• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش Credit Card و Debit Card و Gift Card و پرداختهای مرتبط

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
دو تا سایت با قیمت زیر 100 هزار تومن کارت فیزیکی تحویل می دن!
صدور مستر کارت فیزیکی از انگلستان برای کلیه ایرانیان امکانات اضافی: دارای IBAN و SWIFT جهت شارژ کارت!!! :hmm:
و
درباره ی ویزا کارت کارت پریپد مالزی که چند شرکت دیگه هم صادر می کنند با قیمت دو برابر این سایت

خوب من که قبلا سفارش داده بودم از جای دیگه که هنوز تحویل نگرفتم ولی دوستان دیگه اگر تماس گرفتند با این شرکت ها نتیجه بررسی هاشون رو اعلام کنند.

من از سایت دومی کارت ویزا گرفتم و پرداخت هم داشتم باهاش . هیچ مشکلی نداره .

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
فروش ویزا کارت مجازی با بهترین قیمت ها به سایت ما مراجعه کنید.
در صورت نیاز به مبالغ بالاتر با ما تماس بگیرید.
Gamekey.ir

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
08/09/2012 : یورو visaموجوده ، هر یورو 2900
پوند انگلیس:3750

Last edited:

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
مقدارو یورو موجوده برای فروش قیمت حال حاضر بازار ۲۹۵۰ تومان هر یورو . قیمت پیشنهادی ۲۹۰۰ تومان برای هر یورو یعنی ۵۰ تومان زیر قیمت بازار . فقط تا پایان امروز به این قیمت داده میشه .

مقدارو یورو موجوده برای فروش قیمت حال حاضر بازار ۲۹۵۰ تومان هر یورو . قیمت پیشنهادی ۲۹۰۰ تومان برای هر یورو یعنی ۵۰ تومان زیر قیمت بازار . فقط تا پایان امروز به این قیمت داده میشه .

فروخته شد

Last edited:

justbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه قالب وردپرس می خوام بخرم از سایت themeforest.com به مبلغ 45 دلار
هرکی می تونه از این سایت خرید کنه اعلام کنه لطفا
محصول دانلودی است!

با تشکر

Adidas11

Registered User
لایک‌ها
0
دوشنبه، 20 شهریور 1391- Monday, September 10, 2012

دلار امریکا : ۲۵۵۰ تومان
یورو : ۳۳۰۰ تومان
پوند انگلیس : ۳۹۰۰ تومان

El Que

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ویزا کارت مجازی 30 دلار نیاز دارم. کسی داشت بهم پ.خ بده. مرسی.

mafiaii

Registered User
لایک‌ها
1
ویزا یا مسترکارت با حساب بانکی نیاز دارم کسی داره بگه

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

با سلام خدمت تمام دوستان انجمن
با توجه به مشکلاتی که بسیاری از دوستان در مورد لیمیت شدن حساب های پی پال هاشون دارند به استحضار آندسته از دوستانی که می خوان بدون مشکل حساب پی پال داشته باشن می رسونم که بنده حساب پی پال با بیلینگ ادرس معتبر باز می کنم ویک ویزا کارت فیزیکی با نام خود شخص در این حساب وریفای می کنم و کارت فیزیکی رو به آدرس مشتری ارسال می کنم و تمامی پشتیبانی لازم رو در همه ی امور ( چه حساب پی پال و چه ویزا) برای مشتری هامون انجام می دیم و برای همیشه می تونن با خیال راحت از حساب پی پال لذت ببرن
در ضمن دوستان توجه داشته باشند که پذیرش پشتیبانی ما به منزله ی قبول مسئولیت ناشی از لیمیت شدن حساب شما نمی باشد.(ما فقط مسئولیت لیمیت حساب شما ناشی از کردیت کارت یا بیلینگ آدرس شما رو قبول می کنیم)
البته آندسته از دوستانی که قبلا با ما کار کردن از پشتیبانی ما در مورد کارمون با خبر هستنند
نا گفته نماند که این ویزا کارت ها 5 ساله و قابل شارز و با نام خود مشتری هستند قابلیت خرید از تمام وب سایت ها و وریفای شدن در تمام حساب ها (الرت پی.مانی بوکرز...) و همچنین برداشت پول از خود پرداز ها را دارا می باشند.
قیمت این نوع خدمات ما مبلغ فقط 149 هزار تومان می باشد که شامل ویزا کارت فیزیکی . ایجاد حساب پی پال معتبر. 3 دلار شارز اولیه ی پی پال و تمامی هزینه های پستی برای ارسال ویزا کارت به ادرس مشتری می با شد.
و قیمت ویزا کارت به تنهایی 95 هزار تومان می باشد.
این قیمت ما به دلیل جشنواره ی افتتاح جدید وب سایت ما می باشد پس زمان رو از دست ندید.
با تشکر
مدیریت وب سایت ویزا اند مستر
www.visaandmaster.com
[email protected]

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
30-31 دلار VCC موجوده ، کسی خواست خبر بده.

danial_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احتیاج دارم اکانت آنلاین نیک رو 30$ شارژ کنم.
کسی هست انجام بده ؟
فقط باید با Credit پرداخت بشه، امکان پرداخت پی پال نیست ، فقط با Credit Card معتبر !

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
40 دلار پي پل هم من احتياج دارم

لطفا اگه كسي داره خبر بده
براي پرداخت حق عضويت در يك سايت خارجي

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
يه دونه VCC خالي مي خواستم آدم خيري پيدا شد به ما خبر بده :D

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان اینجا کسی هست ویزا-مسترکارت فیزیکی قابل شارز با پنل جهت چک کردن ریز حساب و ...بده

برخی سایت ها زدند ویزاکارت فیزیکی بعدش میگن تحویل در امارات و از دادن اسکن کارت هم خودداری میکنند این سایت ها کلاهبردارند اگر صاحب کارت ما هستیم دیگه ندادن اسکن کارت چه مفهومی داره

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان

با سلام خدمت تمام دوستان انجمن
با توجه به مشکلاتی که بسیاری از دوستان در مورد لیمیت شدن حساب های پی پال هاشون دارند به استحضار آندسته از دوستانی که می خوان بدون مشکل حساب پی پال داشته باشن می رسونم که بنده حساب پی پال با بیلینگ ادرس معتبر باز می کنم ویک ویزا کارت فیزیکی با نام خود شخص در این حساب وریفای می کنم و کارت فیزیکی رو به آدرس مشتری ارسال می کنم و تمامی پشتیبانی لازم رو در همه ی امور ( چه حساب پی پال و چه ویزا) برای مشتری هامون انجام می دیم و برای همیشه می تونن با خیال راحت از حساب پی پال لذت ببرن
در ضمن دوستان توجه داشته باشند که پذیرش پشتیبانی ما به منزله ی قبول مسئولیت ناشی از لیمیت شدن حساب شما نمی باشد.(ما فقط مسئولیت لیمیت حساب شما ناشی از کردیت کارت یا بیلینگ آدرس شما رو قبول می کنیم)
البته آندسته از دوستانی که قبلا با ما کار کردن از پشتیبانی ما در مورد کارمون با خبر هستنند
نا گفته نماند که این ویزا کارت ها 5 ساله و قابل شارز و با نام خود مشتری هستند قابلیت خرید از تمام وب سایت ها و وریفای شدن در تمام حساب ها (الرت پی.مانی بوکرز...) و همچنین برداشت پول از خود پرداز ها را دارا می باشند.
قیمت این نوع خدمات ما مبلغ فقط 149 هزار تومان می باشد که شامل ویزا کارت فیزیکی . ایجاد حساب پی پال معتبر. 3 دلار شارز اولیه ی پی پال و تمامی هزینه های پستی برای ارسال ویزا کارت به ادرس مشتری می با شد.
و قیمت ویزا کارت به تنهایی 95 هزار تومان می باشد.
این قیمت ما به دلیل جشنواره ی افتتاح جدید وب سایت ما می باشد پس زمان رو از دست ندید.
با تشکر
مدیریت وب سایت ویزا اند مستر
www.visaandmaster.com
[email protected]

سلام دوست من،
لطفا بفرمایید آیا امکان افتتاح حساب بیزینس Payza را بهمراه وریفای کردن و کارت فیزیکی اعتباری و بیلینگ آدرس دارید یا خیر ؟

سپاس

بالا