• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کارت گرافیک تا 6 میلیون تومان

volfsboy

Registered User
لایک‌ها
219
برادر مانیتور شما چند اینچ هست؟ بازی ها رو با چه resolutionـی می خوای بازی کنی. الان سیستمی که شما می خوای ببیندی، توی resolution Full HD هیچ تفاوتی با با یه سیستم 6-7 میلیونی نداره. شاید اگه توی یه سری بازی سنگین و خیلی خاص، resolution بازی رو تا 2K بالا ببری، روی اون سیستم یه مقدار افت فریم ببینی. (برای همین پرسیدم resolution مانیتورت چنده؟ بیشتر از Full HD هست؟) من هنوزم توصیه می کنم یه سیستم ارزونتر بگیری، و با بقیه پولت دو تا کنسول رو بگیری.یه سری از بازیها فقط برای PS4 میاد و یه سری فقط برای Xbone میاد، یه سری از بازی ها هم برای دو کنسول میاد و برای PC نمیاد. شما نمونه Uncharted, Last Of Us, Order 1886, Beyond, Quantom Break و ... رو اصلاً توی PC نمی تونید پیدا کنید. خودتو از لذت بازی کردن اونا محروم نکن.
باز هم می گم، DirectX12 خیلی مهمه پس بی خیال GTX 780 بشو و Quda هم خیلی مهمه پس بی خیال AMD شو. به نظر من اگه می تونی یه کم صبر کنی، GTX 880 بگیر. اما اگه واقعاً نمی تونی صبر کنی، DirectX12 مهم تر از Quda هست، پس برو سراغ AMD!

داداش آخه میدونی چیه بازی با PS4 و XBOX که با دسته انجام میشه بجز فوتبال و ماشین اصلا حال نمیده بازی کنی ، چون با دسته نمیشه آونجوری که میخای بازی های جنگی مثل CALL OF و ... رو بازی کرد.

volfsboy

Registered User
لایک‌ها
219
جناب استارتر، شما پاور 1200 وات کرسیر که معلوم نیست قانونی وارد کشور شده یا خیر با گارانتی 1 ساله ی متفرقه و قیمت گران رو حاضر هستید بخرید!!
اما *Enermax Platimax 1350W | *Platinum با قیمت 1170 و 5 سال گارانتی اصلی بسیار عالی عقیق رایانه و اینکه ارزان تر هست رو نمی خرید؟!!

آدم گهگاهی تعجب می کنه از انتخاب های عجیب خریدران! :)

تجدید نظر کنید...
برای سیستم شما یک پاور 750 وات هم کفایت می کنه. (زیاد هم هست!)

در مورد کارت گرافیک هم بنچمارک ها رو بررسی کردم. دیدم کارت 295X به اندازه ی قیمت بیشتری که به نسبت SLI دو کارت 780 تی آی داره، به همون اندازه برتر از SLI این کارت هست. بنابراین، خریدش منطقیه تره. (اگر در بازار موجود باشه.)

داداذش تو اون سایت هایی که معرفی شد برای تست های پاور اصلا ار انرمکس حرفی نبود و مارکهای کوزیر و کولر مستر و انتک در صدر بودن.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش آخه میدونی چیه بازی با PS4 و XBOX که با دسته انجام میشه بجز فوتبال و ماشین اصلا حال نمیده بازی کنی ، چون با دسته نمیشه آونجوری که میخای بازی های جنگی مثل CALL OF و ... رو بازی کرد.
آره ، بنده خودمم قبلا PC داشتم و با كيبورد و ماوس عادت كردم. الان PS3 هم دارم. مثلا بازي Max Payne 3 رو اصلا نمي تونم با دسته PS3 بازي كنم. خيلي برام سخته و تقريبا غير ممكن. گرچه با ماوس و كيبورد مثل بنز بازي مي كردم. تجربه شما رو واسه برخي بازيها بالاخص اونايي كه با ماوس و كيبورد همزمان كار مي كنن بنده هم دارم.
داداذش تو اون سایت هایی که معرفی شد برای تست های پاور اصلا ار انرمکس حرفی نبود و مارکهای کوزیر و کولر مستر و انتک در صدر بودن.
عزيز لطفا دقت كنيد . برند Enermax Maxrevo در لينكهاي زير:
http://www.techspot.com/products/power-supplies
http://www.tomshardware.com/charts/...Efficiency-80-PLUS-Testing-100-Load,2568.html

نه تنها اسمش هست بلكه پاوري كه حسام جان فرمودن يكي از پاورهاي مطرح در ليتكهاي ياد شده(به جز آناند تچ كه يكم بنچماركهاش قديمي تره و ممكنه د صفحات بعديش باشه و يكي ديگه از لينكها) هستش. كلا Enermax يكي از برندهاي بسيار خوب و مطرح در زمينه پاور بوده و هست و رقيب سرسخت ساير برندهاست.
(سرعت باز كردن لينكهاي اينترنتي خارج كشور اينقدر پايين اومده كه حال آدمو بهم مي زنه)

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
منم تا سالها فقط روی PC بازی می کردم و همین تصوری که شما دارید رو داشتم. ولی بالاخره به خاطر بازی های انحصاری فوق العاده ای که دارن، سراغ کنسول رفتم و به تدریج دستم راه افتاد که با دسته بازی کنم.
من خودم برای این که دستم راه بیفته، این کار رو کردم:
اول بازی هایی انجام دادم که نیاز به کنترل دوربین نداره و از آنالوگ فقط برای حرکت کاراکتر استفاده می شه. God Of War نمونه خیلی خوبه.
بعد به تدریج بازی هایی انجام دادم که حرکت دوربین تا حدی توسط آنالوگ دوم کنترل می شه اما با این حال خودشم کمک می کنه! مثل Uncharted.
بعد به تدریج وارد بازی های FPS شدم و دستم به کنترل اونها هم عادت کرد. مثل Killzone.
در ضمن این بازی هایی که اسم بردم، حتی نمونه نزدیک به اون هم توی PC پیدا نمی شه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
منم تا سالها فقط روی PC بازی می کردم و همین تصوری که شما دارید رو داشتم. ولی بالاخره به خاطر بازی های انحصاری فوق العاده ای که دارن، سراغ کنسول رفتم و به تدریج دستم راه افتاد که با دسته بازی کنم.
من خودم برای این که دستم راه بیفته، این کار رو کردم:
اول بازی هایی انجام دادم که نیاز به کنترل دوربین نداره و از آنالوگ فقط برای حرکت کاراکتر استفاده می شه. God Of War نمونه خیلی خوبه.
بعد به تدریج بازی هایی انجام دادم که حرکت دوربین تا حدی توسط آنالوگ دوم کنترل می شه اما با این حال خودشم کمک می کنه! مثل Uncharted.
بعد به تدریج وارد بازی های FPS شدم و دستم به کنترل اونها هم عادت کرد. مثل Killzone.
در ضمن این بازی هایی که اسم بردم، حتی نمونه نزدیک به اون هم توی PC پیدا نمی شه.
ممنون. آره این بازیها انحصار PS3 هستش و حتی توی XBOX هم پیدا نمیشه. اما بنده بازیهای مشترم بین PC و PS3 رو هنوز به دسته PS3 عادت نکردم. اما برخی بازیها مثل Top Spin 4 با دسته به مراتب راحت تره تا کیبورد.

بالا