• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
500 دلار پییال از سورس کاملا مطمئن و حساب قدیمی موجود است

آدرس یاهو guitar_lover_asl

majid4466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز، خرید دلار فریلنسر اون قدر دردسر داره و ریسک بالایی داره که برای خریدار حتما مشکل ایجاد میکنه. کافیه 2-3 بار از حسابهای مختلف فری لنسر پول بره به حسابش. باید با اکانت پی پالش خداحافظی کنه.
خرید دلار این سایت مثل سایتهای کلیکی بسیار پر درد سره و اصلا توصیه نمیشه!

من ۵ سال میشه که همین شکلی درآمدم رو از فریلنسر میکشم بیرون و با بیشتر از ۱۰ خریدار مختلف کار کردم (بیشتر از ۱۰۰ مورد برداشت) اما یک بار هم نشده کسی بگه حسابم به علت دریافتی که از فریلنسر داشتم مشکل دار شده. دوستان زیادی هم دورادور می شناسم که توی فریلنسر کار میکنن و با هم در ارتباط هستیم و اگر مشکلی برامون پیش بیاد از هم مشورت می خوایم. از هیچکدوم از اونها هم جنین مسئله ای رو نشنیدم.

در ضمن من خودم حساب پی پل ندارم اما چند باری شده که مشتری ها ایمیل پی پل رو برام فوروارد کردن. طبق اون چیزی که دیدم فری لنسر یک اکانت پی پل بیشتر نداره و کسی «از حسابهای مختلف فری لنسر» پول نمیره به حسابش بلکه از تقی بخره یا از نقی بخره پول از همون تک حساب فری لنسر به حسابش میره. تنها چیزی که توی این ایمیل ها قید میشه متنی شبیه متن زیره:

Note from sender, FREELANCER INTERNATIONAL PTY LTD:
Hi Majid Fouladpour , Here is the withdrawal as requested on Freelancer.com. Thank you for using our site!

بدیهیه که اگر از شخص دیگه ای خرید کنه اون قسمت «سلام فلانی» فرق میکنه. ادعا نمی کنم که این نمی تونه مشکل ساز بشه چون حرف بدون پشتوانه نمی خوام بزنم. اما اگر موردی تابحال اتفاق افتاده من جايی نخوندم.

شما اما به نظر میرسه از موارد اینچنینی خبر داشته باشین. لطف کنین آدرس پست هائی رو که صاحب حساب پی‌پلی گفته من یک چنین مشکلی برام پیش اومده رو بزارین ما هم ببینیم. در غیر این صورت این شائبه پیش میاد که خدای نخواسته حرف بدون پشتوانه دارین میزنین.

ببخشید طولانی شد.

MohsenG

Registered User
لایک‌ها
7
100 دلار پی پال به نرخ هر دلار 3650 تومان موجود است.
سورس پول و حساب پی پال معتبر و قدیمی است.

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
حدود 175 دلار موجود است، بدون فی (هر چقدر در اکانت خود دریافت کردین، به همون میزان با شما حساب می شه). سورس مطمئن و بانکی. فروش به صورت یکجا و فقط ارسال به اکانت پیپال. قیمت برای امروز 3540 تومان.

ramsingh

Registered User
لایک‌ها
25
من ۵ سال میشه که همین شکلی درآمدم رو از فریلنسر میکشم بیرون و با بیشتر از ۱۰ خریدار مختلف کار کردم (بیشتر از ۱۰۰ مورد برداشت) اما یک بار هم نشده کسی بگه حسابم به علت دریافتی که از فریلنسر داشتم مشکل دار شده. دوستان زیادی هم دورادور می شناسم که توی فریلنسر کار میکنن و با هم در ارتباط هستیم و اگر مشکلی برامون پیش بیاد از هم مشورت می خوایم. از هیچکدوم از اونها هم جنین مسئله ای رو نشنیدم.

در ضمن من خودم حساب پی پل ندارم اما چند باری شده که مشتری ها ایمیل پی پل رو برام فوروارد کردن. طبق اون چیزی که دیدم فری لنسر یک اکانت پی پل بیشتر نداره و کسی «از حسابهای مختلف فری لنسر» پول نمیره به حسابش بلکه از تقی بخره یا از نقی بخره پول از همون تک حساب فری لنسر به حسابش میره. تنها چیزی که توی این ایمیل ها قید میشه متنی شبیه متن زیره:

Note from sender, FREELANCER INTERNATIONAL PTY LTD:
Hi Majid Fouladpour , Here is the withdrawal as requested on Freelancer.com. Thank you for using our site!

بدیهیه که اگر از شخص دیگه ای خرید کنه اون قسمت «سلام فلانی» فرق میکنه. ادعا نمی کنم که این نمی تونه مشکل ساز بشه چون حرف بدون پشتوانه نمی خوام بزنم. اما اگر موردی تابحال اتفاق افتاده من جايی نخوندم.

شما اما به نظر میرسه از موارد اینچنینی خبر داشته باشین. لطف کنین آدرس پست هائی رو که صاحب حساب پی‌پلی گفته من یک چنین مشکلی برام پیش اومده رو بزارین ما هم ببینیم. در غیر این صورت این شائبه پیش میاد که خدای نخواسته حرف بدون پشتوانه دارین میزنین.

ببخشید طولانی شد.

می‌بخشید دوست من

ولی‌ با ۱۰۰تا برداشت و عضویت از ۲۰۰۹ تا حالا چرا امتیازه بازارچه شما هنوز 0 هست

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
فی یورو آزاد:4750
فی فروش بنده: 4550
موجودی: 122 یورو
دلاری: 154 دلار
یاهو: take_it_easy_2004

phpkar

Registered User
لایک‌ها
0
می‌بخشید دوست من

امتیاز بازارچه ملاک نیست دوست عزیز
ما خودمان شخصا 10 بار از ایشان دلار فری لنسر را خریداری کرده ایم و هیچ مشکلی هم نداشته ایم.
اینکه خیلیا حوصله نمیکنن برن یا طرفشون رو مجبور کنن بره امتیاز بده تو بازارچه نظر بدن دلیلی به بی اعتباری اون فرد نیست.

در مورد فری لنسر هم ما بیش از 200 تراکنش توسط بیش از 10 نفر داشتیم تا حالا هیچ مشکلی نبوده به جز یک مورد که یکبار یک ایمیل از طرف فری لنسر اومد و بعدش ما جواب دادیم و اونا گفتن مشکلی نیست

Hi there,

Greetings.

This is to confirm if the user "........" is an authorized user of your PayPal account. If they are, please note though that Freelancer.com users should use their own funding source on the site. Thus, kindly confirm that from now on, only you shall be using your PayPal account on our site.

We look forward to your understanding and cooperation.

We shall wait for your response.

---
Sincerely,
Chuck
Freelancer.com Support

جواب ما

Hello

Thank you for your contact

I provide some programming and web-hosting services and some of my clients instead of paying via PayPal prefer to Pay directly via Free-lancer because of likely two reasons 1)Not having a PayPal account. 2) Avoiding of paying repeated transactions fees in PayPal

I confirm the user ".........", However if this is against the terms and services of freelancer please let me know to inform them.

Regards,

دوباره جواب اونا

Hi there,

Thank you for mailing us back.

We appreciate your cooperation in resolving the matter at hand. Please note that we do not encourage our users to use someone else's billing account for their transactions within the site. Please have .......to respond to their verification center in order to move forward with our investigation.

Contact us again if you have other concerns.

---
Sincerely,
Ron
Freelancer.com Support

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
می‌بخشید دوست من

برای اینکه اکانتهای قبلیش بسته شده یا با چند تا اکانت کار میکنه مد شده دلارهای هکی ایمپورت میکنن به فریلنسر بعد اکسپورت میکنن به دلار تمیز همچین یوزرهایی شما باید اکانتشون از فریلنسر درخواست کنی بعد ببینی حسابشون بدون فیدبک پروژه انجام داده :D صفر پروژه درخواست درآمد (همه یوزرها این شکلی نیستن یوزرهای محترمی هم وجود دارن که کارشون اینه اما هر کی از راه رسید نباید حرفش بدون سند قبول کرد)

Dr.Goebbels

Registered User
لایک‌ها
19
نرخ اسکناس دلار امروز 3140 بوده چطوریه که همه 3600-3800 پیپال انجام میدن؟!!!

majid4466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
می‌بخشید دوست من

بله امتیاز بازارچه ندارم بخاطر اینکه تا چندماه قبل کلا به سایت هائی مثل کامز دلار می فروختم اما از غیر منصفانه بودن قیمت های خریدشون ناراضی بودم. بعد این سایت و سایت همسایه رو پیدا کردم و شروع کردم به اعلام موجودی. البته اینجا مشکلی که هست برای همه فقط یک تاپیک هست و باید دايم تاپیک رو رصد کنی تا ببینی مشتری پیدا شده یا نه (بعضی ها پیغام خصوصی نمی دن). اما توی سایت همسایه هر کس میتونه یک تاپیک برای معاملات خودش باز کنه و هر کس هم هرچی بنویسه متوجه میشم. برای همین اونجا بیشتر فعالم -- البته قصد تبلیغ سایت رقیب رو اینجا ندارم.

یکی از دوستان گفته بود علت بسته شدن اکانت های قبلی میتونه باشه -- گلایه ندارم احتمالی که دادن یک احتمال منطقی هست، اما در مورد من اینطور نبوده. البته توی فری لنسر اکانت فعلی اکانت سومم هست، علتش هم بدون رودربایستی زیاد شدن پروژه‌های ناتمام دو اکانت قبلی بود که به درخواست خودم بسته شد و باز از صفر شروع کردم. اما در سایت های پرشین تولز و سایت همسایه فقط تازه وارد هستم همین.

در مورد عضویت ۲۰۰۹ هم همون سالها برای دیدن اینک های یک پست در زمینه الکترونیک عضو شدم اما نه بازارچه رو می شناختم و نه فعالیتی داشتم.

در ضمن، مطلب اصلی ظاهرا به حاشیه رفته -- صحبت این بود که دوستی ادعا کرده بودن که دریافت دلار فری لنسر از کاربرهای مختلف اون سایت حساب پی پل رو مشکل دار میکنه. من از این دوستمون خواهش کردم شواهدشون رو ارائه کنن. شما که نکته سنج هستین کاش گوشه چشمی هم به مطلب اصلی میانداختین -- البته جسارته

برای اینکه اکانتهای قبلیش بسته شده یا با چند تا اکانت کار میکنه مد شده دلارهای هکی ایمپورت میکنن به فریلنسر بعد اکسپورت میکنن به دلار تمیز همچین یوزرهایی شما باید اکانتشون از فریلنسر درخواست کنی بعد ببینی حسابشون بدون فیدبک پروژه انجام داده :D صفر پروژه درخواست درآمد (همه یوزرها این شکلی نیستن یوزرهای محترمی هم وجود دارن که کارشون اینه اما هر کی از راه رسید نباید حرفش بدون سند قبول کرد)

بازم خدا روتون رو بگیره تذکره توی پرانتز رو اضافه کردین! لینک حساب فری‌لنسر و مشخصات کامل من - خیلی بیشتر از چیزی که اکثرا افراد عمومی و آنلاین ارائه می کنن.

امتیاز بازارچه ملاک نیست دوست عزیز
ما خودمان شخصا 10 بار از ایشان دلار فری لنسر را خریداری کرده ایم و هیچ مشکلی هم نداشته ایم.
اینکه خیلیا حوصله نمیکنن برن یا طرفشون رو مجبور کنن بره امتیاز بده تو بازارچه نظر بدن دلیلی به بی اعتباری اون فرد نیست.

در مورد فری لنسر هم ما بیش از 200 تراکنش توسط بیش از 10 نفر داشتیم تا حالا هیچ مشکلی نبوده به جز یک مورد که یکبار یک ایمیل از طرف فری لنسر اومد و بعدش ما جواب دادیم و اونا گفتن مشکلی نیست

ممنون!

Last edited:

signore

Registered User
لایک‌ها
636
نرخ اسکناس دلار امروز 3140 بوده چطوریه که همه 3600-3800 پیپال انجام میدن؟!!!

خواب دیدی؟! خیره!

بازار امروز با قیمت 3670 تومن و رو به بالا بست. حواله هم تمام مدت روز بالای 3700 تومن بود.

unblock

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من در کشور بلژیک سکونت دارم و میتونم براتون اکانت پی پال باز کنم و با ویزاکارت های مجازی وریفای کنم.(ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ هست)
برای افتتحاح حساب کپی صفحه اول پاسپورت و اگه نداشتید صفحه اول شناسنامه رو باید برام ارسال کنید
درضمن اکانت رو با ادرس خودم براتون ثبت میکنم.
برای اولین نفر اول نصف پول رو میگیرم بعد حساب رو تحویل میدم و بقیه پول رو میگیرم تا اعتماد سازی شه
قیمت برای افتتحاح حساب:80 هزار تومن
ایمیل:[email protected]

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام
من در کشور بلژیک سکونت دارم و میتونم براتون اکانت پی پال باز کنم و با ویزاکارت های مجازی وریفای کنم.(ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ هست)
برای افتتحاح حساب کپی صفحه اول پاسپورت و اگه نداشتید صفحه اول شناسنامه رو باید برام ارسال کنید
درضمن اکانت رو با ادرس خودم براتون ثبت میکنم.
برای اولین نفر اول نصف پول رو میگیرم بعد حساب رو تحویل میدم و بقیه پول رو میگیرم تا اعتماد سازی شه
قیمت برای افتتحاح حساب:80 هزار تومن
ایمیل:[email protected]

دوست عزیز هیچ ویزا کارت مجازی نمیتونه پیپال رو وریفای کنه(بیشتر از یک ماه)اکانت خیلی زود لیمیت میشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
موجودی فعلی
99999.jpg

فروش فقط برای مصرف کننده، از همکاری با دلال و کسانی که فکر میکنند میخوان هندونه بخرن یا داره سرشون کلاه میره معذوریم ، ترجیحا برای پرداخت Invoice ...

164 دلار برای پرداخت در iWeb با قیمت دلاری 3250 موجوده !!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز هیچ ویزا کارت مجازی نمیتونه پیپال رو وریفای کنه(بیشتر از یک ماه)اکانت خیلی زود لیمیت میشه

از کجا این قانون اومده ؟!
90 درصد افرادی که اینجا با پی پال کار می کنند با ویزا مجازی حسابشون رو وریفای کردند و بیشتر از یکساله دارند باهاش کار می کنند

لطفا چیزی که مطمئن نیستید رو همه جا نگید!!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
US$5.50 برای وی آی پی کردن به اکانت توی یه سایت نیاز دارم ...

اگه کسی هست لطفا سریع پیام بده ...

آی دی یاهو: aghaei.mostafa

راستی اینم بگم که برای پرداخت هزینش باید از این درگاه های اینترنتی داشته باشید که بتونم خرید انجام بدم . از اینا که فروشگاها دارن :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا