انجام پرداختهاي اينترنتي با سورس بانكي
Y ID: Iranvisacart
سلام دوست عزیز.
اون مشکلی که تو تاپیک توی امضاتون هست مربوط به سورس غیر بانکی نیست بلکه احتمالا انجام پرداخت های مهم کاربران با اکانت های پی پل با مدارک fake هست. وگرنه حساب خیلی از دوستان از جمله خودم سالهاست داره کار میکنه و پرداخت انجام میشه با سورس غیر بانکی.
با عرض پوزش از دوستان اینجا مطرح کردم چون ممکنه برای بعضی خریداران شبهه بوجود بیاد.
مساله ای که در امضاء تاپیک به اون اشاره شده، مربوط به احتمال خطری است که ناخواسته برای سورس غیر بانکی همیشه وجود دارد. اینکه سورس پول بالانس، به جز بانک باشد به معنی این است که سورس از حساب پیپال دیگری به پیپال شما منتقل شده بنابراین در صورتی که آنرا خرج کنید و بعد از آن حتی به احتمال 1 درصد از طرف فرستنده اصلی سورس شما درخواست شارژبکی صورت بپذیرد بالانس حساب شما منفی می شود و در اینجا پیپال چون نمی خواهد که این بالانس منفی جزو خسارات شرکت پیپال تمام شود کاری که می کند این است که همه خریدهای بعدی شما را هم شارژبک می کند.
این اتفاقی است که قبلا هم دیده شده و به احتمال قوی موردی که در امضاء می بینید هم همان است چون فروشنده مورد اشاره از کاربران با سابقه و امتیاز بالا و مورد مشکل دار هم، مبالغ پایین است و احتمال اینکه خود فروشنده شارژبک کرده باشد نزدیک صفر است چون حتی مبلغ ریالی را هم برگردانده ولی مشکلی که ایجاد شده آن است که فروشنده هاستینگ نسبت به خریدار بی اعتماد شده و دیگر حاضر به پذیرش پرداخت پیپال دیگری از آن خریدار نیست.
وقتی پرداخت با سورس بانکی انجام بشه فروشنده اگر مورد دار باشه تا 6 ماه فرصت برگشت زدن داره و خیلی راحت تر اینکار انجام میده چون پی پال در مقابل درخواست بانک 99 درصد کوتاه میاد و مبلغ به بانک طرف برگشت میزنه ولی وقتی از بالانس پرداخت میشه این مهلت 45 تا 60 روزه و درصد موفق شدن هم خیلی میاد پایین
در ضمن الان پی پال مثل قبل نیست هر مبلغی که داخل اکانت میاد اگر نیو یوزر باشی تا 21 روز و بعضی مواقع بیشتر حق انتقال پول نداری و این خودش جلوگیری میکنه از خیلی مشکلات که طرف دلار هکی جابجا میکرد.
در کل وقتی فروشنده مشکلی داشته باشه هیچ منبعی نمیشه معتبر دونست.
اگر شما مورد شکایت و سابقه فروشنده مورد اشاره را دقیق تر بخوانید متوجه می شوید که توضیح اینکه آن فروشنده برای این مبالغ پایین درخواست شارژبک کرده باشد و اعتبار خود را برای این مبالغ پایین به خطر بیندازد و تازه مبلغ ریالی را هم بعد آن برگرداند بسیار سخت است.
باز هم تکرار می کنم که موضوع اصلی این است که حتی اگر دو فروشنده بسیار معتبر وجود داشته باشد که یکی با سورس بانکی و یکی دیگر با سورس غیر بانکی کار کند، احتمال ایجاد مشکل ناخواسته برای سورس غیر بانکی بسیار بیشتر از سورس بانکی است.