amir_arian
Registered User
1500 دلار پی پال با نرخ 3175 تومان موجود است.
1000 دلار موجوده - 3300 تومن
دلار پی پال به قیمت 3550 تومن برای خریدهای بالای 500 دلار موجوده. زیر 500 دلار ، دلاری 3580 تومن. برای زیر 200 دلار هم لطفاً پی ام ندید.
جهت اطلاع -> اسکناس در اواخر وقت روز گذشته در صرافی های فردوسی و استانبول : 3350 تومن فروخته میشد.
سلام
صرافی پارسی پیشرو در خدمات ارزی - قیمت آنلاین ارز و سکه
http://sarafijalali.com/
حتما ساعت 12 ظهر یک نگاه بیندازید
دلار زیر 2920 بود دیروز و حواله هم 2950
امروز هم 100% پایین تر می یاد
موفق باشید
فکر می کنم در جایی که شما زندگی میکنی چیزی به نام صرافی وجود نداشته باشه چون اگه داشت منبع قیمت گیریتون دو تا سایت که یکیشون 99% مواقع خراب هست نمیبود. بنابر این زحمت بکشید یک سفر تشریف بیارید تهران و سری به بورس ارز و سکه واقع در حد فاصل میدان فردوسی تا پایین تر از چارراه استانبول بزنید تا قیمت ها رو متوجه بشید.
دیروز اواخر وقت هر دلار آمریکا در صرافی های فردوسی به قیمت 3350 تومن فروخته میشد. در کل من لزومی نمی بینم بیش از این برای شما توضیح بدم.
فکر کنم اگر قوانین را رعایت کنید و به قیمت ارز بازار کاری نداشته باشید و تنها قیمت خرید و فروش خودتان را اعلام کنید این بحثها پیش نمیاد...
دقیقا با شما موافقم
امیدوارم دوستمون هم رعایت کنن و برای اینکه بتونن دلارشون رو بفروشن به این موارد استناد نکنند.
بهتر هست قیمت اعلام بشه ولی اینکه ایشون بگن بازار اینقدر شده و من و بقیه بگیم بازار فلان قدر شده درست نیست
قیمت رو عرضه و تقاضا تعیین می کنه
همونطور که تو این انجمن هم از 10 روز پیش تا امروز نرخ های دلار پی پال از میانگین 3550 به 3200 اینا کاهش پیدا کرده
موفق باشید
در سایت payment24 که از همه جا گرون تر میده ۳۴۱۰ تومان برای پیپال بود حالا همه دارند میگند زیر ۳۰۰۰ تومان هست حتما صرافی های شما آپدیت نمیشند که این حرف را نمیزنید و دارند گرون فروشی میکنندفکر می کنم در جایی که شما زندگی میکنی چیزی به نام صرافی وجود نداشته باشه چون اگه داشت منبع قیمت گیریتون دو تا سایت که یکیشون 99% مواقع خراب هست نمیبود. بنابر این زحمت بکشید یک سفر تشریف بیارید تهران و سری به بورس ارز و سکه واقع در حد فاصل میدان فردوسی تا پایین تر از چارراه استانبول بزنید تا قیمت ها رو متوجه بشید.
دیروز اواخر وقت هر دلار آمریکا در صرافی های فردوسی به قیمت 3350 تومن فروخته میشد. در کل من لزومی نمی بینم بیش از این برای شما توضیح بدم.
سلام
صرافی پارسی پیشرو در خدمات ارزی - قیمت آنلاین ارز و سکه
http://sarafijalali.com/
حتما ساعت 12 ظهر یک نگاه بیندازید
دلار زیر 2920 بود دیروز و حواله هم 2950
امروز هم 100% پایین تر می یاد
موفق باشید
آقا 210 دلار با پی پال برام خرید بزنید چقدر آب می خوره واسم ؟