• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
دوست عزیز از خرید قبلی کمال رضایت را داشتم
خرید جدید
http://www.aliexpress.com/item/9-43...e-abrasive-nozzle-LOMOJ-water/2053606252.html
فقط یک مسءله که هست
چند مدل در قسمت مدل است چطور باید مدلی که خودمون می خواهیم بهش بگیم
مدل من 6.35,1.02,76.2 می خوام
http://www.aliexpress.com/store/product/cutting-machine-parts/1708765_32232586940.html
و قیمت این دقت کنید model number این یکی است و همونی که من می خوام
و مثلا این اینک آخری که قرار میدم
http://www.aliexpress.com/item/wate...ozzle-Warm-and-free-shipping/32234345299.html
مدل نامبرش 6.35,0.76,76.2 است
ولی
Product Description
نوشته هر شماره ای بخواهین هست
چطور با این لینک شماره 6.35,1.02,76.2 سفارش بدم
آیا امکانش هست؟

اگر امکانش باشه و جنس خوب باشه تعداد سفارش بالا برای مصرف یک سال یا کم ولی متوال در طول سال هست

ببخشید که متن طولانی شد

با تشکر

سلام.
خوشحالم که مشکلی نبوده.
چیزی که مد نظرتون حست رو از توی صفحه جنس همونطور که فروشنده نوشته کپی میکنید و موقع ثبت سفارش ارسال میکنید تا به فروشنده منتقل شه.
باقی موارد هم ارسال شد خدمتتون.
ممنون بابت اطلاع. ;)
موفق باشید

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت شما ، من اطلاعات واریز بهمراه اطلاعات خودم را بهمراه لینک سفارش براتون ارسال کردم بصورت پ.خ ، منتظر پاسخ شما هستم.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
با سلام خدمت شما ، من اطلاعات واریز بهمراه اطلاعات خودم را بهمراه لینک سفارش براتون ارسال کردم بصورت پ.خ ، منتظر پاسخ شما هستم.

سلام.
انجام و اطلاعات ارسال شده خدمتتون دوست عزیز.

zhizhigolo

Registered User
لایک‌ها
18
سلام بزرگوار پایین ترین قیمت تعرفه ارسالی شما رو کدوم سایت داره؟ یعنی من سفارش بدم با کمترین تغییر قیمتی به من برسه

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام بزرگوار پایین ترین قیمت تعرفه ارسالی شما رو کدوم سایت داره؟ یعنی من سفارش بدم با کمترین تغییر قیمتی به من برسه

سلام.
متوجه نشدم دوست عزیز!
قیمت خود اجناس در علی اکسپر س معمولا ارزونتر از جاهای دیگه هست. بعضی فروشنده هاش پست رایگان دارن. بعضیا یه مقدار بابت پست میگیرن. بعضیا هزینه پستیشون زیاده.
ارزونترین نرخ پست اکسپرس رو هم سایت tinydeal داره برای قیمت های متوسط و پایین.
اما در کل تغییر قیمتی وجود نداره و قیمت یکه به شما اعلام میشه در هر سایتی نهایی رسیدن به کشور هست. در مورد هزینه های داخل کشور هم همه چیز بستگی به پست منطقتون و در صورت ارسال با پست اکسپرس بستگی به گمرک داره و از هر سایتی هم ارسال شده باشه فرقی نمیکنه. کاملا متغیر هست.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
www.aliexpress.com/item/Original-iPhone-5S-Cell-Phones-iOS-8-screen-touch-4-0-inch-Dual-core-8MP-Camera/32259840713.html
Total Price:
US $453.39
http://www.aliexpress.com/item/Orig...x640-pixel-WIFI-GPS-Bluetooth/2032035069.html
Total Price:
US $456.00

کدومشون مورد اعتماد تره ؟
توی توضیحات مشکل خاصی ننوشتن ؟

به نظرت ارزش خرید داره ، گوشی کارکرده از اینجا هم خریدنش ریسکه چه برسه اونجا
گوشی ها رفرشی که نیستن ؟
مشکلی ندارن ؟
لطفا توضیحات محصول رو بخونید اگه انگلیستون خوبه نظرات کاربرا رو بخونید ، با تشکر

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
توی امازون گوشی 16 گیگ هم به این قیمت پیدا نمیشه
الان گوشی 64 گیگ به این قیمت کمی شک برانگیزه

----

it is unlocked phone and 100% original with condition"RiEFURBISHED""refurbished" mean,some phones long time no used and factory have updated some software and replace a new battery on it.in case some phone case have scratches ,factory will also replace a new case.it will looks like 99% new, and it is original. and our technician will make double testing on the phones before shipped out to make sure good quality.not copy

گوشی رفرشه ؟

مشکل داره ؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
این صفحه یعنی چی عزیز

5-jpg.774161

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
www.aliexpress.com/item/Original-iPhone-5S-Cell-Phones-iOS-8-screen-touch-4-0-inch-Dual-core-8MP-Camera/32259840713.html
Total Price:
US $453.39
http://www.aliexpress.com/item/Orig...x640-pixel-WIFI-GPS-Bluetooth/2032035069.html
Total Price:
US $456.00

کدومشون مورد اعتماد تره ؟
توی توضیحات مشکل خاصی ننوشتن ؟

به نظرت ارزش خرید داره ، گوشی کارکرده از اینجا هم خریدنش ریسکه چه برسه اونجا
گوشی ها رفرشی که نیستن ؟
مشکلی ندارن ؟
لطفا توضیحات محصول رو بخونید اگه انگلیستون خوبه نظرات کاربرا رو بخونید ، با تشکر

سلام.
دوست عزیز در علی اکسپرس کالاهای برند آک معمولا پیدا نمیشه. یا رفرش هستند یا دست دوم که در اطلاعات نوشته شده توسط فروشنده ها مشخص هست.
کالاهای رفش معمولا تا بحال که بارها برای سایر دوستان خرید شده طبق نظرات اونها هیچ مشکلی نداشتن و فقط بحث کارتن اصلی هست که باید با فرونشده مکاتبه شه که کارتن اصلی ارسال میکنه یا نه و بعضیا هم نیاز دارن بهشون گفته شه کارتن اصل ی بفرستن و متعلغات گوشی که در موارد دست دوم احتمال اینکه جایگزین شده باشن با نوع دیگه هست.. این دو لینک شما هم نظرات فرونشده ها از درصد امتیازاتی که دادن مشخص هست.
لینک اول شما 65 فروش و 8 رای 100 درصد مثبت.
لینک دوم 186 فروش و میانگین رای 96.7 درصد مثبت.
که چیزی که من چند مورد دیدم بابت نظرشون در مورد اصل نبودن هندزفری بوده دادن 4 ستاره بجای 5 ستاره.

توی امازون گوشی 16 گیگ هم به این قیمت پیدا نمیشه
الان گوشی 64 گیگ به این قیمت کمی شک برانگیزه

----

it is unlocked phone and 100% original with condition"RiEFURBISHED""refurbished" mean,some phones long time no used and factory have updated some software and replace a new battery on it.in case some phone case have scratches ,factory will also replace a new case.it will looks like 99% new, and it is original. and our technician will make double testing on the phones before shipped out to make sure good quality.not copy

گوشی رفرشه ؟

مشکل داره ؟

گوشی های رفرش معمولا مشکلی در کارکرد ندارن و موارد احتمالی تقریبا همون هایی هستند که گفته شد.

این صفحه یعنی چی عزیز

5-jpg.774161

اینم شرایط کاری و هزینه و گارانتی فروشنده و سایر اطلاعات اضافی .. هست.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سلام.
دوست عزیز در علی اکسپرس کالاهای برند آک معمولا پیدا نمیشه. یا رفرش هستند یا دست دوم که در اطلاعات نوشته شده توسط فروشنده ها مشخص هست.
کالاهای رفش معمولا تا بحال که بارها برای سایر دوستان خرید شده طبق نظرات اونها هیچ مشکلی نداشتن و فقط بحث کارتن اصلی هست که باید با فرونشده مکاتبه شه که کارتن اصلی ارسال میکنه یا نه و بعضیا هم نیاز دارن بهشون گفته شه کارتن اصل ی بفرستن و متعلغات گوشی که در موارد دست دوم احتمال اینکه جایگزین شده باشن با نوع دیگه هست.. این دو لینک شما هم نظرات فرونشده ها از درصد امتیازاتی که دادن مشخص هست.
لینک اول شما 65 فروش و 8 رای 100 درصد مثبت.
لینک دوم 186 فروش و میانگین رای 96.7 درصد مثبت.
که چیزی که من چند مورد دیدم بابت نظرشون در مورد اصل نبودن هندزفری بوده دادن 4 ستاره بجای 5 ستاره.

گوشی های رفرش معمولا مشکلی در کارکرد ندارن و موارد احتمالی تقریبا همون هایی هستند که گفته شد.

اینم شرایط کاری و هزینه و گارانتی فروشنده و سایر اطلاعات اضافی .. هست.
مرسی داداشم

میتونید قبل از خرید باهاشون مکاتبه کنید ؟ که اگه جنس خراب فرستادن بتونیم شکایت کنیم ؟ به فروشنده بگید اگه "کارتن خود گوشی + به همراه وسایل اصلی" رو میفرسته گوشیو میخوام
حتما حتما قبل از خرید بگید "فقط اگه بدون خط و خش و مشکل انتن دهی" باشه گوشیو میخوام

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
it 's my first iphone 5s 16 GB i riceved it in 9 days with dhl. i buy 27euros for ths costumer. i use it for 1 month and i haven't got any problem it's full original but the acc. are not original. i bought charger from apple and i will buy 35 euros in total i spend about 410€ i recommebnd to buy 32gb and not 16 gb .i highly recommend this seller 10+++++ . check my imei on apple website

یه خریدار گفته لوازم جانبی همراه گوشی اصلی نبوده
مجبور شده جداگانه تهیه کنه

بالا