• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید پستی بازی Need for Speed Shift

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
بازی Need for Speed: Shift نسخه جدیدی از سری بازی های Need for Speed است که به این خانواده اضافه شد. این بازی پانزدهمین عضو این خانواده پر طرفدار است. این بازی پرطرفدارترین و پرفروش ترین بازی اتومبیل رانی کامپیوتری است که از سال 1994 تا به امسال همه ساله با انتشار یک نسخه جدید از این بازی زیبای خود عنوان پرفروش ترین بازی اتومبیل رانی دنیای بازی های رایانه ای را تثبیت می کند و بی رقیب در صدر سری بازی های بی همتای اتومبیل رانی دنیا قرار می گیرد !اوج شهرت سری بازی های Need For Speed را می توان از آنجا دریافت که هر علاقمندی با شنیدن بازی اتومبیل رانی ناخواسته نام Need for Speed را بر زبان می آورد که به جز جدایی ناپذیری از دنیای بازی های رایانه ای مبدل گشته است !

لطفا جهت مشاهده جزئیات - خرید پستی بازی و پرداخت وجه آن بعد از تحویل کالا به فروشگاه اینترنتی شتاب مراجعه فرمایید
http://www.shetabshop.ir/product_info.php/products_id/351

need-for-speed-shift.jpg

www.shetabshop.ir

Last edited:

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
سلام دوست عزيز

به فروشگاه شما سر زدم فقط چند سوال داشتم

تمام بازي هايي كه فروخته ميشه داراي Setup اصلي شركت سازنده هستند يا ريپ شده هستند

مثلا همبن بازي NFS SHIFT حجم اصلي 5.4 گيگ هست كه بصورت DVD9 عرضه ميشه ... حالا شما اين بازي ر و به صورت ايميج اصلي فايل ISO عرضه مي كنيد يا تبديل شده به دو تا ديويدي

قيمت هاتون هم خوبه كيفيت كاور و نوع ديويدي هاي مصرفي چيست ؟

با تشكر

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوست عزيز

به فروشگاه شما سر زدم فقط چند سوال داشتم

تمام بازي هايي كه فروخته ميشه داراي Setup اصلي شركت سازنده هستند يا ريپ شده هستند

مثلا همبن بازي NFS SHIFT حجم اصلي 5.4 گيگ هست كه بصورت DVD9 عرضه ميشه ... حالا شما اين بازي ر و به صورت ايميج اصلي فايل ISO عرضه مي كنيد يا تبديل شده به دو تا ديويدي

قيمت هاتون هم خوبه كيفيت كاور و نوع ديويدي هاي مصرفي چيست ؟

با تشكر

سلام به شما

ستاب بازی ها اسپلیت شده است چون DVD 9 گیگ مقرون بصرفه نیست و کم هم گیر می آید. بیشتر واسه XBOX استفاده میشه 9 گیگ. پس 2 تا DVD 4.7 گیگ میشه این بازی

کاوره ها اونهایی که از قبل زده شده و عمده تهیه شده روی کاغذ 75 گرم با پرینتر لیزری XEROX هست کیفیتش کاملا قابل قبول هست
یه سری هم که تموم میشه اجبارا روی کاغذ کوتید 100 با پرینتر جوهر افشان EPSON زده میشه که دیگه خودتون میدونید کیفیت جوهر افشان توپه !:rolleyes:
دی وی دی ها هم از برندهای با کیفیت استفاده میکنیم مثلا الان داریم روی DaraRight تکثیر میکنیم

Last edited:

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
ممنون دوست عزيز از جواب تون

اما مثل اينكه منظورم رو متوجه نشدين يا من نفهميدم .... من گفتم كه فايل ISO اصلي با Setup اصلي شركت سازنده ....

خب حالا اين فايل (و يا كل DVD اصلي ) رو به صورت چند قسمت شده مثلا با نرم افزار Win RAR رو ي دو دي و دي 4.7 گيگ ميدين ؟؟ يا غير از اينه ؟؟؟

طبيعي كه DVD9 صرف نمي كنه و من هم منظورم رايت بروي DVD9 نبود .

اين رو براي اين ميگم كه شده تا حالا يه بازي رو از چند جا گرفتم ... يه جا ريپ شده بود ... يه جا ديگه تبديل شده بود ... يه جا ديگه قسمت Program Files رو كپي كرده بودند !!!! :blink:

دست آ خر هم از اينترنت دان لود كردم ... فايل ISO با حجم 4 گيگ :p

البته به نظر مياد كه كيفيت كاراتون با تو جه به قيمت مناسبه :rolleyes:

لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

Last edited:

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون دوست عزيز از جواب تون

اما مثل اينكه منظورم رو متوجه نشدين يا من نفهميدم .... من گفتم كه فايل ISO اصلي با Setup اصلي شركت سازنده ....

خب حالا اين فايل (و يا كل DVD اصلي ) رو به صورت چند قسمت شده مثلا با نرم افزار Win RAR رو ي دو دي و دي 4.7 گيگ ميدين ؟؟ يا غير از اينه ؟؟؟

طبيعي كه DVD9 صرف نمي كنه و من هم منظورم رايت بروي DVD9 نبود .

اين رو براي اين ميگم كه شده تا حالا يه بازي رو از چند جا گرفتم ... يه جا ريپ شده بود ... يه جا ديگه تبديل شده بود ... يه جا ديگه قسمت Program Files رو كپي كرده بودند !!!! :blink:

دست آ خر هم از اينترنت دان لود كردم ... فايل ISO با حجم 4 گيگ :p

البته به نظر مياد كه كيفيت كاراتون با تو جه به قيمت مناسبه :rolleyes:

لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

بله من هم فکر کنم منظور شما را درست نفهمیده بودم :)
need for speed shift اسپلیت شده است! یعنی فایل ایزو یا همان ایمیج ایزو تکه تکه شده با یک برنامه مانند وین رر و روی هارد که نصب میشه تشکیل یک ایمیج 9 گیگ را میدهد. همان ایمیج اصلی
حالا این ایمیج با درایو مجازی لود میشه و بازی شروع به نصب میکنه
بعضی از بازی ها هم مستقیما از روی dvd نصب میشن و تمام! مانند resident evil 5
امید وارم توضیحم کامل بوده باشد

بالا