• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

سلام.
مشتریان دارای خرید مستمر از خدمات ویژه برخوردار هستند و هر کاری از دست بر بیاد برای انجام بهترین خدمت براشون انجام میشه.

Milad88

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
اخیرا سفارش من هم که یک دستگاه گوشی بود به دستم رسیده که کمی با تاخیر اعلام میکنم.
بد نیست بدونید فروشنده چینی مثلا خواست زرنگی کنه و گوشی با رنگ متفاوت فرستاد که چند دلار ارزونتره.
آقای عبدلی عزیز بعد از اطلاع از ماجرا و با توجه به پاسخگو نبودن فروشنده متقلب ... اقدام به طرح شکایت در سایت علی اکسپرس کردند و (ببخشید) فروشنده چینی رو به غلط کردن انداختند و این فروشنده خواسته های مارو قبول کرد.
مسئله دیگه اینکه شارژر گوشی ایراد داشت و با اینکه وظیفه آقای عبدلی نبود ... ایشان با پیگیری ماجرا فروشنده رو مجبور کرده یه شارژر اوریجینال هم بفرسته.
لازم میدونم از اخلاق خوب و پیگیری بسیار عالی آقای عبدلی صمیمانه تشکر کنم همراه با درج امتیاز.
سپاس

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سلام ، خسته نباشید
میخواستم نظرتون راجع به گوشی هایی که تعمیر شده اند (Refurbished) بپسرم
آیا خریدشون خوبه یا نه ؟ خودتون چه پیشنهادی میکنید ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

peyghami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
اخیرا سفارش من هم که یک دستگاه گوشی بود به دستم رسیده که کمی با تاخیر اعلام میکنم.
بد نیست بدونید فروشنده چینی مثلا خواست زرنگی کنه و گوشی با رنگ متفاوت فرستاد که چند دلار ارزونتره.
آقای عبدلی عزیز بعد از اطلاع از ماجرا و با توجه به پاسخگو نبودن فروشنده متقلب ... اقدام به طرح شکایت در سایت علی اکسپرس کردند و (ببخشید) فروشنده چینی رو به غلط کردن انداختند و این فروشنده خواسته های مارو قبول کرد.
مسئله دیگه اینکه شارژر گوشی ایراد داشت و با اینکه وظیفه آقای عبدلی نبود ... ایشان با پیگیری ماجرا فروشنده رو مجبور کرده یه شارژر اوریجینال هم بفرسته.
لازم میدونم از اخلاق خوب و پیگیری بسیار عالی آقای عبدلی صمیمانه تشکر کنم همراه با درج امتیاز.
سپاس

سلام.
بسیار ممنونم برای ارسال و امتیاز.
لطف دارید. ;)
انجام وظیفه بوده پیگیری مشکلتون و امیدوارم دیگه پیش نیاد براتون.
موفق باشید

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام ، خسته نباشید
میخواستم نظرتون راجع به گوشی هایی که تعمیر شده اند (Refurbished) بپسرم
آیا خریدشون خوبه یا نه ؟ خودتون چه پیشنهادی میکنید ؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

سلام.
تابحال خرید های بسیار زیادی بوده و حداقل در خرید های بنده دوستان موردی از مشکل اطلاع ندادن.
البته موارد جزئی مثل داشتن مواردی مثل خش روی بدنه مقداری که دیگه بستگی به شانستون داره مورد چقدر تروتمیز باشه یا همراه نداشتن جعبه اصلی بوده که برای چند موردی بوده اما راضی بودن در کل و در مورد جعبه اصلی هم امری عادی هست و بعضی فروشنده ها خودشون میفرستن. به بعضیا باید گفت که بنده معمولا به همه میگم. بعضیا کلا اصلی ندارن بفرستن و بعضیا طرح اصلی میفرستن و .. این موارد رو باید با خود فروشنده هماهنگ کنید.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

سلام.
متاسفانه فعلا از آمازون تنها کالاهای دیجیتال مثل ebook قابل خرید هستند.

reza.ntg

Registered User
لایک‌ها
66
سلام.
تابحال خرید های بسیار زیادی بوده و حداقل در خرید های بنده دوستان موردی از مشکل اطلاع ندادن.
البته موارد جزئی مثل داشتن مواردی مثل خش روی بدنه مقداری که دیگه بستگی به شانستون داره مورد چقدر تروتمیز باشه یا همراه نداشتن جعبه اصلی بوده که برای چند موردی بوده اما راضی بودن در کل و در مورد جعبه اصلی هم امری عادی هست و بعضی فروشنده ها خودشون میفرستن. به بعضیا باید گفت که بنده معمولا به همه میگم. بعضیا کلا اصلی ندارن بفرستن و بعضیا طرح اصلی میفرستن و .. این موارد رو باید با خود فروشنده هماهنگ کنید.
خیلی ممنون که وقت میزارید و جواب میدید ، قیمت و اصل و قابل اعتماد بودن کالا و فروشندگان آن ها لطفا :
عینک شماره 4
http://www.aliexpress.com/item/2015...n-glasses-oculos-de-sol-Gafas/1981385993.html
خاکستری XL
http://www.aliexpress.com/item/5-Co...Long-sleeved-Plaid-Male-Shirt/1899943257.html

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
خیلی ممنون که وقت میزارید و جواب میدید ، قیمت و اصل و قابل اعتماد بودن کالا و فروشندگان آن ها لطفا :
عینک شماره 4
http://www.aliexpress.com/item/2015...n-glasses-oculos-de-sol-Gafas/1981385993.html
خاکستری XL
http://www.aliexpress.com/item/5-Co...Long-sleeved-Plaid-Male-Shirt/1899943257.html

خواهش میکنم.
دوست عزیز در مورد اصل بودن بنده هیچ نظری نمیتونم بدم و همونطور که گفتم با استفاده از موارد ذکر شده خودتون باید چک کرده و تصمیم بگیرید.
در مورد اعتبار فقط میتونم نظر بدم که با استفاده از اطلاعات خود سایت برای فروشنده هاست و هر 2 این فروشنده های شما از نظر اعتبار دارای امتیاز بالایی در سایت هستند.
باقی موارد هم ارسال شد خدمتتون.

hakr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بالا