• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
اگه کسی این سرویس رو داد بدونید کلاهبرداره. amex ها الآن همشون با ssn کار میکنن و نمیشه بدون حضور فیزیکی صادر بشه. مگر اینکه طرف از اکانت خودش صادر کنه که به هر حال independent نیست و چهار صباح دیگه طرف میزنه به چاک و کارت شما هم مسدود میشه.

ضمنا آمکس در آمریکا مثل کارتهای بانک سپه در ایران می مونه... چه از لحاظ شماره کارت و چه از لحاظ کلاس. معمولا خودشون هم طرفش نمیرن مگر اینکه به وام یا اعتبارش نیاز داشته باشن.

وارد پیمنتش نشدم ولی فکر می کنم بشه این گیفت کارد امکس رو گرفت https://www311.americanexpress.com/...leracctnbr=US001-EGIFT&cc=US&producttypecd=AV
امتحان کنید ولی کردیت نیست گیفته

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
re-loadable prepaid card چه فرق با دیبت کارت داره؟ استفاده اش و شارژش. تو آیتونز و آمازون قابل استفاده هست؟ مثل اینکه واسه داشتنش احتیاج به حساب بانکی نیست

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
re-loadable prepaid card چه فرق با دیبت کارت داره؟ استفاده اش و شارژش. تو آیتونز و آمازون قابل استفاده هست؟ مثل اینکه واسه داشتنش احتیاج به حساب بانکی نیست
دبیت کارت کارتی هست که حساب بانکی وصل می شه بهش ولی ری لودبل پریپید کارد فکر می کنم نیازی به بنک اکانت نداشته باشه ...
بهتره از کاستومر کِیر شرکت صادر کننده بپرسید

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
وارد پیمنتش نشدم ولی فکر می کنم بشه این گیفت کارد امکس رو گرفت https://www311.americanexpress.com/...leracctnbr=US001-EGIFT&cc=US&producttypecd=AV
امتحان کنید ولی کردیت نیست گیفته

آخه معمولا کسی که آمکس میخواد، کارت فیزیکی میخواد... حالا اعتباری یا پیش پرداخت فقط میخواد آمکس باشه. شرایط بعضی جاها مثل دانشگاه ایجاب میکنه با آمکس پرداخت بشه. (یکی از دوستان در جان هاپکینز تعریف میکرد برای پرداخت هزینه ها فقط و فقط pos آمکس - پرداخت فقط با آمکس - در دانشگاه مستقره و کسی که ویزا و مستر داره یا باید از توی وبسایت پرداخت رو انجام بده، یا بره دنبال آمکس)

من تا حالا آمکس نداشتم و درباره کارت گیفتش هم طبیعتا اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه... به هر حال مرچنتی که آمکس رو می پذیره، مستر و ویزا رو هم قبول میکنه... فکر نمیکنم منطقی باشه کسی که گیفت بخواد بگیره، مستر و ویزا رو ول کنه بره سراغ آمکس. ضمن اینکه آمکس گیفت فقط در مرچنتهای آمریکا قابل استفاده است.

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
آخه معمولا کسی که آمکس میخواد، کارت فیزیکی میخواد... حالا اعتباری یا پیش پرداخت فقط میخواد آمکس باشه. شرایط بعضی جاها مثل دانشگاه ایجاب میکنه با آمکس پرداخت بشه. (یکی از دوستان در جان هاپکینز تعریف میکرد برای پرداخت هزینه ها فقط و فقط pos آمکس - پرداخت فقط با آمکس - در دانشگاه مستقره و کسی که ویزا و مستر داره یا باید از توی وبسایت پرداخت رو انجام بده، یا بره دنبال آمکس)

من تا حالا آمکس نداشتم و درباره کارت گیفتش هم طبیعتا اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه... به هر حال مرچنتی که آمکس رو می پذیره، مستر و ویزا رو هم قبول میکنه... فکر نمیکنم منطقی باشه کسی که گیفت بخواد بگیره، مستر و ویزا رو ول کنه بره سراغ آمکس.
از امریکا متاسفانه اطلاعاتی ندارم ولی خوب بعضی ها دوست دارن این لوگوی امکس رو
در مورد کردیت کارد که به هیچعنوان عزیزان ساکن خارج از امریکا فکر نمی کنم بتونن فکرش رو بکنن
در مورد گیفت کارت می شه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
از امریکا متاسفانه اطلاعاتی ندارم ولی خوب بعضی ها دوست دارن این لوگوی امکس رو
در مورد کردیت کارد که به هیچعنوان عزیزان ساکن خارج از امریکا فکر نمی کنم بتونن فکرش رو بکنن
در مورد گیفت کارت می شه

گیفت ها رو نوشته فقط در مرچنتهای us میشه خرج کرد. حدود7 سال پیش کارت فیزیکی آمکس 5 ساله در ایران خیلی رواج پیدا کرده بود... متصل به حساب هم بود... ولی الآن دیگه هر کسی بگه دبیت یا کردیت آمکس رو ارائه میدم، من که میگم به احتمال 99% مشکل داره. اون 1% رو هم میزارم برای هوش و ذکاوت ایرانیان که همیشه یه راهی واسه دور زدن این آمریکایی ها پیدا کردن و میکنن! :D

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
گیفت ها رو نوشته فقط در مرچنتهای us میشه خرج کرد. حدود7 سال پیش کارت فیزیکی آمکس 5 ساله در ایران خیلی رواج پیدا کرده بود... متصل به حساب هم بود... ولی الآن دیگه هر کسی بگه دبیت یا کردیت آمکس رو ارائه میدم، من که میگم به احتمال 99% مشکل داره. اون 1% رو هم میزارم برای هوش و ذکاوت ایرانیان که همیشه یه راهی واسه دور زدن این آمریکایی ها پیدا کردن و میکنن! :D
جدیدا سخت گیری زیاد شده روی ایرانی ها
توی همین مالزیش hsbc برای ایرانی ها حساب باز نمی کنه حتی دبیت
کردیت که فقط باید معرفی نامه شرکت و ضامن مالای داشته باشی
سخت گیری می کنن شدید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دبیت کارت کارتی هست که حساب بانکی وصل می شه بهش ولی ری لودبل پریپید کارد فکر می کنم نیازی به بنک اکانت نداشته باشه ...
بهتره از کاستومر کِیر شرکت صادر کننده بپرسید

این کارتها منظورمه. http://www.greendot.com/

کارتهای http://entropay.com/ که میفروشین صادر شده از چه کشوری هست؟ میشه تو آمازون و آیتونز استفاده کرد؟ بیلینگ آدرس داره

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
این کارتها منظورمه. http://www.greendot.com/

کارتهای http://entropay.com/ که میفروشین صادر شده از چه کشوری هست؟ میشه تو آمازون و آیتونز استفاده کرد؟ بیلینگ آدرس داره

من کارتهای انترو رو نمی فروشم فقط براتون شارژ می کنم چون رایگان هست سرویسش
یه ویرچوال کارد هست و بیلینگ ادرس هم داره ولی در مورد آمازون و آیتونز تاحالا امتحان نکردم من خودم سایت های قمار که بازی میکنم بهترین آپشن برای واریز این این کارت هست چون مالزی اسلامی هست و نمی تونید مستقیم دیپازیت کنید ممنوعه !!!

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
خرید های شما از سایت های معبر به وسیله ویزاکارت و کریدیت کارت انجام میشه !
برای اطلاعات بیشتر پ.خ بدید !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
می خواستم بدونم حساب پی پالی که با دبیت کارت ریفای شده ایا دوباره باید کارت توش وارد بشه ؟ اگر اره دلیلش چیه ؟

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
می خواستم بدونم حساب پی پالی که با دبیت کارت ریفای شده ایا دوباره باید کارت توش وارد بشه ؟ اگر اره دلیلش چیه ؟

در پی پل هر چیزی ممکن هست برای تامین امنیت مشتریانش ولی من تاحالا حسابی که داشتم و دارم فقط با 1 دبیت کارد فعال بوده و هست همچنان
یک بار هم بیشتر وریفیکیشن نشد که البته کلی یوتیلیتی بیل و مدارک مختلف براشون فرستادم تا ری اکتیویت شد

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
3 عدد کارت ایتونز 25 دلاری موجود است (با اسکن از کارت فیزیکی)
قیمت 36500
alireza_mehran2000

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
موجودی جدید آیتونز 8.5 دلار ......... قیمت جدید 9000 تومان (هر دلار 1060 تومن .... 73 درصد قیمت واقعی دلار)
میشه باهاش آلبومهای ایرانی هم خرید کرد

ecommerce

Registered User
لایک‌ها
1
کسی ویزاکارت مجازی میفروشه؟ پریپید میخوام باشه، 12 دلاری؟؟

بالا