ویزاکارت 10$ موجودهسلام
یکعدد vcc به مبلغ 10 دلار که تو سایت آمازون کارکنه نیاز دارم
کسی اگر موجود داره لطفا پ.خ بدید
فقط تو سایت امازون کارکنه
ممنون
لطفا جهت هماهنگی بیشتر از طریق مسنجر یاهو و یا پیغام خصوصی اقدام فرمایید
Yahoo ID: zgtelecom
ویزاکارت 10$ موجودهسلام
ممنون
iاگه برای خرید موزیک میخواید میتونم کمکتون کنم.سلام
ممنون
1100 = $ حواله میکنیم.
بسته به انتخواب شما داره. یا ما 70$ کارمز بانکی رو میدیم که در مقصد چیزی کم نمیشه یا ااینکه 30$ میدیم که در مقصد طبق کارمزد بانک از روی پول بر میدارن.
به این ترتیب شما باید کل هزینه ترنسفر رو قبول کنید که بهش میگن OUR توی حواله وایرمن متوجه قسمت کارمزد نشدم
من بخوام 1100 دلار دقیقا توی حساب برسه چقدر باید بدم؟!
براتون انجام می دمسلام
اصل مطلب :
من یه اکانت تو xbox.com دارم که با کارت اعتباری شارژش میکردم تا الان متاسفانه کارت من تاریخ اعتبارش تموم شده واسه همین با این که دوره شارژم هنوز نرسیده اجازه دسترسی به من داده نمیشه تا زمانی که اطلاعات حساب بانکی رو بروز کنم یا یه کارت دیگه جایگزین قبلی کنم
دوستان کسی میتونه یه کارت اعتباری (حتی خالی و بدون اعتبار که فقط ولید باشه)- ویزا یا مستر آمریکا- رو تو سایت واسه من رجیستر کنه کارم راه بیوفته ؟
ممنون
میتونم براتون کارد مجازی صادر کنم.سلام
اصل مطلب :
من یه اکانت تو xbox.com دارم که با کارت اعتباری شارژش میکردم تا الان متاسفانه کارت من تاریخ اعتبارش تموم شده واسه همین با این که دوره شارژم هنوز نرسیده اجازه دسترسی به من داده نمیشه تا زمانی که اطلاعات حساب بانکی رو بروز کنم یا یه کارت دیگه جایگزین قبلی کنم
دوستان کسی میتونه یه کارت اعتباری (حتی خالی و بدون اعتبار که فقط ولید باشه)- ویزا یا مستر آمریکا- رو تو سایت واسه من رجیستر کنه کارم راه بیوفته ؟
ممنون
میتونم براتون 957000 تومن انجام بدمدلار برای حواله به TD Bank می خوام
هرچقدر برسه توی حساب من به ازای هر دلارش 1150 میدم. میخوام 800 دلار برسه به حساب. یعنی اگه 800 برسه 9200000 میدم
مشخصات بانک
http://www.tdbank.com/
Bank: TD Bank
Swift Code: NRTHUS33
هرکی می تونه بگه. در ضمن پول رو بعد از رسیدن مبلغ میدم مگر اینکه طرف معتبر باشه و دوستانم تاییدش کنند.
ویزا کارت 10 و 20 دلاری موجود هست.دوستان مدعي
سلام
من يك ويزا يا مستر كارت مي خواهم فعلا 10-15 دلاري برا تبليغ در google مي خواهم لطفا پيشنهاد هاتون را به [email protected] ارسال كنيد.
با سپاس
میتونم براتون انجام بدم.با سلام
دوستان کی میتونه از این سایت http://www.drsfostersmith.com با قیمت مناسب برام خرید کنه هر کی میتونه یه پیام خصوصی بزاره لیست رو بفرستم براش 200 دلار میشه.
در ضمن فکر کنم زده خرید بالای 50 دلار شیپنگ مجانیه.
نمیشه؟؟؟؟سلام
من حداقل یک کارت اعتباری مجازی (ویزا یا مستر ) میخوام با این شرایط :
به نام خودم
متصل به حساب بانکی در آمریکا
امکان نقد کردن موجودی در ایران وجود داشته باشه
ضمنا پاسپورت ندارم ولی ترجمه رسمی شناسنامه دارم
با تشکر
میتونم براتون انجام بدم.سلام
بچه ها یه 49 دلار خرید داشتم.
پی پال کریدیت کارت همه چی قبول میکنه.
لینک خرید
دوستانی که میتونن کمک کنن لطفا ای دی + قیمت رو همینجا بفرماین.