• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58

hassan2539

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
0
سلام ۲۵۰ دلار پیپال نیاز دارم
سند مونی می خوام
فی هم نداشته باشه
قیمت پ.خ کنید

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
پی پال موجود است.
- به قیمت حواله، بدون محدودیت
- سورس بانکی - اکانت معتبر U.S.
- امکان ارسال بصورت پرسنال برای مبالغ بیشتر از 1000 دلار
- اطلاعات تماس در سایت وجود دارد
- برای مبالغ کم یا فروش به ما تماس نگیرید

mjef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدتی بود که دنبال راهی برای تبدیل دلار به ریال میگشتم تا اینکه اینجا رو پیدا کردم.
دوستانی که خرید اینترنتی محدود دارن چه با پی پل چه با کارت اعتباری براشون انجام میدم. کارمزد نمیگیرم. قیمت رو هم با توجه به نرخ روز یه قیمت مناسب حساب میکنم.

Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
مقدار 1263دلار Paypal مورد نیاز هست .لطفا پایینترین نرختون را برام بفرستید .قیمت فضایی هم ندید .

Mohsen-6558

Registered User
لایک‌ها
36
175$
یا همون 143 یورو موجود شد.
Yahoo ID: Mohsen6558
قیمت دلار : 3550
قیمت یورو: 4700

samenblog

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

فروش دلار و یورو پی پال تمامی پرداخت ها کمتر از 10 دقیقه انجام میشود

دلار : 3700
سند مانی به صورت : گیفت امکان پذیر هست

یاهو : paypal.samen

6600

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دلار پیپال موجوده.

لطفا برای اطلاع از موجودی و قیمت لحظه ای دلار PM بفرستید :cap:

ارادتمند
6600

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
یه خرید عضویت سایت 39.95$ دارم دوستانی که انجام میدن اطلاع بدن لطفا
توسط دوستمون جناب samenblog انجام شد

Last edited:

pex_pay

Registered User
لایک‌ها
0
فروش دلار پی پال/ پرادخت / گیفت/ سند مانی
هر دلار 3570 تومان

حساب مرچنت هست با سورس بانک کانادا .

id:pex_pay

09388220991

پراداخت های زیر 100$ انجام نمی شود .

فروش دلار پی پال/ پرادخت / گیفت/ سند مانی
هر دلار 3570 تومان

حساب مرچنت هست با سورس بانک کانادا .

id:pex_pay

09388220991

پراداخت های زیر 100$ انجام نمی شود .

id : pex_pay

fathi11071

Registered User
لایک‌ها
9
[h=2]فروش دلار PayPal با مناسب ترین قیمت و تحویل در سریع ترین زمان با سورس بانکی[/h][h=2] نرخ دلار پی پال در این لحظه : 3550 تومان [/h][h=2]
موجودی پی پال : 430دلار
[/h]

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان عزیز من نمیدونم چرا این همه فروشنده دلار paypal با قیمت خوب در فروم موجود شده ولی همه یوزر تازه کار هستند و یا سابقه معاملات چندانی ندارند .؟؟؟؟
این دوستان که این همه هم قیمتهای خوب میدهند بهتر نیست مدارک و مشخصاتشون را برای مدیریت سایت بفرستند و احراز هویت کنند ؟؟؟
آحه بابا داشتن یه وب سایت در امضا یا آیدی یاهو دادن که نشد اعتماد سازی تازه داخل سایتشون هم که میریم هیچ شماره تماس و اطلاعاتی نیست یا مثلا شماره ایرانسل به چه درد میخوره ؟؟یا باید شماره تلفن ثابت بدید یا همراه اول خط دائمی .اینجوری یا کسی با شماها معامله نمیکنه یا طرف باید مغز خر خورده باشه که همینجوری اعتماد کنه تازه اونم دلار Paypal که charge back هم داره و حتما باید از آدم معتبر خریداری بشه .

mjef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من نمیدونم چرا این همه فروشنده دلار paypal با قیمت خوب در فروم موجود شده ولی همه یوزر تازه کار هستند و یا سابقه معاملات چندانی ندارند .؟؟؟؟
این دوستان که این همه هم قیمتهای خوب میدهند بهتر نیست مدارک و مشخصاتشون را برای مدیریت سایت بفرستند و احراز هویت کنند ؟؟؟
آحه بابا داشتن یه وب سایت در امضا یا آیدی یاهو دادن که نشد اعتماد سازی تازه داخل سایتشون هم که میریم هیچ شماره تماس و اطلاعاتی نیست یا مثلا شماره ایرانسل به چه درد میخوره ؟؟یا باید شماره تلفن ثابت بدید یا همراه اول خط دائمی .اینجوری یا کسی با شماها معامله نمیکنه یا طرف باید مغز خر خورده باشه که همینجوری اعتماد کنه تازه اونم دلار Paypal که charge back هم داره و حتما باید از آدم معتبر خریداری بشه .

یه پ خ برای شما فرستادم.
ضمنا در مورد این احراز هویت بیشتر توضیح بدین. من چیزی روی سایت ندیدم.
هر کسی خرید اینترنتی داره من شماره ثابتم رو براش پ خ میکنم تماس بگیره.

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6

جسارت نباشه،شاکی شدن نداره دوست عزیز. :)
شما وقتی حق انتخاب دارید و میتونید از هرکی که بخواهید تهیه کنید،نیازی به گلایه یا شکایت از بقیه کاربرا که نمیتونن اعتمادسازی کنن نیست.

درضمن ماشالل.. شما که کاربر آب دیده پی تی هستید. یه پایین بالا کنید تاپیک رو، میفهمید که از چه اشخصای میتونید با اعتماد مورد نیازتون، تهیه کنید. ولی مشکل اینه که با قیمت هایی که بقیه کاربرا بهتون میدن نمیتونید از افراد معتبرتر تهیه کنید. :)

البته من پیشنهادی ارسال نکردم واستون، سو تفاهم برای بقیه دوستان نشه :D

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18

پ . خ شد.

---------------------------------------
دوستان عزیز توجه کنید ، بعد از این به هیچ عنوان به هیچ هاستی پرداخت ندارم، به این دلیل که بعد از پرداخت برای هاست من باید پاسپورت و کارت اقامتم رو برای هاست ارسال کنم و موارد قانونی اگر پیش بیاد من مسئول خواهم بود، پس اگر پرداخت برای هاست دارید، قبل از پرداخت مطمئن بشید که پاسپورت نمیخاد ، بعد با من تماس بگیرید در غیر اینصورت به هیچ عنوان برای هیچ هاستی پرداخت ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا