volfsboy
Registered User
برادر مانیتور شما چند اینچ هست؟ بازی ها رو با چه resolutionـی می خوای بازی کنی. الان سیستمی که شما می خوای ببیندی، توی resolution Full HD هیچ تفاوتی با با یه سیستم 6-7 میلیونی نداره. شاید اگه توی یه سری بازی سنگین و خیلی خاص، resolution بازی رو تا 2K بالا ببری، روی اون سیستم یه مقدار افت فریم ببینی. (برای همین پرسیدم resolution مانیتورت چنده؟ بیشتر از Full HD هست؟) من هنوزم توصیه می کنم یه سیستم ارزونتر بگیری، و با بقیه پولت دو تا کنسول رو بگیری.یه سری از بازیها فقط برای PS4 میاد و یه سری فقط برای Xbone میاد، یه سری از بازی ها هم برای دو کنسول میاد و برای PC نمیاد. شما نمونه Uncharted, Last Of Us, Order 1886, Beyond, Quantom Break و ... رو اصلاً توی PC نمی تونید پیدا کنید. خودتو از لذت بازی کردن اونا محروم نکن.
باز هم می گم، DirectX12 خیلی مهمه پس بی خیال GTX 780 بشو و Quda هم خیلی مهمه پس بی خیال AMD شو. به نظر من اگه می تونی یه کم صبر کنی، GTX 880 بگیر. اما اگه واقعاً نمی تونی صبر کنی، DirectX12 مهم تر از Quda هست، پس برو سراغ AMD!
داداش آخه میدونی چیه بازی با PS4 و XBOX که با دسته انجام میشه بجز فوتبال و ماشین اصلا حال نمیده بازی کنی ، چون با دسته نمیشه آونجوری که میخای بازی های جنگی مثل CALL OF و ... رو بازی کرد.