان (نه فروشندگان) مشکل دادگاهی ایجاد شده است. به همین خاطر اگر کسی از دیگر کاربران طلبکار هست بهتر هست ابتدا اعلام کنه، تا در صورتیکه دوستان آن فرد در این فروم فعالیت می کنند و او را می شناسند خبری از ایشان به شما بدهند.

تذکر: بنده ایشان را نمی شناسم، لذا باید سایر کاربران فروم که ایشان را می شناسند نظر بدهند.

جوری حرف میزنید مثل اینکه چند ساعت پیش پول واریز کردم و انتظار دارم در عرض چند ساعت جواب بگیرم!

عزیز من میگم حدود 1 هفته هست! حتی بیشتر از یک هفته!
قبل واریز هم هماهنگ کردم و گفتند واریز کنید!
هم به خودشون و هم به همکارشون sms دادم! تنها جوابی که گرفتم این بود که "شما کی هستید؟" !!!؟
اگه مشکلی براشون پیش اومده خیلی راحت هست که بگن نمی تونم تهیه کنم! یا مثلا شرمندم با 10 روز تاخیر واریز میکنم!

من خودم زیاد تو اینترنت معامله کردم! زیاد پیش اومده یا برای خودم یا طرف مقابل مشکلی پیش اومده و کار هارو با تاخیر انجام دادیم! ولی به هم دیگه اطلاع دادیم!

حالا کسی shahroodnet یا همون آقای "سید کیوان نصرتی" رو به اندازه ای میشناسه که بگه کلاه بردار هستند یا نه!!؟

درضمن باید بگم که خود مبلغ واریز شده مهم نیست چون مبلغ پایین هست! ولی به صورت اورژانسی لازم دارم!

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
جوری حرف میزنید مثل اینکه چند ساعت پیش پول واریز کردم و انتظار دارم در عرض چند ساعت جواب بگیرم!

عزیز من میگم حدود 1 هفته هست! حتی بیشتر از یک هفته!
قبل واریز هم هماهنگ کردم و گفتند واریز کنید!
هم به خودشون و هم به همکارشون sms دادم! تنها جوابی که گرفتم این بود که "شما کی هستید؟" !!!؟
اگه مشکلی براشون پیش اومده خیلی راحت هست که بگن نمی تونم تهیه کنم! یا مثلا شرمندم با 10 روز تاخیر واریز میکنم!

من خودم زیاد تو اینترنت معامله کردم! زیاد پیش اومده یا برای خودم یا طرف مقابل مشکلی پیش اومده و کار هارو با تاخیر انجام دادیم! ولی به هم دیگه اطلاع دادیم!

حالا کسی shahroodnet یا همون آقای "سید کیوان نصرتی" رو به اندازه ای میشناسه که بگه کلاه بردار هستند یا نه!!؟

درضمن باید بگم که خود مبلغ واریز شده مهم نیست چون مبلغ پایین هست! ولی به صورت اورژانسی لازم دارم!

سلام دوست عزیز
بله ایشون رو می شناسم، تا به حال چندین بار از ایشون paypal گرفتم با قیمت مناسب و خیلی سریع بدون هیچ مشکلی انجام شد. اتفاقا دو سه روزه دنبالشون هستم که بازم ازشون paypal تهیه کنم متاسفانه پیداشون نمی کنم. امیدوارم اتفاقی براشون نیفتاده باشه. یکی از بهترین فروشندگان paypal در این فروم هستند.
شما هم اگر کار فوری دارید به یک شخص دیگه بدید انجام بده، ایشون هم مطمئنا به زودی خواهند آمد و مشکل را برطرف خواهند کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا