پی پال با سورس بانکی معتبر موجود است.
انجام پرداخت های آنلایتن شما جهت خرید هاست ، سرور ، دامین ، قالب از تم فارست ، لایسنس ها ، ثبت نام آزمون های مختلف (GRE,TOFFL,USMLE)
دلار پی پال موجود است. هر دلار 2910 به فروش می رسد. (پرداخت پی پال، شارژ ریسلر کلاب - پرداخت name.com و ...) ( قیمت مناسب - کارمزد صفر - پرداخت مطمئن ) ( تنها پرداخت های دارای اینویس و بالاتر از 100 دلار انجام می گیرد.)
قیمت: 3020 تومان.
ارسال به حساب های شخصی معتبر نیز انجام میشود (فقط Send Money)
کارمزدی بابت پرداخت ها دریافت نمیگردد.
درگاه آنلاین جهت سهولت در پرداخت موجود است.
من می خواستم از سایت adf.ly که یک سایت معتبر هست 15 دلار دریافت کنم.سایت معتبریه و قبلا چندین بار دریافت داشتم از این سایت.می خواستم هر کدوم از دوستان که می تونند ایمیل پی پالشون را به من بدند تا در سایت قرار بدم و سایت هزینه را به حساب پی پالشون واریز کنه و بعد ایشون مبلغ ریالیش را به من بدند.لطفا هر کس می تونه قیمت خرید هر دلار+ایمیل پی پالش را برای من پ.خ کنه
فروش 400$ پی پال سورس بانکی حساب کانادا حساب شخصی خودم
فروش فوری فی 3000تومان به صورت یکجا انتقال به حساب هم انجام میشه
انتقال به حساب های قدیمی و real و کانادا و آمریکا انجام میشه
ارسال به اکانت انجام میشود
قیمت: 3000 تومان.
ارسال به حساب های شخصی معتبر نیز انجام میشود (فقط Send Money)
کارمزدی بابت پرداخت ها دریافت نمیگردد.
درگاه آنلاین جهت سهولت در پرداخت موجود است.
حواله مانی گرام و حواله به حساب های بانکی SWIFT (به صورت TT) حتی در مبالغ خرد انجام میشه
روزانه 2000$ دلار بانکی به قمیت بسیار مناسب موجود است با قیمت غیر قابل رقابت
افرادی که درآمد اینترنتی دارند به شرط واریز مستقیم از سایتهای معتبر تمامی درآمد آنها رو خریدارم و محدودیتی در خرید نیست . واریز فقط به صورت مستقیم از سایتهای معتبر مانند themeforest , envanto , freelance و سایت های معتبر کسب درامد
جهت اطلاع از نرخ خرید با یاهو یا پیغام خصوصی هماهنگی نمایید