دوستان خسته شدم یکی بیاد جوابه مارو بده خلاص شیم:
من به یه حساب فیزیکی و مجازی visa همراه با paypal نیاز دارم صادره اروپا یا همون امریکا
که به نام خودم باشه
5ساله باشه
پی پالش ورفاری شده باشه
ادرسش معتبر باشه
هزینه شارژش هم رایگان یا 1%باشه
خرید انلاین بدون درده سر
سقف مجاز هم: خرید سالانه ماهانه هم نامحدود باشه
کلا دیگه اینگاری خودم رفتم امریکا از بانک تهیه کردم
منظورم کامل باشه هیچ موردی مشکلی .فول اپشن باشه
به خدا دیونه شدم یکی با این شرایط یا گزینه های مثبت بیشتر پا پیش بزاره بیاد به داد من برسه
فقط افراد فروشنده معتبر با امتیاز بازارچه ی بالای 20تا بیان کمکم کنن
راستی هزینش هم کم باشه ها
دوست عزیز خیلیا دنبال این نوع کارت و حسابند و قطعاً میگم همچین چیزی وجود نداره با 4 خط نوشتن دلیل نمیشه اون سایت اینارو صادر کنه
به علت شرایط تحریمی خیلی از بانک های مالزی هم سرویس مشابه داشتند و با کپی پاسپورت براتون صادر میکردند و بعدز 2-3 ماه گندش درومد و زد همه کارت های ایرانیارو بست
الان هم چند نفری در زمینه صدورش از لهستان شروع به کار کرده بودند و کارت فیزیکی صادر میکردند که اونام به دلایل نا معلومی دارن وجه کاربرایی که سفارش دادنو بر میگردونند!
و این سایتی که شما فرمودین رو یه نگاهی کردم قسمت صدور کارت فیزیکی ازشون BIN number کارتاشونو سوال کنید تا اطلاعات تکمیلتری بهتون ارائه بدم
زیاد خوش خیال نباشید سیستم مالی دنیا اینقدر شفاف هست که بدون وریفیکیشن و تایید هویت همچین چیزایی هیچ کجای دنیا باز نمیکنند حتی حضوری برین دبی هم همچین چیزی رو برای پاسپورت ایرانی به هیچ عنوان صادر نمیکنند.
شما به مشتری هاش نگاه کردی کم چیزی نیست مشتری هاش اونم سایتای معتبر
حالا شما که میگی همچین چیزی نیست خودت تا حالا از ایشون خرید داشتی؟؟؟؟ایا؟؟؟؟؟؟
تازه یکی از افراد معتبر همراه امتیاز بالا هم ایشون رو تایید کرد
عجیبه :cowboy:
آقا پی پال آمریکا اگه از شما Social Security Number بخواد شما وقتی شهروند آمریکا نیستی چجوری میخوای بهشون ارایه کنی؟
البته فکر کنم شما قبلا تو وبهاستینگتاک به من گفتید پاسپورت ایرانی برای پیپال ارسال کردید برای بازکردن اکانت پیپال.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2