• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mr.big

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
قیمت تمام شده لینک اول رو برام پی ام کنین ممنون میشم.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400

hmd2014

Registered User
لایک‌ها
22
سلام شرمنده که مزاحم میشم خیلی یه گوشی n79 میخوام بگیرم منتها چند تا سئوال داشتم
اولا اگه با کیبرد عربی یا فارسیشوبخوام سفارش بدم چجوریه؟؟ اصلا داره یا نه ؟؟
ثانیا بعضی از گوشی هارو مثل همین مورد ارسال رایگان زده میخوام بدونم واقعا رایگانه یعنی بابت پست هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنیم فقط گمرکی میدیم؟؟
ثالثا قیمت تمام شده این گوشی چند در میاد می خوام بدونم اصلا میصرفه بگیرم یا نه میدونم خیلی قدیمیه اما بهترین گوشی که تاحالا داشتم هیمن بوده هیچ علاقه ای به گرون قیمت ترین گوشی لمسی ندارم بخاطر همین دنبال این گوشی بودم تا اینکه به پست شما برخورد کردم توی تهران دست دو تمیزش حدود 200 تومنه در حالی که قیمت علی اکسپرس 65 دلاره ممنون میشم پاسخ بدید شرمنده از مزاحمت های زیاد اینم لینکش :
http://www.aliexpress.com/item/N79-...3G-5MP-WIFI-GPS-free-shipping/1311598954.html

nazari19968

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام
قیمت گوشی thl t6s رو میخاستم ساین پانداویل گذاشته 90 دلار چقدر در میاد ؟
در تعداد باشه بر آورد هزینش چقدر میشه؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
با سلام
قیمت گوشی thl t6s رو میخاستم ساین پانداویل گذاشته 90 دلار چقدر در میاد ؟
در تعداد باشه بر آورد هزینش چقدر میشه؟

سلام.
خدمتتون ارسال شد دوست عزیز.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام شرمنده که مزاحم میشم خیلی یه گوشی n79 میخوام بگیرم منتها چند تا سئوال داشتم
اولا اگه با کیبرد عربی یا فارسیشوبخوام سفارش بدم چجوریه؟؟ اصلا داره یا نه ؟؟
ثانیا بعضی از گوشی هارو مثل همین مورد ارسال رایگان زده میخوام بدونم واقعا رایگانه یعنی بابت پست هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنیم فقط گمرکی میدیم؟؟
ثالثا قیمت تمام شده این گوشی چند در میاد می خوام بدونم اصلا میصرفه بگیرم یا نه میدونم خیلی قدیمیه اما بهترین گوشی که تاحالا داشتم هیمن بوده هیچ علاقه ای به گرون قیمت ترین گوشی لمسی ندارم بخاطر همین دنبال این گوشی بودم تا اینکه به پست شما برخورد کردم توی تهران دست دو تمیزش حدود 200 تومنه در حالی که قیمت علی اکسپرس 65 دلاره ممنون میشم پاسخ بدید شرمنده از مزاحمت های زیاد اینم لینکش :
http://www.aliexpress.com/item/N79-...3G-5MP-WIFI-GPS-free-shipping/1311598954.html

سلام.
دوست عزیز اطلاعات زبان برای هر گوشی در صفحه جنس توسط فروشنده نوشته شده. اما این مدل گوشی ها از اونجایی که در ایران هم بودند تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فایل فارسی براشون هست و هر تعمیرکار موبایلی میتونه به راحتی با یه فلش فارسیش کنه.
ارسال رایگان تا داخل کشور هست. داخل کشور پست هزینه ای تحت عنوان ترخیص و توزی عبسته ازتون میگیره که میتونه از 0 تا 23 حدودا باشه.
این لینک شمارو من چک کردم ارسال به ایران نداره! لطفا یه لینک دیگه بدید.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام.
دوست عزیز اطلاعات زبان برای هر گوشی در صفحه جنس توسط فروشنده نوشته شده. اما این مدل گوشی ها از اونجایی که در ایران هم بودند تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فایل فارسی براشون هست و هر تعمیرکار موبایلی میتونه به راحتی با یه فلش فارسیش کنه.
ارسال رایگان تا داخل کشور هست. داخل کشور پست هزینه ای تحت عنوان ترخیص و توزی عبسته ازتون میگیره که میتونه از 0 تا 23 حدودا باشه.
این لینک شمارو من چک کردم ارسال به ایران نداره! لطفا یه لینک دیگه بدید.
گرامی برای یک گوشی حدود 400 دلار گمرک چه مبلغی رو اخذ می کنه؟
داخل سایتشون تعرفه رو 25% درج کرده بدند درست هست؟

alireza0511021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
گرامی برای یک گوشی حدود 400 دلار گمرک چه مبلغی رو اخذ می کنه؟
داخل سایتشون تعرفه رو 25% درج کرده بدند درست هست؟

سلام.
اون 25 برای واردات عمده هست. در مورد جزئ طور دیگه رفتار میکنن. برای مثال بعضی ها برای هر موبایل در هر قیمتی 70 تومن میگیرن . بعضی ها هم درصدی . که حتی همین درصد رو هم ادارات محتلف متفاوت میزنن. میتونه از 6 تا 12 باشه حدودا. هرچی موبایل برندش ناشناخته تر باشه کمتر میزنن. ولی معمولا برای این رنج 50 60 70 80 هست.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام قیمت این گوشی چقد میشه
http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html
یه سول دیگه از امازون خرید دارید قیمتش چقد میشه
http://www.amazon.com/dp/B00H7Z7YMI...20&ascsubtag=4a251a2ef9bbf4ccc35f97aba2c9cbda

لطفا قیمت ها را جدا بدید

سلام.
ارسال شد خدمتتون دوست عزیز.

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
1 تخفیف 10 دلاری برای 1 خرید بالای 100 دلار
فرصت محدود

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام.
اون 25 برای واردات عمده هست. در مورد جزئ طور دیگه رفتار میکنن. برای مثال بعضی ها برای هر موبایل در هر قیمتی 70 تومن میگیرن . بعضی ها هم درصدی . که حتی همین درصد رو هم ادارات محتلف متفاوت میزنن. میتونه از 6 تا 12 باشه حدودا. هرچی موبایل برندش ناشناخته تر باشه کمتر میزنن. ولی معمولا برای این رنج 50 60 70 80 هست.
ممنون از شما.
ایفون مد نظرم هست برای قطعاتش.چون برند شناخته شده هست ممکن هست رقم بیشتر هم تعیین بشه؟
و آخرین سوال هم برای کالایی که هزینه گمرکی داره باید مراحل ترخیص طی بشه یا مثل سایر بسته ها توسط پست توزیع و هزینه دریافت می شه؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
ممنون از شما.
ایفون مد نظرم هست برای قطعاتش.چون برند شناخته شده هست ممکن هست رقم بیشتر هم تعیین بشه؟
و آخرین سوال هم برای کالایی که هزینه گمرکی داره باید مراحل ترخیص طی بشه یا مثل سایر بسته ها توسط پست توزیع و هزینه دریافت می شه؟

چون گوشی های چینی همشون شناخته شده نیستند حتی اگه گرونم باشن مثلا 700 دلار اما فروشنده رو بسته بنویسه 200 دلار زیاد تو گمرک حساس نمیشن. اما قیمت آیفون رو دارن.
برای 1 2 تا گوشی نه. خود پست تحویل میده.

fara-marz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
قیمت inew v3 با ارسال کلاً چقدری میشه اگه لطف کنید ممنون

radiosaeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من برای بار دوم توسط ایشون خرید کردم و شماره رهگیری دریافت کردم. بسیار مودب، صبور و همیشه پاسخگو هستن.
تشکر فراوان

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
سلام دوستان
من برای بار دوم توسط ایشون خرید کردم و شماره رهگیری دریافت کردم. بسیار مودب، صبور و همیشه پاسخگو هستن.
تشکر فراوان

سلام.
ممنونم. لطف دارید.
موفق باشید

بالا