• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کباب پز پلین یا ... مورد مشابه

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
بچه ها کسی کباب پز پلین یا مشابهش کباب پز مه پویا که فکر کنم هر دو یکی باشه رو داره برای فروش ؟ البته به قیمت عمده یا همکاری !؟
من برای مشتری های خودم بصورت روتین نیازمند منبع خوبی هستم که این محصول رو ارزونتر از جاهای دیگه خریداری کنم .
الان قیمت یوزرش 150 تومنه و تو سیستمهای همکاری در فروش هم یه چیزی حدود 30 تومن تخفیف داره برای وب مستر که میشه حدود 120 تومن .
من می خوام ارزون تر از این باشه !
اگر کسی داره و و یا کسی رو میشناسید که با قیمت خوبی بتونه بهم این کباب پز رو بده لطفا معرفی کنید :)
با سپاس

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
با اجازه استارتر بنده هم خواستارم
البته تکی :D

echargeshop

Registered User
لایک‌ها
20
چه بازاري در سال 93 براي شما سودآور است ؟

*جدید *نوین *دارای امنیت *درآمد ثابت شده *صرفه جویی در هزینه ها *با ضمانت زیرساخت فنی و تامین نامحدود شارژ مورد نیاز و...◄◄◄اینها تنها قسمتی از قابلیت ها و ظرفیت های فروشگاه شارژ اینترنتی و USSDرایانمهر است.

عاشقان فناوری و افراد خلاق با اخذ نمایندگی فروشگاه USSD به جمع سرمایه گذاران تجارت های نوین بپیوندید

**شما هم می توانید ... *هر موبایل را به فروشگاه خود تبدیل کنید!

*** اگر تصمیم به راه اندازی کسب و کاری جدید، با فناوریهای نوین و آغاز موفقیت خود گرفته اید شرایط دریافت نمایندگی فروشگاه شارژ USSD و فروشگاه شارژ اینترنتی را از لینک های زیر مطالعه کنید :

شرایط دریافت نمایندگی و راه اندازی فروشگاه شارژ اینترنتی( اینجا را کلیک کنید )

شرایط دریافت نمایندگی فروشگاهUSSD( اینجا را کلیک کنید )

ویژگی های فروشگاه شارژهای رایانمهر ( اینجا را کلیک کنید )

بالا