پخ شد.15 دلار کریدیت کارت کی میتونه برام پرداخت کنه؟
هر کی میتونه لطفا مبلغ پرداختی رو بگه یا با ای دی توی امضا تماس بگیره که سریع تر اوکی کنیم.
با تشکر از دوستان
Yahoo ID : dehlya2009
پخ شد.15 دلار کریدیت کارت کی میتونه برام پرداخت کنه؟
هر کی میتونه لطفا مبلغ پرداختی رو بگه یا با ای دی توی امضا تماس بگیره که سریع تر اوکی کنیم.
با تشکر از دوستان
پخ شد.با سلام
دوستان من یه خرید حدود 500 دلاری دارم
میخواستم بدونم دلاری چند حساب میکنید
در ضمن free shiping هست و میخواستم بدونم مستقیم به ادرس من فرستاده میشه ؟
از سایت چینی هم خرید دارم
سلام
یک کارت 20$ میخوام . شارژ هم نشد نشد
دوستان سلام،
من می خوام چند کیلو domain از Name.com بگیرم. در حال حاضر برنامه ام اینه که یک اکانت بسازم، و از یکی از دوستان بخوام که 50 دلار به کردیت اکانت اضافه کنه. دوستانی که تمایل دارن، لطفاً اون مبلغ نهایی! + مدت زمان اش رو برام ارسال کنند. اگر هم قبلاً با Name.com کار کرده باشید، بهتره! (ترجیحاً!)
متشکر،
::امیدوارم این خرید به 1-2 روز آینده نکشه! دوستان کمی با عجله pm بفرمایید! با تشکر!
من یه Credit card 20$ احتیاج دارم ... منتها زیر 25$ نیست !!![]()
بنابر این هر کی یه Visa or Master کارت غیر قابل شارژ یا همون Gift Card داره که 20$ مونده باشه ازش ، خریدارم فوری :blush::blush::blush::blush: ... قیمت هم توافقی ... 09392384805
میتونم بهتون بدم.من یه کازت شارژ شده میخوام که 500 دلار توش باشه و آماده خرید باشه،از این کارتای شارژ شده باشه یعنی نمیخوام به اسمم باشه یا فیزیکی باشه و آدرسو اینا.
جرینگی بدم و کارتو بگیرم و خریدمم انجام بدم لطفا فیمت بدین.
من یه کازت شارژ شده میخوام که 500 دلار توش باشه و آماده خرید باشه،از این کارتای شارژ شده باشه یعنی نمیخوام به اسمم باشه یا فیزیکی باشه و آدرسو اینا.
جرینگی بدم و کارتو بگیرم و خریدمم انجام بدم لطفا فیمت بدین.
پخ شد.به یه 20 - 30 دلار add fund رجیسترکلاب نیاز دارم، بدون فی اضافه خواهشا...
پخ شد.100 یورو کارت نیاز دارم. اگر یورو باشه که عالیه وگرنه معادل دلاریش. حدود 150 دلار.
پخ کنید لطفا