بله .. ببینید من اون مدل کالایه ذکر شده مد نظرم بود که جهت مصارف بیولوژیکی می خوایم تهیه کنیم و متاسفانه نمونه مشابه همون مدل فقط در سایت علی بابا موجودی زده .. الان تهران هین مدل رو وارد کرده از چین آخرین قیمتش مثل این 160 دلاره تو سایت ولی متاسفانه تهران اینو 1 میلیون و هفتاد میفروشه دقیقا دوبرابر ارزش واقعیش ..رو این حساب تصمیم گرفتیم از چین تهیه کنیم. والا حقیقت تا سقف 650 الا 700 تومن بودجمون بود که نظر بر این شد خرید از چین انجام بشه حالا اینطور که شما میفرمایین دیگه فایده نداره خرید وقتی هزینه هاتون بالا باشه .. شما توجه بفرماید مشتری ها به چه دلیل میان از چین خرید میکنن ؟؟ به این دلیل که ارزونتر براشون تموم شه .. در هر صورت ممنون
برا فروشنده پیام دادم نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم بعدا
سلام
لطفا قیمت این محصول رو لطف کنید بفرمایید
http://www.aliexpress.com/item/Ultr...ury-Strong-Protection-Hybrid/32262868331.html
با فروشنده مکاتبه شد .. هزینه ی پستی و آخرین قیمت کالا رو بدم خدمتتون میتونم که بهشون بگم به آدرس من بفرستن ؟ که دیگه زحمت انتقال وجه و تبدیل ارزش با شما باشه ؟
سلام دوباره خدمتتون .. آقای یان یان هو بهم گفتن که قیمت آخرش 175 دلار هست و با اکسپرس میفرستن ممکنه کمی هزینه بر باشه این پست .. اطلاعاته دیگه ای لازم هست ؟
ketty Wang
Dear hesam fakhim nia,
Thank you for your interested in our product.
The XSZ-801BN is USD 175(FOB Ningbo),attached the quotation.
And if your confirm to buy this microscope,I will send you a PI,and you can pay us by T/T.if you just buy one set,we suggest send it buy express,the freight to iran is a little high.
If any more question,please contact me with my e=mail:[email protected].
Best Regards
yanyan hu
www.yujie.com
یه فایل xls هم ضمیمه کردن فکر کنم مربوط به هزینه پست باشه
file
ازهر سایتی ک ما بدیم امکان خرید هست یا ن؟
سلام.میخواستم ببینم شما از سایت tennis warehouse خرید انجام میدید؟ و کلا قیمتتون چقدر با قیمت سایت ها (آمازون و ...) تفاوت داره؟
سلام
هزینه نهایی این کفش چقدر میشه و حدودا چقدر زمان میبره تحویلش ؟
http://www.amazon.com/Sportiva-Cobra-Climbing-Orange-Womens/dp/B003XSUCMM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422647238&sr=8-1&keywords=la sportiva cobra
و اگر دو تا از این کفش بخوام چی ؟