• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست من...
من یدونه گوشی huawei honor 4C میخوام سفارش بدم...
تو علی اکسپرس سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میشه لطفا چک کنید ببینید پایینترین قیمت چی هست؟
رنگ سفیدش مد نظرمه...

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
سلام من میخواستم یه دوربین Sony FS700 و دوربیین Fs100 بخرم اگر بهترین قیمت رو تو سایت ها و قیمت تمام شده رو بهم پیدا کنید و بگید و شرایط پرداخت که سفارش بدم ممنون

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام من میخواستم یه دوربین Sony FS700 و دوربیین Fs100 بخرم اگر بهترین قیمت رو تو سایت ها و قیمت تمام شده رو بهم پیدا کنید و بگید و شرایط پرداخت که سفارش بدم ممنون

سلام.
برای استعلام قیمت ارسال لینک الزامی هست دوست عزیز.
از علی اکسپرس یا سایر سایت ها اگر داره پیدا کنید و لینکش رو بفرستید تا بررسی شه. اگر در این سایت ها نبود در سایت های داخل یچین مثل taobao.com بگردید. در اونها هم نبود میتونید از فروشگاه های امریکا لینک بدید

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
سلام.
از علی اکسپرس یا سایر سایت ها اگر داره پیدا کنید و لینکش رو بفرستید تا بررسی شه. اگر در این سایت ها نبود در سایت های داخل یچین مثل taobao.com بگردید. در اونها هم نبود میتونید از فروشگاه های امریکا لینک بدید

http://world.taobao.com/item/521193817476.htm?spm=a312a.7700714.0.0.Sav0sH#detail

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام دوست من...
من یدونه گوشی huawei honor 4C میخوام سفارش بدم...
تو علی اکسپرس سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میشه لطفا چک کنید ببینید پایینترین قیمت چی هست؟
رنگ سفیدش مد نظرمه...

سلام.
از علی اکسپرس یا سایر سایت ها اگر داره پیدا کنید و لینکش رو بفرستید تا بررسی شه. اگر در این سایت ها نبود در سایت های داخل یچین مثل taobao.com بگردید.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
متوجه منظورتون نمیشم میشه بیشتر توضیح بدید

لینک رو باز کنید. چندین گزینه داره برا یانتخاب که کلیک کنید روشون قیمتاشونم متفاوت هست. کدوم مد نظرتون هست ارسال کنید. اگر عکس بگیرید از تصویر و دورش خط بکشید بهتر هست.

Woudman

Registered User
لایک‌ها
82
لینک رو باز کنید. چندین گزینه داره برا یانتخاب که کلیک کنید روشون قیمتاشونم متفاوت هست. کدوم مد نظرتون هست ارسال کنید. اگر عکس بگیرید از تصویر و دورش خط بکشید بهتر هست.
من چینی زیاد بلد نیستم ....
من یه دوربین FS700 با لنز 18-200 میخوام .... همین ....

saeed258

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
دوست عزیز هزینه های جانبی و ارسالش از خود کالا بیشتر میشه. مشکل ندارید ؟
با دروود
دوست گرامی خواهشمندم هزینه تمام شده کالا رو بفرمایید ببینم چقدر هست تا پس از تصمیم گیری خدمتتان اعلام کنم.
سپاس

بالا