• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
312 دلار از 800 دلار مونده. دلاری 3500. ارسال به صورت گیفت هم امکان پذیره
آیدی یاهو: p30wallpaper
یا پیغام خصوصی بزارید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
خریدار پی پال به هر میزان لطفا با ای تماس بگیرید یا ایمیل بدید

[email protected]
9362753675

سلام،

قیمت خریدتون منصفانه نیست، تو سایتتون دیدم که با قیمت فروشتون اختلاف زیادی داره(البته الان سایتتون بالا نمیاد).
یه زمانی کسایی که درآمد اینترنتی داشتن با قیمت خیلی پایین تر از فروشنده های اینجا دلارشون رو به فروشنده ها میفروختن اما بعد از مدتی راهشو یاد گرفتن و دیدن که خودشون هم میتونن مستقیم به حساب پی پل مصرف کننده با قیمت بالاتر انتقال بدن. قیمتتون باید با خریدارای دیگه رقابتی باشه که ترجیح داده بشه به شما فروخته بشه.
اگه قیمت خریدتون مناسب باشه موجودی دریافتی رو به شما میفروشم.

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
سلام،

قیمت خریدتون منصفانه نیست، تو سایتتون دیدم که با قیمت فروشتون اختلاف زیادی داره(البته الان سایتتون بالا نمیاد).
یه زمانی کسایی که درآمد اینترنتی داشتن با قیمت خیلی پایین تر از فروشنده های اینجا دلارشون رو به فروشنده ها میفروختن اما بعد از مدتی راهشو یاد گرفتن و دیدن که خودشون هم میتونن مستقیم به حساب پی پل مصرف کننده با قیمت بالاتر انتقال بدن. قیمتتون باید با خریدارای دیگه رقابتی باشه که ترجیح داده بشه به شما فروخته بشه.

دیرور سایت کامل خراب شد و چون بک اپ نداشتم سایت رو از صفر دزست کزدم البته هنوز هم اوکی نیست قیمت فروش شما چنده 3500 تومن این قیمت بخرم منصف هستم ؟

سلام،

دیرور سایت کامل خراب شد و چون بک اپ نداشتم سایت رو از صفر دزست کزدم البته هنوز هم اوکی نیست قیمت فروش شما چنده 3500 تومن این قیمت بخرم منصف هستم ؟

2 تا نکته دیگه با این وضع قیمت بازار که هر روز احتمال سقوط هست انتظار نداشته باش کسی دلارتو با 50 تومن اختلاف بخره این قسمت مال زمانیه که قیمت ثبات داشت نه الان
من ای دی شمارو چک کردم اصلا با شما چت نکردم شما به چه ای دی به من پی ام دادی ؟

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

2 تا نکته دیگه با این وضع قیمت بازار که هر روز احتمال سقوط هست انتظار نداشته باش کسی دلارتو با 50 تومن اختلاف بخره این قسمت مال زمانیه که قیمت ثبات داشت نه الان
من ای دی شمارو چک کردم اصلا با شما چت نکردم شما به چه ای دی به من پی ام دادی ؟

50 تومن اختلاف؟ من خواستم با 50 تومن اختلاف از من بخرید؟
من کی گفتم که با شما چت کردم؟
الان پیام خصوصی دادم و گفتم آی دی یاهو شما رو دارم و دلار رسید بهتون اطلاع میدم. اگر سر قیمت و پرداخت به توافق رسیدیم معامله میکنیم.

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
50 تومن اختلاف؟ من خواستم با 50 تومن اختلاف از من بخرید؟
من کی گفتم که با شما چت کردم؟
الان پیام خصوصی دادم و گفتم آی دی یاهو شما رو دارم و دلار رسید بهتون اطلاع میدم. اگر سر قیمت و پرداخت به توافق رسیدیم معامله میکنیم.

باشه ممنون

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دلار پی پال به قیمت 3650 تومن موجوده.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام . دوستان من از یه سایت خارجی با وبمانی خرید کردم ، الان جنس رو بهم ندادند (مثل اینکه موجودی نداشتند از اول !! ) حالا وقتی میخوام refund کنم و پولمو پس بگیرم میگن ما به وبمانی برنمیگردونیم ، فقط بایست پی پال باشه ! منم که پی پال ندارم .
حالا از شما خواهش می کنم یکی کمک کنه این پول رو پس بگیرم ازشون ... مبلغش همش 22 دلاره .......ممنون میشم

پی پال کاربر habiballahafg گرفته شد . خیلی ممنون از ایشون

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
1100 دلار - دلاری 3500 تومان موجوده

900 دلار مونده

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
350 دلار پی پال موجود است.
قیمت: 3650 تومان

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
سلام . دوستان من از یه سایت خارجی با وبمانی خرید کردم ، الان جنس رو بهم ندادند (مثل اینکه موجودی نداشتند از اول !! ) حالا وقتی میخوام refund کنم و پولمو پس بگیرم میگن ما به وبمانی برنمیگردونیم ، فقط بایست پی پال باشه ! منم که پی پال ندارم .
حالا از شما خواهش می کنم یکی کمک کنه این پول رو پس بگیرم ازشون ... مبلغش همش 22 دلاره .......ممنون میشم

پی پال کاربر habiballahafg گرفته شد . خیلی ممنون از ایشون
خواهش میکنم به محضی که دریافت شد معادل ریالی ان به حساب شما واریز میگردد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا