• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار پی پال با سورس بانکی موجود هست

برای اطلاع از قیمت یاهو یا پ.خ
127fs4730978.gif

یاهو : loardshin

حواله مانی گرام و حواله به حساب های بانکی SWIFT (به صورت TT) حتی در مبالغ خرد انجام میشه

افرادی که درآمد اینترنتی دارند به شرط واریز مستقیم از سایتهای معتبر تمامی درآمد آنها رو خریدارم و محدودیتی در خرید نیست

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
انجام فاکتور و خرید شما با دلاری باورنکردنی زیر 3000 تومن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مقداری دلار پی پال از سورس معتبر موجوده، پرداخت فاکتور

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
افرادی که به هر شکل در قضیه دانیال جلو دار مال باخته شده هستند و الان دارند در تاپیک ها ارز با نرخ ها پایین دلار میفروشند به دلیل اینکه دانیال جلو دار گفته پول نداره و مقادیر زیادی دلار داره و شما میتونید با فروش اونها به پولتون برسید و سورس این افراد 100% دانیال جلو دار حواستون باشه این دانیال جلو دار ید طولا در خیانت در معامله داره . پی پال تا 60 روز قابل برگشت هست . به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و این پرداختهایی که این کاربران با کمک دانیال جلو دار انجام دادند من به صورت مستقیم اون کاربر رو مسئول میدونم بعد خود دانید و دانیال جلو دار .

محرومیتتون به همون سرعتی هست که دانیال جلو دار شد و درج کلیه اطلاعات شما در بخش شکایات .

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
افرادی که به هر شکل در قضیه دانیال جلو دار مال باخته شده هستند و الان دارند در تاپیک ها ارز با نرخ ها پایین دلار میفروشند به دلیل اینکه دانیال جلو دار گفته پول نداره و مقادیر زیادی دلار داره و شما میتونید با فروش اونها به پولتون برسید و سورس این افراد 100% دانیال جلو دار حواستون باشه این دانیال جلو دار ید طولا در خیانت در معامله داره . پی پال تا 60 روز قابل برگشت هست . به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و این پرداختهایی که این کاربران با کمک دانیال جلو دار انجام دادند من به صورت مستقیم اون کاربر رو مسئول میدونم بعد خود دانید و دانیال جلو دار .

محرومیتتون به همون سرعتی هست که دانیال جلو دار شد و درج کلیه اطلاعات شما در بخش شکایات .
دکتر جان شما بعد 1 ماه ایشونو محروم کردید
درضمن کی مشخصات رو گزاشتید؟!!!!!!

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
یک حساب صد دلاری با یک بروکر میخام باز کنم ..لطفآ دوستانی که اینکارو انجام میدن میدن پم بدن .
توجه کنید که حسابو باید با مدراک خودتون اول verify کنید بعد پرداخت رو انجام بدید چون باید کسی که پرداخت میکنه مدارکش با حسابی که پرداخت میکنه یکی باشه که برای برداشت مشکلی پیش نیاد .

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
پرداخت ۴۰ دلاری دارم - paypal یاSkrill
از سایت themeforest
لطفآ قیمت رو برام پی ام کنین .
مرسی

p.nazem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به ۲۰۰ دلار گیفت برای ارسال به اکانت خودم ( premier US ) با قیمت مناسب نیاز دارم.لطف کنید فروشندگان معتبر پیغام دهید.
با تشکر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جان شما بعد 1 ماه ایشونو محروم کردید
درضمن کی مشخصات رو گزاشتید؟!!!!!!

دلیل محروم شدن دیر ایشون اولا : تعویض سیستم فروم بود . دوم : دسترسی محرومیت دیگه از دست من خارج شده من محرومیت رو فوری فوتی انجام میدادم
مشخصات و زندگی نامه + حساب بانکی همون دانیال جلو دار در تاپیک خودش که در بازارچه بود و بعد به بخش شکایات منتقل شد توسط خود مالباخته ها درج شده . حتی 2 پست آخر هم یکی کارت ملی این کاربر رو گذاشته تشریف ببریید ببینید .

همین دنیال جلو دار 2 روز پیش یه یوزر جدید ساخت و در همین بخش اقدام به زدن پست فروش ارز با نرخ فضایی کرد که از بیخ و بن بن شد کاربری دومش توسط من . من در مورد امنیت بخش ارز با هیچ کاربری شوخی ندارم و راسا اقدام میکنم اگر مالباخته هستید در قضیه دانیال جلو دار فقط شکایت کنید ولی اگر بخوایید به حرف های اون گوش کنید و بخوایید ارز از طریق اون نقد کنید که به پولتون برسید همین جا میگم اون 3 کاربر که دارن همین الان این کار رو میکنن اگر این راهی که دارید برگشت تمامی پرداخت ها هستید و شما باقی میمونید و برگشت پول کاربران و محرومیت . (کلی عرض کردم نظرم یوزر خواصی نیست فعلا همون 3 نفر که خودشون هم خوب میدونند)

این بحث همین جا ختم میشه . خواستید گوش کنید خواستید گوش نکنید . اصلا برای من مهم نیست ولی روال برخورد منو میدونید . امری دارید در پیغام خصوصی

موفق باشید

Last edited:

MohsenG

Registered User
لایک‌ها
7
فروش دلار پی پال از سورس بسیار معتبر و حساب قدیمی
درگاه آنلاین بانک برای پرداخت راحت معادل ریالی
پرداخت فاکتور و انتقال به حساب معتبر
نرخ مناسب و بدون کارمزد
قیمت 3040 تومان.
برای دریافت اطلاعات پیغام دهید

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Last edited:

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
140$ پی پال موجوده دوستان. دلاری 3030

Securepay24

Registered User
لایک‌ها
2
دلار و يورو PayPal موجوده با قيمت مناسب!!!
ياهو: securepay24

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
فروش دلار پی پال با سورس معتبر ایدی یاهو aziishop

هر دلار 3000

iran_text

Registered User
لایک‌ها
15
200$ = 600.000 تومان دلاری 3000 تومان
200$ تو حساب بیاد خریدارم حساب Vf کانادا و real
خریدارم

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
حدود 500 دلار پیپال از سورس کاملا مطمئن و حساب قدیمی و بیزینس موجود است.
کلیه پرداختها از جمله پرداختهای جزئی هم بدون کارمزد و در همان لحظه انجام می گردد.
خریدار دریافتیهای ارزی دوستان معتبری که واریزی از سایتهای معتبر مثل ایلنس ......دارند.
یاهو guitar_lover_asl
موفق باشید.

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
انجام پرداختهاي اينترنتي با سورس بانكي
قیمت 3220
Y ID: Iranvisacart
---------------------------
از پ‍رداختهای زیر 50 دلار کارمزد اخذ می شود.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
نیاز به پرداخت فاکتور از ای یوکی هاست با مبلغ 61.5 پوند
لطفا کاربران معتبر پیغام خصوصی

arsalanjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جهت خرید از یک وبسایت کسانی که پی پال وریفای شده با آدرس آمریک دارند لطفا پیغام بدهند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا