drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
اگر معتبر بودن به دادن مدارک و شماره تلفن و ... باشه، قابل قبول هست، ولی دادن مبلغ 20 تومن فک نکنم اعتبار بیاره! تازه بعدشم اگر مشکلی پیش بیاد فروشنده معتبر الزاماً فرد درستکاری نیست!
در ثانی از یک انجمن قوی مثل پرشن تولز انتظار چنین قیمت هایی نیست، مثلاً مثل این هست که من بگم هزار تومن در سال (!) بدید که من فلان امکانات رو در اختیارتون بذارم! یا قیمت رو بالا ببرید(مثلاً 100 یا 200 تومن)، یا حذفش کنید. باور کنید زشته!![]()
ثالثاً شاید دلالان ارز از این موضوع ناراحت نباشند، ولی مسلماً تعداد بسیار زیادی از افرادی (مثل بنده) که درامد های ارزی پایینی دارند رو از دست خواهید داد.
به نظر من این موضوع (فروشنده معتبر شدن) فقط یه فکر سطحی هست و اصلاً روش فکر نشده و امیدورام فقط و فقط برای "معتبر کردن" و کم شدن مشکلات خرید و فروش مطرح شده باشه نه "چیز دیگه ای".
با تشکر.
از این لحظه به بعد در هر تاپیک در بازارچه بحثی انجام بشه بی برو برگرد دسترسی اون یوزر رو محدود میکنم
جوابتون رو میدم . اولا اون مبلغ توی جیب تیم مدیریت یا برای مثال شخص من نمیره . دوم قصد جسارت ندارم پرونده هایی که دارم در بخش روابط عمومی رسیدگی میکنم اکثرا یوزر های تازه وارد مثل شما هستند
ثانیا تیم مدیریت از دیشب تا حالا داریم با هم گفتگو میکنیم در مورد این قانون که ممکن بهش اضافه و کسر بشه یعنی ممکن هست این قانون باز هم تغییر کنه .
در ثانی به شخصه دنبال این هستم که یوزرهای تازه وارد در هر صورتیکه میخواد در این بخش فعالیت کنن مثل شما حتما باید مدارک هویتی ارسال کنند در غیر این صورت حق فعالیت نداشته این بند رو خودم تا انتها پشتش هستم .
سوم . ما اینجا رانت نداریم قیمت تعیین کنیم از این کارها اگر در پرشین تولز انجام بشه خودم اون اشخاص و اعضا رو دسترسیشون رو میگیرم و فعالیت در این فروم رو براشون خاطره میکنم . هر کسی به هر قیمتی که میخواد میفروشه در صورتیکه که طبق قوانین بتونه فعالیت کنه به همین راحتی هر کاربری در صورتیکه خواست از لحاظ قیمتی برای کاربر دیگه تکلیف تعینن کنه همین جا میگم به خودم بگید . ما اینجا کنسرسیوم و یا اساسنامه قیمتی و کنترل قیمتی و این حرفها نداریم بازم میگم در صورت مشاهده به بنده بگید و لطف کنید بنده رو با اون اشخاص طرف کنید و فقط نتیجه رو ببینید .
من مجری این قانون هستم تمام نظرات شما هم برام هم قابل احترام هست و هم ارزشمند به صورت پیغام خصوصی نظراتتون رو برام ارسال کنید . مطمئن باشید تک تک اونها خونده میشه فقط همین رو میگم که پست یکی از فروشنده های قدیمی اینجا Cpative یه موردی اشاره کرد که واقعا خودم اصلا حواسم بهش نبود . فقط در سابجکت اون بنویسید : درباره قانون جدید بازارچه همین . عنوان دیگه خواهشا ننویسید .
باز هم میگم این قانون برای سرکیسه کردن کاربران طراحی نشده . این قانون برای امنیت مالی و معاملاتی گذاشته شده . این قانون برای این گذاشته شده وقتی من الان پرونده ای دارم در روابط عمومی که طرف قیمت پائین داده و پرداختی به قول خودش انجام داده و الان دیگه نیست نابود شده وقتی داره خریدار که مغموم معامله شده وقتی شکایت کرد یه برگ بنده داشته باشه . همین . در ضمن برای آخرین بار بنده نمیدونستم که مبلغی برای پروسه تائید مدارک در نظر گرفته شده
امری دارید و یا پیشنهادی دارید در این تاپیک : http://forum.persiantools.com/t92613-page167.html پست بدید اونجا همفکری میکنیم و در هیچ یک از تاپیک های این بخش بازارچه حق دادن پست و مطرح کردن این مسائله رو ندارید . هر نکته جا و هر سخن مکانی دارد . در تاپیکی که به شما لینک دادم فول در خدمتم