• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingjoon

Registered User
لایک‌ها
13
1000 دلار موجوده - 3300 تومن

شما باقیمونده حسابتو بده که 38000 تومنه بعد دلاراتو بفروش.

این یوزر سه هفته پیش با پایینترین قیمت PayPal از من خریده 38000 تومن پولش مونده و نداده. بنا به رعایت ادب بهش نگفتم الان بعد از سه هفته درخواست پول میدم میگه برو بابا!! (عین عبارت) برو بابا بهت دادمو بدهکار نیستم و با مدرک صحبت کن!!. واسش آرشیو صحبتمون رو فرستادم باز هم میگه نه من بدهکار نیستم بهت و چرا همون موقع ها نگفتی؟! حتما تا حالا بهت دادم که نگفتی!! میخواستی همون موقع بگی.

خلاصه دوستان اگر از کسی طلبکار هستید زود زود و هرروز بهش بگید وگرنه فکر میکنه پولتون رو داده و شما بهش بدهکارید نه اون!

بنده مدت زیادی نیست عضو پرشین تولز هستم اما خوب خیلیا منو میشناسن و خیلی از دوستان خرید داشتن از من.
سعی کنید از این"dreamdata" یوزر اصلا طلبکار نباشید یا اگر شدید سریع ازش بگیرید چون بعد از چند روز بگذره و بهش نگید فکر میکنه اون از شما طلب داره!
"dreamdata"
دلیل و مدرک حرفم هم تمام و کمال موجوده. از متن صحبت ها تا تراکنش های بانکی. مدیر یا هرکس خواست در خدمتیم.

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
54$ پی پال موجوده، دلاری 3200

فقط برای پرداخت های غیر کالا (پرداخت مستقیم به شرکت ها، وب هاستینگ ها، نرم افزارها و ...)

poolha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
100 دلار پی پال با نرخ کمتر از 2920 خریداریم

signore

Registered User
لایک‌ها
636

دلار پی پال به قیمت 3550 تومن برای خریدهای بالای 500 دلار موجوده. زیر 500 دلار ، دلاری 3580 تومن. برای زیر 200 دلار هم لطفاً پی ام ندید.

جهت اطلاع -> اسکناس در اواخر وقت روز گذشته در صرافی های فردوسی و استانبول : 3350 تومن فروخته میشد.

poolha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

دلار پی پال به قیمت 3550 تومن برای خریدهای بالای 500 دلار موجوده. زیر 500 دلار ، دلاری 3580 تومن. برای زیر 200 دلار هم لطفاً پی ام ندید.

جهت اطلاع -> اسکناس در اواخر وقت روز گذشته در صرافی های فردوسی و استانبول : 3350 تومن فروخته میشد.

سلام
صرافی پارسی پیشرو در خدمات ارزی - قیمت آنلاین ارز و سکه
http://sarafijalali.com/
حتما ساعت 12 ظهر یک نگاه بیندازید
دلار زیر 2920 بود دیروز و حواله هم 2950
امروز هم 100% پایین تر می یاد
موفق باشید

signore

Registered User
لایک‌ها
636
سلام
صرافی پارسی پیشرو در خدمات ارزی - قیمت آنلاین ارز و سکه
http://sarafijalali.com/
حتما ساعت 12 ظهر یک نگاه بیندازید
دلار زیر 2920 بود دیروز و حواله هم 2950
امروز هم 100% پایین تر می یاد
موفق باشید

فکر می کنم در جایی که شما زندگی میکنی چیزی به نام صرافی وجود نداشته باشه چون اگه داشت منبع قیمت گیریتون دو تا سایت که یکیشون 99% مواقع خراب هست نمیبود. بنابر این زحمت بکشید یک سفر تشریف بیارید تهران و سری به بورس ارز و سکه واقع در حد فاصل میدان فردوسی تا پایین تر از چارراه استانبول بزنید تا قیمت ها رو متوجه بشید.
دیروز اواخر وقت هر دلار آمریکا در صرافی های فردوسی به قیمت 3350 تومن فروخته میشد. در کل من لزومی نمی بینم بیش از این برای شما توضیح بدم.

6600

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دلار پیپال موجوده.

لطفا برای دریافت اطلاعات تماس PM بفرستید :cap:

ممنون

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
فکر می کنم در جایی که شما زندگی میکنی چیزی به نام صرافی وجود نداشته باشه چون اگه داشت منبع قیمت گیریتون دو تا سایت که یکیشون 99% مواقع خراب هست نمیبود. بنابر این زحمت بکشید یک سفر تشریف بیارید تهران و سری به بورس ارز و سکه واقع در حد فاصل میدان فردوسی تا پایین تر از چارراه استانبول بزنید تا قیمت ها رو متوجه بشید.
دیروز اواخر وقت هر دلار آمریکا در صرافی های فردوسی به قیمت 3350 تومن فروخته میشد. در کل من لزومی نمی بینم بیش از این برای شما توضیح بدم.

فکر کنم اگر قوانین را رعایت کنید و به قیمت ارز بازار کاری نداشته باشید و تنها قیمت خرید و فروش خودتان را اعلام کنید این بحثها پیش نمیاد...

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
54$ پی پال موجوده، دلاری 3180

فقط برای پرداخت های غیر کالا (پرداخت مستقیم به شرکت ها، وب هاستینگ ها، نرم افزارها و ...)

poolha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم اگر قوانین را رعایت کنید و به قیمت ارز بازار کاری نداشته باشید و تنها قیمت خرید و فروش خودتان را اعلام کنید این بحثها پیش نمیاد...

دقیقا با شما موافقم
امیدوارم دوستمون هم رعایت کنن و برای اینکه بتونن دلارشون رو بفروشن به این موارد استناد نکنند.
بهتر هست قیمت اعلام بشه ولی اینکه ایشون بگن بازار اینقدر شده و من و بقیه بگیم بازار فلان قدر شده درست نیست
قیمت رو عرضه و تقاضا تعیین می کنه
همونطور که تو این انجمن هم از 10 روز پیش تا امروز نرخ های دلار پی پال از میانگین 3550 به 3200 اینا کاهش پیدا کرده
موفق باشید

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقا با شما موافقم
امیدوارم دوستمون هم رعایت کنن و برای اینکه بتونن دلارشون رو بفروشن به این موارد استناد نکنند.
بهتر هست قیمت اعلام بشه ولی اینکه ایشون بگن بازار اینقدر شده و من و بقیه بگیم بازار فلان قدر شده درست نیست
قیمت رو عرضه و تقاضا تعیین می کنه
همونطور که تو این انجمن هم از 10 روز پیش تا امروز نرخ های دلار پی پال از میانگین 3550 به 3200 اینا کاهش پیدا کرده
موفق باشید

دیگه ادامه ندهید لطفا...
یک نفر از مدیران اگر این بخش از صحبتها را حذف کنند بسیار عالی خواهد شد.
----------------------------------------

دلار از منابع شناخته شده خریداری می شود (قضیه بهرام که گور می گرفتی همه عمر...)

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
در سایت payment24 که از همه جا گرون تر میده ۳۴۱۰ تومان برای پیپال بود حالا همه دارند میگند زیر ۳۰۰۰ تومان هست حتما صرافی های شما آپدیت نمیشند که این حرف را نمیزنید و دارند گرون فروشی میکنند

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
دلار پی‌پل موجود است. دلاری 3200 تومان.

نرخ امروز اسکناس: 3180 تومان

kimaro