• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
من یکی مسافری برام دو تا حالت دهنده مو آورد از انگلیس با هواپیما گیر ندادن...چه فرقی میکنه؟ از علی اکسپرس باشه چی؟

لوازم همراه مسافر جریانش یه جورایی فرق داره. داریم مسافرایی که استروئید با خودشون میارن!
در مورد فروشگاه همونطور که گفتم فعلا فقط از فروشگاه های معرفی شده . اما در مورد فرقشون که گیر بدن یا خیر ه. هیچ فرقی نداره از کجا باشه. کلا لوازم بهداشتی شرایط خودشو داره. شما اگه از علی اکسپرس هم لینک میدادید وظیفه بنده همین بود که این نکته رو گوشزد کنم. دیگه انتخابش با شما میبود.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
ببخشید نتونستم پست قبلی رو ویرایش کنم بهمین علت مجبور شدم پست جدید بزنم
اگه امکان داره این دو مورد رو هم اعلام کنید
http://www.tinydeal.com/in-car-hand...ansmitter-f-smartphone-p-102805.html?dp=F0104
http://www.tinydeal.com/luxury-u-wa...rt-dial-bracelet-watch-p-127195.html?dp=F0303
اولی + پست و کد = 32000
دومی + پست و کد = 164000
هر دو با هم = 186000

arshadqv

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
خوب هستید
آیا پوشاک مشکلی داره یا نه ، گمرکی می خوره بهش یا نه
و اگه لطف کنید شرایط واریز رو ممنون میشم

alirezairan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
سلام ...
دوست عزیز ... من با توجه به محاسبه ی هزینه در صفحه ی اصلیتون ... سه قلم جنس خریدم و پولشون رو از درگاه (تو صفحه ی اصلی) واریز کردم ... هیچ رسید و کد پیگیری نمیده ... و فقط به صفحه ی اصلی هدایت میکنه .. و به مجض واریز اسمس کسر حساب رو دریافت کردم ...
هیچ مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟
درخواست خرید رو هم واسه هر سه جنس فرستادم ..
ممنون

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام ...
دوست عزیز ... من با توجه به محاسبه ی هزینه در صفحه ی اصلیتون ... سه قلم جنس خریدم و پولشون رو از درگاه (تو صفحه ی اصلی) واریز کردم ... هیچ رسید و کد پیگیری نمیده ... و فقط به صفحه ی اصلی هدایت میکنه .. و به مجض واریز اسمس کسر حساب رو دریافت کردم ...
هیچ مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟
درخواست خرید رو هم واسه هر سه جنس فرستادم ..
ممنون
سلام.
نه عزیز. مشکلی نیست. درگاه دوم اینطوریه. اولی رسید میده. انجام شدن پرداخت ها.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

سلام.
24000
25000
در مورد گیر دادنش اطلاع ندارم. این موارد سلیقه ای هستن. ممکنه توجه نشه و گیر ندن. ممکنه بیخیال نشن! بهتره از پست سوال کنید.

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
داداش منم خیلی طلبم همچین چیزی رو بگیرم ... پرس و جو کردی پست به مام خبر بده .. دمت قیژ :D

تا جایی که من اطلاع دارم اگه بفهمن چی هست گیر میدن. مگه نفهمن یا اشنا باشن رد کنن.

caixa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
جفتشون که بشه 50 تومن با هزینه پست هستش دیگه؟چون ارسال رایگان زده!
گمرکی هم بهشون تعلق میگیره؟

Imaginer

Registered User
لایک‌ها
74
رو کارتونش که میزنه به انگیلیسی چی چی هست ... تا ببینن نمیذارن بیاد ... البته خوب منم باشم نمیذارم .. یعنی پیش خودم حتما میخواد یه حرکتایی بزنه که همچین کالایی میخواد :D

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
رو کارتونش که میزنه به انگیلیسی چی چی هست ... تا ببینن نمیذارن بیاد ... البته خوب منم باشم نمیذارم .. یعنی پیش خودم حتما میخواد یه حرکتایی بزنه که همچین کالایی میخواد :D
بله.

بالا