wikionline
Registered User
ضرر نکنید یه وقت انقدر کارمزد کم میگیرید!!!
شما یه صراف پیدا کن ببین چند حواله میزنه من 50 تومن کمتر از اون میزنم قیمت نداری حرف بیخودی نزن قیمت بازار شده لحظه ای
ضرر نکنید یه وقت انقدر کارمزد کم میگیرید!!!
شما یه صراف پیدا کن ببین چند حواله میزنه من 50 تومن کمتر از اون میزنم قیمت نداری حرف بیخودی نزن قیمت بازار شده لحظه ای
ایشون حرف بیخودی نمیزنند!!!
حساب کنید به نفر بخواد 500 دلار پرداخت کنه با کارمزد شما دلاری 3740 تومان پاش میافته تازه اگر روی 500 تا باشه هر چی بیاد پایین بیشتر هم میشه.به نظر شما این مناسب ترین قیمته؟؟؟
یکم بالا به قیمت های بقیه دوستان توجه کنید متوجه منظور من میشید شاید بگید سورس بانکی هستم من توی همین دوستانی که زیر 3500 میدن سورس بانکی هم موجوده من کاری ندارم هر کی میتونه هر قیمتی بخواد بزنه.
ولی اینکه بگه من مناسب ترین قیمت رو میدم بیشتر توهین به کابراست که باید جلوشو گرفت
شما که خودت دلار داری پس چرا واسه خاطر پرداختتا خودت نمی کنی؟تعداد کمی (3هزار دلار) پی پال موجود است
قابلیت ارسال به صورت مس پی و گیفت هست
پرداخت انجام میگردد
کسانی که خرید داشتن قبلا میدونن همه چی ارائه میشه در صورت خرید
موفق باشید
شما که خودت دلار داری پس چرا واسه خاطر پرداختتا خودت نمی کنی؟
امثال تو که میخواین کلاه نامرئی سر طرف بذارین رو من زیاد دیدم , آره قیمتت ارزونه چون میگی 3400 ولی از اون طرف میخوای 50 دلار مفت بگیری که اگه به قول دوستمون کسی 500 دلار بخواد کلا با 50 دلار جنابعالی و قیمت 3400 تومن میشه 550x3400=1,870,000 تومن باید بده که این 1,870,000 رو تقسیم بر 500 دلار بکنیم میشه دلاری 3740 حالا هی بگو ارزون میدم!!!!شما یه صراف پیدا کن ببین چند حواله میزنه من 50 تومن کمتر از اون میزنم قیمت نداری حرف بیخودی نزن قیمت بازار شده لحظه ای
3750 تومن رو از کجا اوردی ؟
پرداخت محصول 3500 هستش با 2000 تومن کارمزد همینو بس
امثال تو که میخواین کلاه نامرئی سر طرف بذارین رو من زیاد دیدم , آره قیمتت ارزونه چون میگی 3400 ولی از اون طرف میخوای 50 دلار مفت بگیری که اگه به قول دوستمون کسی 500 دلار بخواد کلا با 50 دلار جنابعالی و قیمت 3400 تومن میشه 550x3400=1,870,000 تومن باید بده که این 1,870,000 رو تقسیم بر 500 دلار بکنیم میشه دلاری 3740 حالا هی بگو ارزون میدم!!!!
kinder جان، بحث حواله با پرداخت فرق میکنه
بیشتر صرافیها برای حوالهای که انجام میدن، کارمزد میگیرن. 20 تا 100 دلار (بستگی به مقدار و کرم صراف داره)
بعضی جاها هم هستن که کارمزدی نمیگیرن.
البته اینم ناگفته نمونه که، برای حوالههای بالا معمولاً کارمزدی نمیگیرن
حالا اینکه چرا صراف کارمزد میگیره، به خودش مربوطه. میشه گفت پول زوره یا هر چیز دیگه
ولی هر صرافی که بری، این روند رو دارن معمولاً
حواله برای مقدار پایین نمیصرفه، مثلاً 500 دلار. یا باید از جایی حواله بزنی که کارمزد ازت نگیرن ...
+ بعضی از بانکها هم برای حواله کارمزد میگیرن، اونش دیگه دست صراف نیست.
و مورد آخر اینکه، اینجا هر کی یه قیمتی میده. هر کی میتونه یه ادعایی داشته باشه که بهترین قیمته یا سریعترین زمان انجام میده یا ...
این شمایید که حق انتخاب دارید. اگه قیمتای این فروشنده براتون مناسب نیست میتونید با کسی دیگه کار کنید.
من خوش برخورد نبودم و شما هم خیلی مودب بودید...ی
225 دلار PayPal هر دلار 3270