• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگر معتبر بودن به دادن مدارک و شماره تلفن و ... باشه، قابل قبول هست، ولی دادن مبلغ 20 تومن فک نکنم اعتبار بیاره! تازه بعدشم اگر مشکلی پیش بیاد فروشنده معتبر الزاماً فرد درستکاری نیست!
در ثانی از یک انجمن قوی مثل پرشن تولز انتظار چنین قیمت هایی نیست، مثلاً مثل این هست که من بگم هزار تومن در سال (!) بدید که من فلان امکانات رو در اختیارتون بذارم! یا قیمت رو بالا ببرید(مثلاً 100 یا 200 تومن)، یا حذفش کنید. باور کنید زشته! :)
ثالثاً شاید دلالان ارز از این موضوع ناراحت نباشند، ولی مسلماً تعداد بسیار زیادی از افرادی (مثل بنده) که درامد های ارزی پایینی دارند رو از دست خواهید داد.
به نظر من این موضوع (فروشنده معتبر شدن) فقط یه فکر سطحی هست و اصلاً روش فکر نشده و امیدورام فقط و فقط برای "معتبر کردن" و کم شدن مشکلات خرید و فروش مطرح شده باشه نه "چیز دیگه ای".

با تشکر.

از این لحظه به بعد در هر تاپیک در بازارچه بحثی انجام بشه بی برو برگرد دسترسی اون یوزر رو محدود میکنم

جوابتون رو میدم . اولا اون مبلغ توی جیب تیم مدیریت یا برای مثال شخص من نمیره . دوم قصد جسارت ندارم پرونده هایی که دارم در بخش روابط عمومی رسیدگی میکنم اکثرا یوزر های تازه وارد مثل شما هستند

ثانیا تیم مدیریت از دیشب تا حالا داریم با هم گفتگو میکنیم در مورد این قانون که ممکن بهش اضافه و کسر بشه یعنی ممکن هست این قانون باز هم تغییر کنه .

در ثانی به شخصه دنبال این هستم که یوزرهای تازه وارد در هر صورتیکه میخواد در این بخش فعالیت کنن مثل شما حتما باید مدارک هویتی ارسال کنند در غیر این صورت حق فعالیت نداشته این بند رو خودم تا انتها پشتش هستم .

سوم . ما اینجا رانت نداریم قیمت تعیین کنیم از این کارها اگر در پرشین تولز انجام بشه خودم اون اشخاص و اعضا رو دسترسیشون رو میگیرم و فعالیت در این فروم رو براشون خاطره میکنم . هر کسی به هر قیمتی که میخواد میفروشه در صورتیکه که طبق قوانین بتونه فعالیت کنه به همین راحتی هر کاربری در صورتیکه خواست از لحاظ قیمتی برای کاربر دیگه تکلیف تعینن کنه همین جا میگم به خودم بگید . ما اینجا کنسرسیوم و یا اساسنامه قیمتی و کنترل قیمتی و این حرفها نداریم بازم میگم در صورت مشاهده به بنده بگید و لطف کنید بنده رو با اون اشخاص طرف کنید و فقط نتیجه رو ببینید .

من مجری این قانون هستم تمام نظرات شما هم برام هم قابل احترام هست و هم ارزشمند به صورت پیغام خصوصی نظراتتون رو برام ارسال کنید . مطمئن باشید تک تک اونها خونده میشه فقط همین رو میگم که پست یکی از فروشنده های قدیمی اینجا Cpative یه موردی اشاره کرد که واقعا خودم اصلا حواسم بهش نبود . فقط در سابجکت اون بنویسید : درباره قانون جدید بازارچه همین . عنوان دیگه خواهشا ننویسید .

باز هم میگم این قانون برای سرکیسه کردن کاربران طراحی نشده . این قانون برای امنیت مالی و معاملاتی گذاشته شده . این قانون برای این گذاشته شده وقتی من الان پرونده ای دارم در روابط عمومی که طرف قیمت پائین داده و پرداختی به قول خودش انجام داده و الان دیگه نیست نابود شده وقتی داره خریدار که مغموم معامله شده وقتی شکایت کرد یه برگ بنده داشته باشه . همین . در ضمن برای آخرین بار بنده نمیدونستم که مبلغی برای پروسه تائید مدارک در نظر گرفته شده

امری دارید و یا پیشنهادی دارید در این تاپیک : http://forum.persiantools.com/t92613-page167.html پست بدید اونجا همفکری میکنیم و در هیچ یک از تاپیک های این بخش بازارچه حق دادن پست و مطرح کردن این مسائله رو ندارید . هر نکته جا و هر سخن مکانی دارد . در تاپیکی که به شما لینک دادم فول در خدمتم

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
مقداری دلار پی پال با سورس بانکی/ویزا موجود است.
درگاه بانکی برای کارتهای عضو شتاب موجود است.

یاهو: hamidreza86

-----------------
به دلیل مشکلات به وجود آمده به هیچ وجه دلار فریلنسر و یا دلار سایتها ی کلیکی را خریداری نمیکنیم. لطفا در این زمینه پیغام شخصی نفرستید.

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
دلار پی پال همیشه و به هر میزان موجود است
سورس دلار بانک RHB

در خدمتیم

amir_arian

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
8K دلار پی پال موجود است.
جهت اطلاع از قیمت و خرید PM بدهید.

yahoo id: amir.arian65

با تشکر.

jabbari

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام

پرداخت پی پال با نرخ : 3485 تومان

منبع : حساب بیزینس مالزی ( فروش هاستینگ )

یاهو آیدی : ir.exchangepro

ایمیل : [email protected]

برای مبالغ بالا تخفیف ویژه .

از پرداخت های زیر 100 دلار معذورم .

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
درخواست راهنمايي

دوستان من تو اين سايت عوض هستم

Two Dollar Click : Welcome To Two Dollar Click!

و800 دلار هم توي حسابم (مجازيش ) هست وموقعي كه به 1000 برسه ميتونم بريزم به يه حساب پي پال يا پي زا سوالم اينه آيا كسي هست بتونه كمكم كنه جواب سوالم رو بده و بعداينكه اكانتاي اين سايت روكسي ميخره؟؟؟
راهنماييم كنيد اگر هم احتياج به فروشنده معتبر شدن هست ايرادي نداره اين كارو ميكنم -----------------------

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
خریدار700 دلار پی پال
بدون فی
لطفا کم ترین نرختون رو ، پ.خ کنید
تماس:09368252100

fathi11071

Registered User
لایک‌ها
9
فروش دلار پیپال

موجود هست
هر دلاری 3500 -

ارسال به صورت گیفت

ای دی یاهو : [email protected]

MohsenG

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت ]چهارشنبه 30 اردیبهشت 1391

دلار پی پال از سورس و حساب معتبر موجود است.

نرخ هر دلار: 3550 تومان

پرداخت های جزئی نیز انجام میشود.
کارمزدی بابت پرداخت ها دریافت نمیگردد.
درگاه آنلاین جهت سهولت در پرداخت موجود است.
امکان ارسال مس یا گیفت نیست.
ارسال به حساب های شخصی نیز انجام میشود.

برای دریافت اطلاعات تماس و ... PM دهید.

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
140 دلار موجوده دلاری 3550 بدون کارمزد - بدون واسطه
جهت انجام پرداخت های اینترنتی غیر فیزیکی

Last edited:

h_no

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان یک سوال! الان بخوایم دلار بفروشیم حتما باید "فروشنده معتبر" باشیم؟ یا هنوز مثل قدیم می توان فروخت؟

با سپاس

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام،

از دوستان اینجا کی کارت US میفروشه؟ موجودیش ترجیها کم باشه چون نیازی به موجودیش ندارم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
10 دلار نياز دارم
پي ام بزنيد لطفا

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان یک سوال! الان بخوایم دلار بفروشیم حتما باید "فروشنده معتبر" باشیم؟ یا هنوز مثل قدیم می توان فروخت؟

با سپاس

مثل اینکه باید "فروشنده معتبر" باشید!

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
10دلار گيفت واسه گوگل پلي احتياج دارم.
پ.خ بدين.
ممنون.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام،

از دوستان اینجا کسی کارت US میفروشه؟ موجودیش ترجیها کم باشه چون نیازی به موجودیش ندارم.
یا اگه عزیزی حساب پی پل US داره اطلاع بده، یه Subscription هست که باید حساب US اد بشه که هر ماه ازش کسر کنه.

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان

پرداخت روزانه 200 دلار پی پال به مدت 1 ماه نیازمند هستم .

فقط MassPayment و یا گیفت

لطفا با ایدی یاهو تماس بگیرید .

[email protected]

jabbari

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام

پرداخت پی پال با نرخ : 3514 تومان

منبع : حساب بیزینس مالزی ( فروش هاستینگ )

یاهو آیدی : ir.exchangepro

ایمیل : [email protected]

برای مبالغ بالا تخفیف ویژه .

از پرداخت های زیر 100 دلار معذورم .

MohsenG

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت 5شنبه 30 اردیبهشت 1391

دلار پی پال از سورس و حساب معتبر موجود است.

نرخ هر دلار: 3500 تومان

پرداخت های جزئی نیز انجام میشود.
کارمزدی بابت پرداخت ها دریافت نمیگردد.
درگاه آنلاین جهت سهولت در پرداخت موجود است.
امکان ارسال مس یا گیفت نیست.
ارسال به حساب های شخصی نیز انجام میشود.

برای دریافت اطلاعات تماس و ... PM دهید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا