به نقل از sbeygi :
دوست عزیز
در صورتی که پول به حساب مقصدی نرسیده یا رسیده و برگشت خورده یا در حالت Hold در اومده و این موارد
پیشنهاد میکنم سریع تر به مراجع قانونی مراجعه و به جرم کلاه برداری شکایت نمایید
حساب این فردی که میگید لیمیت شده اولا هیچ ربطی به شما نداره - دوما پی پال هیچ وقت چنین حرفی نمیزنه و و و و (به این خاطر که اطلاعات غلط هم دارن میدن بازم میتونی شکایت کنی)
اگر میخوای پولت را پس بگیری و جلو کلاه برداری مجدد ایشان را هم بگیری سریعا برو شکایت کن (به جرم کلاه برداری ، شکایت اینترنتی محسوب نمیشه !)
اگر سوالی داشتی با من هم میتونی در تماس باشی
موفق باشید
دوست عزیز
در صورتی که پول به حساب مقصدی نرسیده یا رسیده و برگشت خورده یا در حالت Hold در اومده و این موارد
پیشنهاد میکنم سریع تر به مراجع قانونی مراجعه و به جرم کلاه برداری شکایت نمایید
حساب این فردی که میگید لیمیت شده اولا هیچ ربطی به شما نداره - دوما پی پال هیچ وقت چنین حرفی نمیزنه و و و و (به این خاطر که اطلاعات غلط هم دارن میدن بازم میتونی شکایت کنی)
اگر میخوای پولت را پس بگیری و جلو کلاه برداری مجدد ایشان را هم بگیری سریعا برو شکایت کن (به جرم کلاه برداری ، شکایت اینترنتی محسوب نمیشه !)
اگر سوالی داشتی با من هم میتونی در تماس باشی
موفق باشید
خریدار دلار های پیپال و وبمانی (دلار های کسب درآمدی) - به شرط واریز مستقیم از سایت
قیمت توافقی
یاهو: shahroodnet
از همه دوستان ممنونم من پلیس فتا رفتم برای شکایت و در مرحله اقدام هست از دوستان کسی اگه راهنمایی داره ممنون میشم برام بفرسته کسی اگه ایشون رو میشناسه یا شماره تلفنی داره کمک می کنه.
ممنون