m.mirfazeli
Registered User
نیازمند گیفت کارت امازون
200 دلار
200 دلار
ميدونم كه انتقال وجه با سوئيفت هزينه تراكنش داره(از امارات تا كشور هاي داراي بانك هاي معتبر مثل آمريكا 11 دلار و تا كشور هاي بي اعتبار مثل كشور هاي آفريقايي كه از طريق بانك هاي واسط انجام ميشه تا 50 دلار حداكثر هزينه تراكنش هست) خود كسي كه من ازش كارت رو گرفتم با يك مبلغ ناچيزي كارت رو شارژ ميكنه اما ديدم اينجا يك بنده خدايي زده بود شارژ ويزا كارت بدون هزينه تراكنش گفتم كه بپرسم ببينم واقعا همچين چيزي ممكنه يا نه!!!:happy:
خب ممنونم از جوابتون
اون بنده خدایی که زده بود بنده بودم
دلیل اینکه کسی که ازش کارتو خریدی میتونه با هزینه کم شارژ کنه اینه که انتقال بین بانکی انجام نمیشه و توی یه بانک اتفاق میفته (سوئیفت نیست)
همانطور که بشما گفتم توی پیام خصوصی برای این روشی که بنده مدنظرم هست باید به کارت شما یه حساب بانکی متصل باشه که کد آی بن داشته باشه
انتقال وجه هم از پیپال انجام میشه
خود شما از حساب پبپالتون هرچقدر که بخواهید میتونید بدون یه سنت هزینه انتقال وجه انجام بدید.
درسته پی پال هزینه withraw نمیگیره، ولی هر کشوری، فقط به ارز محلی اون کشور میتونن withraw کنن که متاسفانه برا بعضی ارزا تا 5-6 % هم rate اشون فرق میکنه. البته هرکسی تو هر کشوری باشه،اجازه اضافه کردن حساب بانکی امریکا با قابلیت withraw به ارز USD رو خواهد داشت.
البته باز هم از ترانسفر بانکی کم هزینه تر میوفته (از طریق swift منظورمه).
من ویزا کارتمو و مستر کارتمو خود پی پال صادر کرده،withraw کردن بهش مجانیه ولی به حساب بانکیم که withraw میکنم ازم پول کم میکنه مجانی نیست
اشتباه میکنید دوست عزیز
اینجا رو ببینید :
https://www.paypal.com/cgi-bin/webs...63663d3faee8d96fc0752e9614158f04872d2f2ae25dc
Bank Location Currency Withdrawal Fee Return Fee
Italy EUR Free €3,00 EUR
United States USD Free None
انجام خرید های شما با قیمت هر دلار 3200 از 1 تا 1000 دلار
انجام خرید های اینترنتی شما عزیزان
دلار بانکی GREEN DOT آمریکا
تماس: 09368252100
یاهو: bestpointbux
***تخفیف ویژه برای پرداخت های بالای 500 دلار