• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
من معتقدم اثرات تورمی این اقدام رو در کوتاه مدت نمیشه دید خصوصا اینکه دولت روسیه و چین هنوز موضع گیری مشخصی رو در این رابطه نداشتن ، از طرفی قیمت ارز دز ایران، چه قیمت بانک مرکزی و چه بازار آزاد ،قیمت حقیقی ارز نیست و شدیدا دستخوش سیساست های دولت خواهد بود لذا بعید می دونم در کوتاه مدت جهش قابل توجهی در بازار مشاهده بشه هرچند در دراز مدت اثرات مخربی رو شاهد خواهیم بود.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاش حرفهایی که دیشب نوشته بودی را پاک نمیکردی ;)
طبیعی بود که حرکتی که شروع کردند رو حمایت کنند ...

:دی گندش یک ربع بعد با تماس هایی از دبی در اومد . امروز هم با بد بختی حواله جور شد . خدا باعث بانی رو لعنت کنه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار موجود هست هر دلار 1380 تومن . سورس پول بانکی هست

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1380 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم

پرداخت های زیر 50$ مشمول 1500 تومان کارمزد میشوند

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون از دبی انجام بدن

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 12:30 صبح تا 2 شب

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)

همه پیمنت های IWEB و Resellerclub.com به صورت اتوماتیک وری فای میشن و بدون هزینه
همچنین پرداخت در aliexpress.com و alibaba.com و dhgate.com هم به همین نرخ انجام می شه و بدون کارمزد
کلیه پرداختهای شما در سایتهای دیگه هم اگه نیاز به مدارک و وری فای داشته باشه باشه بدون هزینه انجام میشه
:happy:

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
بد بخت شدیم رفت :( انگلیس - کانادا - فرانسه تا همین الان آمریکا هم ایران منطقه خطرناک پول شوئی معرفی کرد . بدبخت شدیم
شما که تا دیروز نظرتون یک چیز دیگه بود , پس چی شد ؟

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
يه دامنه .آسيا دارم
كجا ثبت كنم كه با paypal هم بشه پرداخت كرد؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خ.ر (هم بزرگه و هم کوچیکه) ... ه
جای سه نقطه هر چی بذارید قبوله

به همین زودی هممون بدبخت میشیم و باید بریم گوشه خیابون کاسه گدایی دست بگیریم :hmm:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $3500 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 10,000$

قیمت هر دلار : 1400 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

پ.ن: تولد 1400 تومانی ارز دو عالم ، دلار بر عاشقانش مبارک بیدا :دی

hamid.xsky

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
کسی از دوستان اینجا هست که نیاز به ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار پی پال به صورت روزانه داشته باشه؟
اگر دوستان مایل به همکاری بودند حجم درخواست روزانه را پ خ کنند.

با سپاس

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مبلغ $3500 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 10,000$

قیمت هر دلار : 1400 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

پ.ن: تولد 1400 تومانی ارز دو عالم ، دلار بر عاشقانش مبارک بیدا :دی
من موندم چرا شما قیمت دلار رو خودت هر روز اینجا افزایش میدی؟!
کجا گفته شده که دلار پیپال باید 1400 باشه که شما واسه خودت قیمت گذاری می کنی؟!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من موندم چرا شما قیمت دلار رو خودت هر روز اینجا افزایش میدی؟!
کجا گفته شده که دلار پیپال باید 1400 باشه که شما واسه خودت قیمت گذاری می کنی؟!
چرا نباید این قیمت باشه؟
حواله امروز 1344 تومن بوده
با کارمزد خود صرافی 1350
اینور اونور اینقد ازش میخوره که آخر سر میبینی هر دلار 20-30 تومن بیشتر سود نداره
این سوالا رو باید مسئولا جواب بدن نه یه فروشنده مثه من و تو ...

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان 200 300 دلار paypal میخوام ولی با قیمت مناسب .کسی داشت پیغام بده .قیمت بالا نمیخوام .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
چرا نباید این قیمت باشه؟
حواله امروز 1344 تومن بوده
با کارمزد خود صرافی 1350
اینور اونور اینقد ازش میخوره که آخر سر میبینی هر دلار 20-30 تومن بیشتر سود نداره
این سوالا رو باید مسئولا جواب بدن نه یه فروشنده مثه من و تو ...
کسی که 10 هزار دلار توی ویزاش داره نمی تونه صرافی نداشته باشه خودش و در روز این همه تراکنش مالی داشته باشه، پس خیلی پایین تر از این قیمت ها دلار به دستش میرسه
فکر می کنی واسه چی دلار این همه قیمتش بالا پایین میره، یکی از دلایلش خود ماها هستیم که مثلا 50 هزار دلار توی حساب داریم از قبل خریدیم 1000 تومن، امروز از روی طمع می بینیم مردم گیرن، نیاز دارن به کار ما، میگیم دلار رو میدم 1395 ، میخوای بخر، نمیخوای نخر!!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
October 24th, 2007, 12:35 AM

فروشنده دلارو 950 میفروخته الان همین فروشنده 1350-1360-1370 همین دلار میفروشه نه صرافی داره و نه دلالی میکنه, داره درآمدش ریال میکنه کاریکه یک غیر ایرانی احتیاجی به این کار عبث نداره چون مستقیم میره به حساب بانکیش و میره فروشگاه کارت میکشه تخم مرغ میخره شب نیمرو کنه دل ضعفه نگیره تخم مرغ اون زمان چند بوده؟ تقویم تاریخ حالا همون تخم مرغ میخواد بخره چون نخره که فردا صبح از خواب بلند نمیشه میره بقل دست اجدادش - حالا شما محاسبه کن قیمت یک تخم مرغ کوفتی که باید با نمک بدیش پایین (پول نمکم اضافه شد) تازه اگر گوجه کمی پنیرم بزنی تنگش که مثلا زندگی شاهانه داشته باشی که دیگه ماشین حساب لازم داری و برو الی آخر - مملکت خرابه من خورده فروش هیچکاره بیدم منرا اعدام نکنید به خدای احد و واحد اینجا ایران است ایران سرزمین کورش کبیر که در چنگال ... ... ... تمام مردمان سرزمینش به خاک سیاه نشسته و منتظرن تا به اجدادشان بپیوندند شاید آنجا محلی امنتر از اینجا در انتظارشان باشد. :) نه سیاه نمایی است و نه هیچ کافی است چرخی بر کمر کلفتشان بدهند و 1 روز در خیابانهای تهران شهرستان یا هر روستایی گشتی بزنند چنان صورت سفیدشان سیاه شود که گویی ننشان در آفریقا زایش کرده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مواظب یکسری دلار هم باشید که داره توسط س@؟ه پخش میشه چون تحریمن دلار چمدونی منتقل میشه میدن دست یکسری آدم و اینا دلار حتی به بانکهای خصوصی هم میبرن و تبدیل به ریال میکنن میدن دست بالادستی اینا همش از کار قاچاق و کلا کارهای نجس بازی از آدم فروشی بگیر تا تن فروشی و مواد مخدر اوهههههههههههه زیاد کار اسلامی بلدن :eek:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا من غلط کردم، به هفت پشتم هم خندیدم :D
خوبه؟
اصلا دلار باید 2000 تومن باشه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا