• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام

من نیاز به یه پرداخت به شرایط زیر دارم :

- پرداخت از طریق یه کارت اعتباری باید انجام بشه ( مستر یا ویزا یا ... )
- پرداخت مبلغش ۲۵ دلاره و به سایت گوگل باید انجام بشه
- روش پرداخت گوگل هم اینه که شما اطلاعات کارت اعتباری رو توی سیستم گوگل ولت اد میکنید از طریق اون ۲۵ دلار به لینیکی که جز یکی از سرویس های گوگله و بهتون میدم ۲۵ دلار پرداخت میکنید.
- تایید پرداختش از سمت گوگل ۴۸ الی ۷۲ ساعت طول میکشه که تو این مدت باید اطلاعات مستر کارت شما توی گوگل ولت بمونه
- برای اطمینان هم من یوزر و پس جی میلی که باید باهاش پرداخت بشه بهتون میدم. شما پسورد رو عوض کنید پرداخت رو انجام بدید و هر زمان که پرداخت تایید شد اطلاعات کارت اعتباری رو از گوگل ولت حذف کنید و پسورد اکانت رو به من بدید

حالا اگه برای پرداخت به گوگل شرایط یا روش دیگه ای دارید که خوب طبق همون کار کنیم

لطفا اگه کسی میتونست پرداخت کنه برام اطلاع بده
ممنون

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
*انجام خدمات ویزا،وریفای و افتتاح حساب
-پی پال
-پی زا
-مانی بوکر
-ویزا کارت فیزیکی و مجازی

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33

hosseinrz

Registered User
لایک‌ها
2

IranVisacart

Registered User
لایک‌ها
15
- انجام پرداختهاي اينترنتي با ويزا كارت
- صدور مستركارت مجازي غير قابل شارژ (10 تا 500 دلار)
- صدور ويزا كارت براي وريفاي پيپال و پيزا

Y ID: Iranvisacart

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام .

گیفت کارت آمازون رو کدوم یک از فروشندگان میخرند .
یه ندا بدید .
مرسی .

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
سلام دوستان.
من میخوام تو اکانت amazon.com خودم مشترک نسخه کیندل یکی دو تا هفته نامه و مجله ادبی برای کتابخوان کیندلم بشم. گویا برای اشتراک مجلات باید یک کارت اعتباری مثل مستر و یا ویزا داشته باشم که متاسفانه ندارم. :( و با گیفت کارت آمازون نمیشه. و در ضمن فکر هم نکنم این امکان هم وجود داشته باشه که مبلغ اشتراک ماهیانه رو دوستانی مثل شما برام واریز کنید، چون برای اشتراک، باید یک کارتی مثل ویزا یا مستر تو اکانتم ثبت کنم تا ماهیانه از اعتبارِ حساب کم بشه!!
برای همین تو فکر خرید یک کارت اعتباری هستم که آمازون قبول کنه. شنيدم كه آمازون خيلي سختگيري ميكنه و حتما حساب بيلينگ آدرس و آدرس كارت اعتباري بايد يكي باشه تا آمازون قبول كنه و بهتره كه كارت اعتباري صادره از آمريكا باشه! درسته؟
در ضمن ميشه با اين كارت هاي مجازي غير قابل شار‍‍ژ كه به نوعي كارت دبيت هديه و يا ويزاي هديه هستند و فقط يكي دو سال اعتبار دارند هم براي اشتراك نسخه كيندل مجلات تو سايت آمازون استفاده كرد؟؟
لب کلام اینکه با کمترین هزینه ممکن چه کارت اعتباری بگیرم که برای اشتراک نسخه الکترونیکی مجلات تو amazon.com واسم قابل استفاده باشه؟
و اینکه از دوستان كسي امکان تهیه شو داره.!!؟
با تشكر.

IceLord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من دارم کارای اپلای کردنم رو شروع می کنم.
به همین خاطر به یکی از دوستان مطمئن و سریع بابت پرداخت هام نیاز دارم.
در حال حاظر هم یه پرداخت 190 دلاری دارم.

لطفا دوستانی که می تونن پرداخت ها رو انجام بدن یا اکانت با حدود 1000 دلار برای خودم باز کنن پیغام بدن.

موفق باشید

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
خدمات ویزا کارت و افتتاح حساب
اختصاص ریموت دسکتاپ رایگان (آی پی اختصاصی) یک ماهه همراه حساب های پی پال و پی زا

ramin11111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی هست امکان خرید از سایت aliexpress.com را داشته باشه ؟ پ خ بده

a_mehrabi_70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا من یه دو تا از این گیفت کارتای best buy دارم یه ۱۰ دلاری و یه ۵ دلاری . میخواستم باهاش xbox live point بگیرم:( رفتم دیدم فعلاْ برا فروش اینترنتی نداره:(
الان کسی هست من بهش اینو بدم، بهم یه آمازون گیفت کارت یا xbox live point به همون مقدار بخره برام؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
کسی اینجا گیفت کارت ۱۰ دلاری گوگل پلی داره برای فروش؟

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
کسی میتونه به من کمک کنه برای پرداخت؟

با سلام

من نیاز به یه پرداخت به شرایط زیر دارم :

- پرداخت از طریق یه کارت اعتباری باید انجام بشه ( مستر یا ویزا یا ... )
- پرداخت مبلغش ۲۵ دلاره و به سایت گوگل باید انجام بشه
- روش پرداخت گوگل هم اینه که شما اطلاعات کارت اعتباری رو توی سیستم گوگل ولت اد میکنید از طریق اون ۲۵ دلار به لینیکی که جز یکی از سرویس های گوگله و بهتون میدم ۲۵ دلار پرداخت میکنید.
- تایید پرداختش از سمت گوگل ۴۸ الی ۷۲ ساعت طول میکشه که تو این مدت باید اطلاعات مستر کارت شما توی گوگل ولت بمونه
- برای اطمینان هم من یوزر و پس جی میلی که باید باهاش پرداخت بشه بهتون میدم. شما پسورد رو عوض کنید پرداخت رو انجام بدید و هر زمان که پرداخت تایید شد اطلاعات کارت اعتباری رو از گوگل ولت حذف کنید و پسورد اکانت رو به من بدید

حالا اگه برای پرداخت به گوگل شرایط یا روش دیگه ای دارید که خوب طبق همون کار کنیم

لطفا اگه کسی میتونست پرداخت کنه برام اطلاع بده
ممنون

wikionline

Registered User
لایک‌ها
33
بالا