Mohsen-6558
Registered User
بیست دلار از قرار 3600 موجود است.
YID: Mohsen6558
بیست دلار از قرار 3600 موجود است.
دوست عزیز، خرید دلار فریلنسر اون قدر دردسر داره و ریسک بالایی داره که برای خریدار حتما مشکل ایجاد میکنه. کافیه 2-3 بار از حسابهای مختلف فری لنسر پول بره به حسابش. باید با اکانت پی پالش خداحافظی کنه.
خرید دلار این سایت مثل سایتهای کلیکی بسیار پر درد سره و اصلا توصیه نمیشه!
من ۵ سال میشه که همین شکلی درآمدم رو از فریلنسر میکشم بیرون و با بیشتر از ۱۰ خریدار مختلف کار کردم (بیشتر از ۱۰۰ مورد برداشت) اما یک بار هم نشده کسی بگه حسابم به علت دریافتی که از فریلنسر داشتم مشکل دار شده. دوستان زیادی هم دورادور می شناسم که توی فریلنسر کار میکنن و با هم در ارتباط هستیم و اگر مشکلی برامون پیش بیاد از هم مشورت می خوایم. از هیچکدوم از اونها هم جنین مسئله ای رو نشنیدم.
در ضمن من خودم حساب پی پل ندارم اما چند باری شده که مشتری ها ایمیل پی پل رو برام فوروارد کردن. طبق اون چیزی که دیدم فری لنسر یک اکانت پی پل بیشتر نداره و کسی «از حسابهای مختلف فری لنسر» پول نمیره به حسابش بلکه از تقی بخره یا از نقی بخره پول از همون تک حساب فری لنسر به حسابش میره. تنها چیزی که توی این ایمیل ها قید میشه متنی شبیه متن زیره:
Note from sender, FREELANCER INTERNATIONAL PTY LTD:
Hi Majid Fouladpour , Here is the withdrawal as requested on Freelancer.com. Thank you for using our site!
بدیهیه که اگر از شخص دیگه ای خرید کنه اون قسمت «سلام فلانی» فرق میکنه. ادعا نمی کنم که این نمی تونه مشکل ساز بشه چون حرف بدون پشتوانه نمی خوام بزنم. اما اگر موردی تابحال اتفاق افتاده من جايی نخوندم.
شما اما به نظر میرسه از موارد اینچنینی خبر داشته باشین. لطف کنین آدرس پست هائی رو که صاحب حساب پیپلی گفته من یک چنین مشکلی برام پیش اومده رو بزارین ما هم ببینیم. در غیر این صورت این شائبه پیش میاد که خدای نخواسته حرف بدون پشتوانه دارین میزنین.
ببخشید طولانی شد.
میبخشید دوست من
ولی با ۱۰۰تا برداشت و عضویت از ۲۰۰۹ تا حالا چرا امتیازه بازارچه شما هنوز 0 هست
میبخشید دوست من
میبخشید دوست من
برای اینکه اکانتهای قبلیش بسته شده یا با چند تا اکانت کار میکنه مد شده دلارهای هکی ایمپورت میکنن به فریلنسر بعد اکسپورت میکنن به دلار تمیز همچین یوزرهایی شما باید اکانتشون از فریلنسر درخواست کنی بعد ببینی حسابشون بدون فیدبک پروژه انجام دادهصفر پروژه درخواست درآمد (همه یوزرها این شکلی نیستن یوزرهای محترمی هم وجود دارن که کارشون اینه اما هر کی از راه رسید نباید حرفش بدون سند قبول کرد)
امتیاز بازارچه ملاک نیست دوست عزیز
ما خودمان شخصا 10 بار از ایشان دلار فری لنسر را خریداری کرده ایم و هیچ مشکلی هم نداشته ایم.
اینکه خیلیا حوصله نمیکنن برن یا طرفشون رو مجبور کنن بره امتیاز بده تو بازارچه نظر بدن دلیلی به بی اعتباری اون فرد نیست.
در مورد فری لنسر هم ما بیش از 200 تراکنش توسط بیش از 10 نفر داشتیم تا حالا هیچ مشکلی نبوده به جز یک مورد که یکبار یک ایمیل از طرف فری لنسر اومد و بعدش ما جواب دادیم و اونا گفتن مشکلی نیست
نرخ اسکناس دلار امروز 3140 بوده چطوریه که همه 3600-3800 پیپال انجام میدن؟!!!
با سلام
من در کشور بلژیک سکونت دارم و میتونم براتون اکانت پی پال باز کنم و با ویزاکارت های مجازی وریفای کنم.(ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ هست)
برای افتتحاح حساب کپی صفحه اول پاسپورت و اگه نداشتید صفحه اول شناسنامه رو باید برام ارسال کنید
درضمن اکانت رو با ادرس خودم براتون ثبت میکنم.
برای اولین نفر اول نصف پول رو میگیرم بعد حساب رو تحویل میدم و بقیه پول رو میگیرم تا اعتماد سازی شه
قیمت برای افتتحاح حساب:80 هزار تومن
ایمیل:[email protected]
سلام
برا اعتماد سازی از نظر من یه عکس از جاهای دیدنی بلژیک با نام کاربریتون بگیرید بزارید !
من مشتریتون میشم
دوست عزیز هیچ ویزا کارت مجازی نمیتونه پیپال رو وریفای کنه(بیشتر از یک ماه)اکانت خیلی زود لیمیت میشه
دوست عزیز هیچ ویزا کارت مجازی نمیتونه پیپال رو وریفای کنه(بیشتر از یک ماه)اکانت خیلی زود لیمیت میشه