IranVisacart
Registered User
- نوشتهها
- 1,297
- لایکها
- 15
- انجام پرداختهاي اينترنتي با ويزا كارت
- صدور ويزا كارت براي وريفاي پيپال
Y ID: Iranvisacart
- صدور ويزا كارت براي وريفاي پيپال
Y ID: Iranvisacart
نیازی به آدرس در آذربایجان نیست باآدرس ایران باز میکنیم براتونسلام از بنده
بايد آدرس توي آذربايجان داشته باشيم يا با آدرس ايران باز ميشه ؟
نياز به حضور فرد توي شعبه هست يا خير به صورت غير حضوري انجام ميشه ؟
نياز به پاسپورت هست يا خير ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اختیار دارید من کوچیک شما هستم، یک سری سوالات عمومی بود که پرسیدم که بقیه کاربران با خوندنش یه جواب سولات برسند و کار شما رو ساده تر کنه که نخواهید به این سولات عمومی چندین بار جواب بدهید.
موفق باشید و خدا اجرتون بده که به بچه های ایرانی دنیای باز دریافت و پرداختی رو هدیه میکنید که به ناحق ازش محروم هستند. حتما نیاز باشه مزاحمتون میشم.
همه چیز عالی فقط تنها نکته منفی هزینه تمدید زیاده. چه دلیلی داره هزینه تمدید رو همون هزینه صدور بگیرید؟سپاسگزار از نوشته زیبای شما. ما از تجربه شما باید استفاده کنیم.
باز هم ممنون از شما .
من کریدت کارتمو از تاجیکستان به نامم و هویتم گرفتم توسط یه شرکتی که تو ایران بهتر از این شرکت و کاملترش نیست.سلام
واقعا این هزینه رو ما نمیگیریم، خود بانک میگیره، حساب که دایمی هست...فقط هزینه صدور کارت مجدد هست.بالاخره واسه این محدودیتها و مشکلات هزینه بیشتری باید کرد.
البته من خودم از جای دیگه ای کارت و حساب دارم...هر 2 سال حدود 100 $ بابت تمدید کارت میدم(از داخل خود بانک تمدید میکنم به صورت حضوری)
من کریدت کارتمو از تاجیکستان به نامم و هویتم گرفتم توسط یه شرکتی که تو ایران بهتر از این شرکت و کاملترش نیست.
متاسفانه تنها بدیش اینه که ماله تاجیکستانه .و نمیشه حواله زد از خود کارت. متاسفانه
ولی هزینه تمدید هر سه سال 20$ بود یا 10$ دقیق یادم نیست
ولی شما اون امکاناتی که نوشت ی اون بالا کاملترینه که دیدم چون زدین اینترنت بانکینک کامل که ماله من فقط بالانس رو نشون میده
چشمو گرفت . میخواستم بخرم ازتون والله الان بدون شک چیزه کاملیه فقط این هزینه تمدیدش اصلا جالب نیست
کریدیت کارت ؟ یعنی شما خرج میکنید بعد به بانک پرداخت میکنید ؟ یا اینکه اول پول به حساب میریزید بعد خرج میکنید ؟ اگر حالت دومه میشه دبیت کارت یا شاید حتی پریپید کارت.
اینکه فقط بالانس رو نشون میده یعنی پریپید کارت و اصلا حساب بانکی نیست صرفا یک کارت هست.
عزیز ماله من دبیت کارت هست . اره اول پول میدم بعد واریز میکنن تو کارتم بعد میتونم از کارتم استفاده بکنم.کریدیت کارت ؟ یعنی شما خرج میکنید بعد به بانک پرداخت میکنید ؟ یا اینکه اول پول به حساب میریزید بعد خرج میکنید ؟ اگر حالت دومه میشه دبیت کارت یا شاید حتی پریپید کارت.
اینکه فقط بالانس رو نشون میده یعنی پریپید کارت و اصلا حساب بانکی نیست صرفا یک کارت هست.
اره درسته . اسم شرکتش( ..را..ک.رت ) هست.100% دبیت کارت هست ، کردیت کارت برای افراد مقیم معمولا سرویس داده میشه ، این بانک تاجیکی فکر میکنم هم با حساب میده هم بدون حساب ، ولی معمولا بدون حساب هست ، پشت این قضیه معمولا شرکتهای مالی اعتباری هست
به عنوان واسط که معمولا دیده نمیشه ...
سویفت کد داره و حساب بانکی .اگر امکان حواله به سایر بانکها یا حتی خارج از کشور رو نداره حتما حساب بانکی نیست یا حساب کاملی نیست ،صرفا یک کارت هست که دارای سویفت و آیبن هست جهت شارژ
ظاهرا فکر کنم . چون یه بار هم زنگ زدم شرکت گفتن نمیتونن برای دیگر ملیت ها همچین امکانی رو بدن اگر اشتباه نکرده باشم.حساب بانکی هست ولی سوییفت رو برا ایرانیا بستن...
ممنون.بحث اقامت داشتن يا نداشتن فقط دليل افتتاح يا عدم افتتاح حساب توي بانك هست ولي وقتي باز بشه ديگه به ايراني بودن ربطي نداره ،بيينيد شما توي يك كشور يا لوكال هستيد يا رزيدنس يا اينرنشال يا همون فورينر ،با يكي از اين حالت ها حساب باز ميكنيد ولي اين حالت ها فقط باعث ميشه نوع مدارك افتتاح حساب فرق كنه.
در مورد رزيدنس بودن منظور هميشه داشتن اقامت نيست منظور محل زندگي هست.
يك آمريكايي توي مثلاً تركيه يك اينترنشال كاستومر هست يا همون مشتري خارجي و يك ايراني هم اينترنشال كاستومر هست و يك خارجي ،بانك حق ايجاد تبعيض بين مشتريان به دليل مليت يا رنگ پوست يا نژاد نميتونه داشته باشه.
اميدوارم توضيحاتم شفاف و قانع كننده بوده باشه، البته موسسات مالي و اعتباري هستند كه سرويس هاي بانكي ميدن ولي به شبكه هاي جهاني با واسطه وصل هستند و بصورت فول سرويس نميدن.
يك مثال كاملاً ايراني: يك شهروند ايراني و يك افغان مقيم ايران توي بانك هاي ايران وقتي حساب باز ميكنند نوع حساب جاري يا پس انداز يا سپرده يكسان هست واسشون و بانك حسابي مخصوص افغانها يا مليت هاي ديگه نداره. يا براي اون فرد افغان باز ميكنه يا نميكنه.
واي يك موسسه مالي و اعتباري هست به نام مهر كه شده مثلاً بانك مهر اقتصاد الان ولي مثل بانك هاي ديگه تمامي خدمات رو ارائه نميده ،مثلا ساتنا پايا خدمات شتابي و قص الا حاضا
شايد بانك مد نظر شما يك چيزي توي مايه هاي مهر اقتصاد خودمون هست يا شايد اگر بانك مليست نوع حساب اين خدمات رو نداره پس فرقي نميكنه اگه يك شهروند همون كشور هم همين حساب رو باز كنه همين خدمات رو خواهد داشت. مگر اينكه حساب ديگري با امكانات بهتري باز كنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
میتونم با ویزاکارت براتون خرید کنم...سلام.من برای خرید از PSN(استور سونی) دلار میخوام.
از کی بخرم که کمترین قیمت باشه?لطفا یه فرد یا سایت معتبر بهم معرفی کنید که کد 60 دلاری رو به قیمت خوبی عرضه کنه