• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
ضرر نکنید یه وقت انقدر کارمزد کم میگیرید!!!

شما یه صراف پیدا کن ببین چند حواله میزنه من 50 تومن کمتر از اون میزنم قیمت نداری حرف بیخودی نزن قیمت بازار شده لحظه ای

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
یک پرداخت 79 دلاری تو iweb دارم . هر کی انجام میده هزینه کلی رو برام پ.خ کنه یا به آیدی یاهو iranhps پی ام بزنه . ممنون

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
شما یه صراف پیدا کن ببین چند حواله میزنه من 50 تومن کمتر از اون میزنم قیمت نداری حرف بیخودی نزن قیمت بازار شده لحظه ای

ایشون حرف بیخودی نمیزنند!!!
حساب کنید به نفر بخواد 500 دلار پرداخت کنه با کارمزد شما دلاری 3740 تومان پاش میافته تازه اگر روی 500 تا باشه هر چی بیاد پایین بیشتر هم میشه.به نظر شما این مناسب ترین قیمته؟؟؟
یکم بالا به قیمت های بقیه دوستان توجه کنید متوجه منظور من میشید شاید بگید سورس بانکی هستم من توی همین دوستانی که زیر 3500 میدن سورس بانکی هم موجوده من کاری ندارم هر کی میتونه هر قیمتی بخواد بزنه.
ولی اینکه بگه من مناسب ترین قیمت رو میدم بیشتر توهین به کابراست که باید جلوشو گرفت

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
ایشون حرف بیخودی نمیزنند!!!
حساب کنید به نفر بخواد 500 دلار پرداخت کنه با کارمزد شما دلاری 3740 تومان پاش میافته تازه اگر روی 500 تا باشه هر چی بیاد پایین بیشتر هم میشه.به نظر شما این مناسب ترین قیمته؟؟؟
یکم بالا به قیمت های بقیه دوستان توجه کنید متوجه منظور من میشید شاید بگید سورس بانکی هستم من توی همین دوستانی که زیر 3500 میدن سورس بانکی هم موجوده من کاری ندارم هر کی میتونه هر قیمتی بخواد بزنه.
ولی اینکه بگه من مناسب ترین قیمت رو میدم بیشتر توهین به کابراست که باید جلوشو گرفت

3750 تومن رو از کجا اوردی ؟

پرداخت محصول 3500 هستش با 2000 تومن کارمزد همینو بس

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
400 دلار - دلاری 3350 موجوده

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
تعداد کمی (3هزار دلار) پی پال موجود است
قابلیت ارسال به صورت مس پی و گیفت هست
پرداخت انجام میگردد
کسانی که خرید داشتن قبلا میدونن همه چی ارائه میشه در صورت خرید
موفق باشید

simao

Registered User
لایک‌ها
3
تعداد کمی (3هزار دلار) پی پال موجود است
قابلیت ارسال به صورت مس پی و گیفت هست
پرداخت انجام میگردد
کسانی که خرید داشتن قبلا میدونن همه چی ارائه میشه در صورت خرید
موفق باشید
شما که خودت دلار داری پس چرا واسه خاطر پرداختتا خودت نمی کنی؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
شما که خودت دلار داری پس چرا واسه خاطر پرداختتا خودت نمی کنی؟

خوبه شما هم خیلی خوش برخورد بودید خدا را شکر !!!
عزیزم از حساب بانکی تا الان درخواست دادی که دلار بیاد تو حساب پی پالتون ؟
یه بار درخواست بدید متوجه میشید که زمان میبره
نیاز به توجیه شما ندارم من اگه میخوای توجیه تون کنم بیا یاهو تا برات توضیح بدم چجوریه
بعدشم دوستانی که از من خرید داشتن چه قبلا چه الان میدونن که کار ثابت من خرید و فروش دلار نیست
و درقبال دلاری هم که میدم مثل بعضی افراد ترسی از دادن تلفن ثابت و ادرس ندارم همه چیزم مشخصه
قبلا بودن بعضی از دوستان که اومدن حظوری در دفتر براشون پرداخت صورت گرفته و رسید هم دریافت کردن.
حدود 700 دلار دیگه هم باقی مونده است
اونی که نیاز داره میگیره
موفق باشید
-----ادیت-----
یه 30 - 40 دلار دیگه باقی مونده
نرخ فروش بنده 3600 تومنه !
حساب های امریکا هیچ کارمزدی براشون نداره دریافت وجه یعنی دقیقا همون مقدار که خریداری میکنن در بالانس پی پال براشون اضافه میشه
حساب های غیر امریکایی حداکثر 1 درصد کارمزد بهشون میخوره دقت کنید گفتم حداکثر
ارسال از طریق مس پی و پرسنال و.... (همون گیفت که میگید شما) امکان پذیر هست
کارمزدی هم روی پرداخت ها و واریز ها دریافت نمیگردد
همین 30 - 40 دلار دیگه هم مونده

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
امثال تو که میخواین کلاه نامرئی سر طرف بذارین رو من زیاد دیدم , آره قیمتت ارزونه چون میگی 3400 ولی از اون طرف میخوای 50 دلار مفت بگیری که اگه به قول دوستمون کسی 500 دلار بخواد کلا با 50 دلار جنابعالی و قیمت 3400 تومن میشه 550x3400=1,870,000 تومن باید بده که این 1,870,000 رو تقسیم بر 500 دلار بکنیم میشه دلاری 3740 حالا هی بگو ارزون میدم!!!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
kinder جان، بحث حواله با پرداخت فرق میکنه
بیشتر صرافی‌ها برای حواله‌ای که انجام میدن، کارمزد میگیرن. 20 تا 100 دلار (بستگی به مقدار و کرم صراف داره)
بعضی جاها هم هستن که کارمزدی نمیگیرن.
البته اینم ناگفته نمونه که، برای حواله‌های بالا معمولاً کارمزدی نمیگیرن

حالا اینکه چرا صراف کارمزد میگیره، به خودش مربوطه. میشه گفت پول زوره یا هر چیز دیگه
ولی هر صرافی که بری، این روند رو دارن معمولاً

حواله برای مقدار پایین نمیصرفه، مثلاً 500 دلار. یا باید از جایی حواله بزنی که کارمزد ازت نگیرن ...
+ بعضی از بانکها هم برای حواله کارمزد میگیرن، اونش دیگه دست صراف نیست.

و مورد آخر اینکه، اینجا هر کی یه قیمتی میده. هر کی میتونه یه ادعایی داشته باشه که بهترین قیمته یا سریعترین زمان انجام میده یا ...
این شمایید که حق انتخاب دارید. اگه قیمتای این فروشنده براتون مناسب نیست میتونید با کسی دیگه کار کنید.

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
3750 تومن رو از کجا اوردی ؟

پرداخت محصول 3500 هستش با 2000 تومن کارمزد همینو بس

امثال تو که میخواین کلاه نامرئی سر طرف بذارین رو من زیاد دیدم , آره قیمتت ارزونه چون میگی 3400 ولی از اون طرف میخوای 50 دلار مفت بگیری که اگه به قول دوستمون کسی 500 دلار بخواد کلا با 50 دلار جنابعالی و قیمت 3400 تومن میشه 550x3400=1,870,000 تومن باید بده که این 1,870,000 رو تقسیم بر 500 دلار بکنیم میشه دلاری 3740 حالا هی بگو ارزون میدم!!!!

شما دلار کاغذی بده من 50 دلار هم کارمزد بده من برات حواله میزنم - شما چی فکر میکنی 50 $ حداقل کارمزد حواله هستش در ضمن حواله ها که ما میزنیم 5000 - تا 50000 دلار هستش
بهت پیشنهاد میکنم 1 دلار حواله رو حساب کنی اینجوری بهتر می تونی منو خراب کنی چون 51 دلار میشه 173400 یعنی من دارم واسه 1 دلار انقدر پول میگیرم واقعا برات متاسفم

kinder جان، بحث حواله با پرداخت فرق میکنه
بیشتر صرافی‌ها برای حواله‌ای که انجام میدن، کارمزد میگیرن. 20 تا 100 دلار (بستگی به مقدار و کرم صراف داره)
بعضی جاها هم هستن که کارمزدی نمیگیرن.
البته اینم ناگفته نمونه که، برای حواله‌های بالا معمولاً کارمزدی نمیگیرن

حالا اینکه چرا صراف کارمزد میگیره، به خودش مربوطه. میشه گفت پول زوره یا هر چیز دیگه
ولی هر صرافی که بری، این روند رو دارن معمولاً

حواله برای مقدار پایین نمیصرفه، مثلاً 500 دلار. یا باید از جایی حواله بزنی که کارمزد ازت نگیرن ...
+ بعضی از بانکها هم برای حواله کارمزد میگیرن، اونش دیگه دست صراف نیست.

و مورد آخر اینکه، اینجا هر کی یه قیمتی میده. هر کی میتونه یه ادعایی داشته باشه که بهترین قیمته یا سریعترین زمان انجام میده یا ...
این شمایید که حق انتخاب دارید. اگه قیمتای این فروشنده براتون مناسب نیست میتونید با کسی دیگه کار کنید.

ممنون واسه پستتون

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان این بحث ها را ول کنید.من الان 7 سال هست تو این فروم هستم و تاحالا یه بار از این بحث ها نکردم .

هر کس هر چیزی داره به هر قیمتی داره میفروشه و قیمت میزنه .حالا ارزون و گرون پای خودشون هست و بس . به من و شما هم ربطی نداره .
مثلا من اگر وبمانی بفروشم 3000 تومان کسی حق نداره بگه چرا ارزون میدم و اگر هم بفروشم 4000 تومان باز کسی حق نداره اعتراض کنه .مشاالله خریداران هم زرنگ هستند و خودشون سبک سنگین میکنند .

یکی مثل دوستمون در آمریکا حساب بانکی داره و میتونه مس پی بزنه و کارمزد هم کم نمیشه و قیمت و مشتری خودشو داره و یکی هم به کانادا حواله میزنه و یا از فریلنسر یا جای دیگه دلار میگیره .بقول معروف دلار خودشو و خودش اختیار قیمت گذاری و فروش دلا خودشو داره .

با تشکر
یک دوست و کاربر قدیمی

poolha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حدود 300 دلار نیاز دارم
قیمت های زیر 3210 قیمت ارسال نمایید

**خرید شد**

Last edited:

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من خوش برخورد نبودم و شما هم خیلی مودب بودید...ی

بحثی اگه دارید بهتره در پیغام خصوصی یا یاهو ادامه دهیم
اینجا تاپیک فروش هست جای این چیزا نیست
من هیچگونه بی احترامی به شما نکردم ! اگه کردم هم معذرت میخوام من (مایلم بدونم کجا بی ادبی بهتون شده ، یاهو و پی ام در خدمتتون هستم)
از سایر دوستان هم بابت اسپم عذر میخوام
سپاس

poolha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حدود 90 دلار نیاز داریم
قیمت زیر 3210 پی ام بدین

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
$100 موجوده جهت پرداخت غیر کالا دلاری 3350 بدون کارمزد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا