متأسفانه بعضی از کاربران فعال در این بخش توجه نمی کنند که مشکلات خرید و فروش و بنوعی کل کل جایش در این تاپیک نیست
اینبار فقط پستهای نامربوط را حذف کردم و تذکر دادم ، در صورت تکرار مجبور به بن کردن کاربر متخلف خواهم بود
لازم است دوستان در جریان باشند که بخاطر مشکلاتی که در این بخش توسط بعضی از فروشندگان ایجاد شد بزودی مقررات سختگیرانه ای برای فروشندگان در این بخش اعمال خواهد شد
با درود به شما دوست گرامی
ضمن تشکر از تیم اجرایی و مدیریت زحمتکش این انجمن ، خواهشمند است بطور جد و در اسرع وقت نسبت به سازماندهی قوانین بخش خرید و فروش ارزهای اینترنتی (مربوط به فروشنده ها و نیز خریداران) اقدام فرمائید ، بی شک این اقدام مفید و ضروری شما سبب افزایش اعتبار انجمن ، اعتمادسازی بیشتر و در نهایت جلب رضایت بیشتر مخاطبین این بخش خواهد شد.
بنده به سهم خود با توجه به تجاربی که دارم حاضر به همکاری صادقانه در این زمینه با شما هستم.
البته مدتهاست که دوستان و همکاران محترم بنده در تلاش بوده اند که این مهم را با کمک مدیریت محترم و کاربران با سابقه و معتبر انجمن به اجرا درآورند ولی هر بار به دلایلی در این راه موفق نشده اند.
امیدوارم شما این ضرورت را به اجرا درآورید و موفق باشید
یه پرداخت 30 دلاری دارم کسانی که با نرخ 3500 انجام میدند P.M بدند لطفا
پرداخت در سایت themeforest.net هست
با احترام ، آیا درخواست شما انجام شده؟
هزینه پرداخت با سورس بانکی 119000 تومان ، اگر مایل هستید در خدمتم.
199 دلار باید واریز کنم برا ثبت نام تافل... کردیت کارت رو مطمئنم که میشه اما پپال و نمیدونم قبول میکنه یا نه... اگر کسی از دوستان میدونه و میتونه زحمتش رو بکشه.. لطفا پی ام بده یا همین زیر اعلام کنه... فوری فوریه نیازم...
کسی از دوستان الان میتونه انجام بده؟
با ویزاکارت های مجازی پرداختگر سفارش شما قابل پرداخت می باشد ، هزینه صدور ویزاکارت مجازی 199 دلاری 790000 تومان (قابل شارژ و تمدید تا یک سال) با امکان ارائه صورتحساب ماهیانه
یه 10-20 دلار پی پال نیاز دارم
کسی قیمت مناسب داره مسیج بزنه
پرداخت ارزی پی پال از سورس بانکی با نرخ و کارمزد مناسب ، وب سرویس پرداختگر در خدمت شماست.
۱۳۰۰ دلار پرداخت دارم برای بلیت هواپیما فقط هم با ویزا کارت میشه پرداخت کرد دوستان ارزون ترین قیمت ممکن تون بدین فقط عجله دارم
هزینه صدور ویزاکارت مجازی با موجودی 1300 دلار ، 5067000 تومان. با ویزاکارت مجازی امکان پرداخت سفارش توسط خود شما (با نام و آدرس دلخواه) میسر است.
هزینه پرداخت 703 یورو ، 3593000 تومان ، پی پال با سورس بانکی