• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
48 دلار پرداخت دارم
کسی هست انجام بده ؟ ویزا یا مستر
سایت علی اکسپرس

ha114mid

Registered User
لایک‌ها
7
پرداخت با ویزا دارم 12.95 دلار کسی از دوستان هست انجام بده ؟
ID:ha114mid

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان VCCو VBA درست درمون برای وریفای اکانت های پی پال و پیزا و ... خواستن بنده در خدمت هستم

VCC ویزا کارت مجازی هست که وریفای این نوع Instant هست و نیازی نیست یک روز صبر کنید
VBA هم که حساب بانکی مجازی هست که برای وریفای حسابهای امریکایی استفاده می شه و عالی هستن 24 - 48 ساعت زمان می بره کدش از بانک بیاد

نکته: VCC که عرضه می کنم صد در صد امن و پاسخ می ده هم برای پی پال و هم پیزا و .. و هیچگونه مسئولیتی متوجه من نیست اگر کاربر به دلیل اشتباهات خودش از جمله آی پی و غیره اکانت های بانکیش به مشکل بر بخوره
مثلا زمانی که با VCC وریفای کردید هیچ وقت نمی بایست بیش از موجودی به اشتباه خرید کنید چون در این صورت پی پال پیغام می ده که اعتبار کارت شما به اتمام رسیده و می بایست کارت جدید اضافه کنید لذا همیشه دو دلار باید تهه حساب باشه

YM: megaip
آنلاین نبودم پیامک بزنید لطفا

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان VCCو VBA درست درمون برای وریفای اکانت های پی پال و پیزا و ... خواستن بنده در خدمت هستم

VCC ویزا کارت مجازی هست که وریفای این نوع Instant هست و نیازی نیست یک روز صبر کنید
VBA هم که حساب بانکی مجازی هست که برای وریفای حسابهای امریکایی استفاده می شه و عالی هستن 24 - 48 ساعت زمان می بره کدش از بانک بیاد

نکته: VCC که عرضه می کنم صد در صد امن و پاسخ می ده هم برای پی پال و هم پیزا و .. و هیچگونه مسئولیتی متوجه من نیست اگر کاربر به دلیل اشتباهات خودش از جمله آی پی و غیره اکانت های بانکیش به مشکل بر بخوره
مثلا زمانی که با VCC وریفای کردید هیچ وقت نمی بایست بیش از موجودی به اشتباه خرید کنید چون در این صورت پی پال پیغام می ده که اعتبار کارت شما به اتمام رسیده و می بایست کارت جدید اضافه کنید لذا همیشه دو دلار باید تهه حساب باشه

YM: megaip
آنلاین نبودم پیامک بزنید لطفا

پیغام دادم ، یاهو +پخ.

Cityrun

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان ویزا کارت میخوام کسی اگه داره مجازی پ خ بده

aras194

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام

فروش محدود ®Prepaid MasterCard فیزیکی با مقدار موجودی دلخواه شما (تا ماکزیمم 1000 دلار) و غیر قابل شارژ مجدد.

قیمت: 5 دلار

برای اطلاع از جزئیات لطفا به من ایمیل بزنید:

Payments [at] e-put.com

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان ویزا کارت میخوام کسی اگه داره مجازی پ خ بده

قربان برای چه کاری نیاز دارید؟
برای وریفای پیپال و پی زا موجوده، اگر هم با موجودی برای خرید میخواید پ.خ بدید

mehdiops

Registered User
لایک‌ها
5
مستر یا ویزا برای وریفای سرویس گوگل لطفا قیمت بدین پ.خ

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان اگر بخوایم واسه کسی اونور پول بفرستیم به حساب کارتش (فک کنم مستر داره) ، یورو رو چند حساب میکنید؟

rezahesami2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر بخوایم واسه کسی اونور پول بفرستیم به حساب کارتش (فک کنم مستر داره) ، یورو رو چند حساب میکنید؟

اگر مبلغش بالا نیست با صرافی بفرستی بهتره،چون پول جواله بانکی هم بهش میخوره گرون تر در میاد

aras194

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام

فروش محدود ®Prepaid MasterCard فیزیکی با مقدار موجودی دلخواه شما (تا ماکزیمم 1000 دلار) و غیر قابل شارژ مجدد.

قیمت: 5 دلار

برای اطلاع از جزئیات لطفا به من ایمیل بزنید:

Payments [at] e-put.com

بالا