• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
میشه حدود قیمت رو بهم بگید؟ من باید اعلام کنم حدود قیمت رو که ببینم کسی موافقت می کنه با خرید این دستگاه یا نه
با تشکر از شما

دوست عزیز نمیشه حدود هم گفت. چون اول باید سایت مورد نظر بررسی شه برای نوع پرداخت. بعد باید هزینه ارسال هم محاسبه شه. این قیمت خود کالا هست. ممکنه سایتی که ازش پیدا میکنید مجانی بفرسته. ممکنه بخواد 200 دلار هزینه ارسال بگیره ! تمام شرایط برای حدود قیمت هم باید در نظر گرفته شه.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
میشه حدود قیمت رو بهم بگید؟ من باید اعلام کنم حدود قیمت رو که ببینم کسی موافقت می کنه با خرید این دستگاه یا نه
با تشکر از شما

دوست عزیز نمیشه حدود هم گفت. چون اول باید سایت مورد نظر بررسی شه برای نوع پرداخت. بعد باید هزینه ارسال هم محاسبه شه. این قیمت خود کالا هست. ممکنه سایتی که ازش پیدا میکنید مجانی بفرسته. ممکنه بخواد 200 دلار هزینه ارسال بگیره ! تمام شرایط برای حدود قیمت هم باید در نظر گرفته شه.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
با تشکر از شما

loyalBC

Registered User
لایک‌ها
29
سلام از سایت نایک آمریکا هم خرید میکنید؟!

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام
http://www.alibaba.com/product-detail/oil-pump-6D34-6D31-MEO13203_1345722690.html
این چقدر میشه؟
اگر بخوام سریع ترین حالت دستم برسه هزینه اش چقدر میشه؟

سلام.
دوست عزیز شرایط خرید از علی بابا با جاهای دیگه فرق داره. در علی بابا باید شما با فروشنده ابتدا مکاتبه کنید و قیمت کالا + پست رو بگیرید. این کارو انجام دادید ؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
مکاتبه کردم گفت اگر با هواپیما بفرسته 100 دلار میشه .

حالا اینجا هم هست .

http://www.aliexpress.com/item/For-...-pump-ME014230-made-in-Japan/32323703076.html

در صورت انجام مکاتبه دقت کنید که کاملا از طرفش مطمئن شید که قیمت کالا + پست شده اونقدر. اگر بعد از پرداخت بگه یه هزینه دیگه باید پرداخت کنید هزینه ارسال بصورت حواله زیاد که هست و اگر مجبور به پرداخت مبلغ کمی بشید بسیار زیاد رد میاد براتون.
در نهایت ازش تمام شیوه هایی که برای پرداخت قبول میکنه رو بگیرید و ارسال کنید بصورت خصوصی تا ریالش ارسال شه خدمتتون.

مبلغ لینک دوم هم ارسال شد.

best4dl

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
خسته نباشید
قیمت تبلت زیر رو میخواستم :
Teclast X98 Air Ram 2GB Rom 64GB 9.7 inch Dual OS 3G Tablet
Teclast X98 Air Ram 2GB Rom 32GB 9.7 inch Dual OS 3G Tablet

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

سلام.
حداقل خرید این کالا 5 عدد هست. در علی بابا باید ابتدا برای فرونشده پیام بدید. تعداد رو مشخص کنید و وارد مکاتبه شید در مورد قیمت نهایی + پست . بعد از گرفتن قیمت نهایی شیوه هایی که برای پرداخت قبول میکنه رو بگیرید ازش تا قیمت ریالی براتون محاسبه شه.

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
سفارش ساعت بدستم رسید
خیلی ممنونم

بالا