• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کلامیک ( razr_xt910 یا iphone_4s ) مسئله اینست !! ؟؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی
می خوام یکی از این دو تا گوشی رو بخرم اما نمی دونم کدوم واقعا بهتره ( قیمت ملاک نیست به هیج عنوان )

1-razr_xt910

Motorola RAZR XT910 - Full phone specifications

2- iphone_4s

Apple iPhone 4S - Full phone specifications

نظرتون رو خریده کدوم گوشی هست و چرا ... کلا همه چی گوشی هم برام مهمه و اولویت خاصی ندارم

ممنون از کمکتون

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
دادا اصلا 4S رو با بهترین دیوایس آندرویدی مقایسه نکن
4S میخوره این
Motorola RAZR رو

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون از پاسخ همگی آخه این صفحه موتورلا بزرگتر هست و من هم وب گردی می کنم و همینطور
image stabilization هم داره موتورلا که باید باعث شه عکس ها بهتر گرفته بشه با این حال
بهتر نیست موتورلا ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شاید// صفحه بزرگتر خب مسلما برای وبگردی بهتر هست ولی در حالت کلی ایفون 4 اس اصلا یه دنیای دیگه ای هست.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
شاید// صفحه بزرگتر خب مسلما برای وبگردی بهتر هست ولی در حالت کلی ایفون 4 اس اصلا یه دنیای دیگه ای هست.

ممنون از پاسختون
اما منی که iphone 4 داشتم برام 4s باز هم جذابیت داره ؟ یا فرقی خاصی با گوشی 4 ام نمیکنه ؟

راستی آندرئید پیج فارسی رو میتونه بخونه ؟

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
با مازیار جان موافقم
درسته صفحه نمایش 4s کوچیکتره ولی رزولیشن بالای این گوشی باعث شده کمبودی تو هیچ ضمینه نداشته باشی حتی وبگردی
شما بدون شک و تردید 4S بخر چون فوری مثل گوشیای آندرویدی خز نمیشه

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از پاسختون
اما منی که iphone 4 داشتم برام 4s باز هم جذابیت داره ؟ یا فرقی خاصی با گوشی 4 ام نمیکنه ؟

راستی آندرئید پیج فارسی رو میتونه بخونه ؟

جذابیتش تو siri میتونه نمایان کنه
دوربین تقریبا متفاوت
سرعت بیش از 2برابر
گرافیک بی نظیر
اگه آندروید بخرید فوری دلتون رو میزنه چون قبلا با ios کار کردین

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پس همه نظرشون یک چیز هست
فقط این وضعیت باتریشون نسبت به هم چطوره ؟

و اینکه تو وب گردی در کل صفحه 4.3 با 3.5 خیلی تفاوت میکنه ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید برای وبگردی و دیدن فیلم و این چیزها خب مشخصا هرچی صفحه بزرگتر بهتر...ولی یادتون باشه صفحه بزرگتر خود گوشی رو هم بزرگتر میکنه و من خودم به شخصه صفحه بزرگتر از 4 اینچ رو دیگه لازم نمیدونم...یعنی یه جورایی دیگه حمل گوشی سخت میشه...3.5 اینچ خب یکم کوچیک هست و جا داشت که اپل 4 اس رو 4 اینچی بکنه که متاسفانه نکرد.

در هر حال من بین این دو بدون شک ایفون رو برمیداشتم....باز خودت تصمیمت شاید چیز دیگه ای باشه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ببینید برای وبگردی و دیدن فیلم و این چیزها خب مشخصا هرچی صفحه بزرگتر بهتر...ولی یادتون باشه صفحه بزرگتر خود گوشی رو هم بزرگتر میکنه و من خودم به شخصه صفحه بزرگتر از 4 اینچ رو دیگه لازم نمیدونم...یعنی یه جورایی دیگه حمل گوشی سخت میشه...3.5 اینچ خب یکم کوچیک هست و جا داشت که اپل 4 اس رو 4 اینچی بکنه که متاسفانه نکرد.

در هر حال من بین این دو بدون شک ایفون رو برمیداشتم....باز خودت تصمیمت شاید چیز دیگه ای باشه.

ممنون داداش
فقط این وضعیت باتریش رو نمیدونم شنیده بودم وضعیت باتری 4s خیلی خرابه و همه شاکی هستن ؟

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون داداش
فقط این وضعیت باتریش رو نمیدونم شنیده بودم وضعیت باتری 4s خیلی خرابه و همه شاکی هستن ؟

برخی سری اولش مشکل داشت ولی الان مشکلی ندارن
جیلبریک هم میشه جدیدا

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سوال آخر دوربینش بدون استبلایزر عکس های واضح میگیره ؟

و کلا ایرادی داره این 4s در حال حاضر؟

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
اگه بی خیال دیوایس بشیم به نظر من آندروید خیلی باحال تره ای او اس هست به خصوص انعطاف پذیری بالای اون خیلی لذت بخش هست ولی اگه بخوای از نظر دیوایس مقایسه کنی واقعا 4 اس چیزه توپی هست به خصوص که افت قیمتش از سایر دیوایس ها به نسبت کمتر هست اگه قبلا آیفون 4 داشتی شک نکن 4 اس بگیر که بهترین انتخاب هست اگرچه که صفحه بزرگ مزیت بالایی هست و تنها شمال وب گردی نمیشه بلکه توی بازی کردن و فیلم دیدن و ..... واقعا مزیت حساب میشه الان هم می بینیم که علت پر طرفدار بودن گالکسی نوت صفحه نسبتا بزرگ اون هست ولی بازم 4 اس به نظرم برا شما که قبلا ایفون داشتی انتخاب بهتری هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگه بی خیال دیوایس بشیم به نظر من آندروید خیلی باحال تره ای او اس هست به خصوص انعطاف پذیری بالای اون خیلی لذت بخش هست ولی اگه بخوای از نظر دیوایس مقایسه کنی واقعا 4 اس چیزه توپی هست به خصوص که افت قیمتش از سایر دیوایس ها به نسبت کمتر هست اگه قبلا آیفون 4 داشتی شک نکن 4 اس بگیر که بهترین انتخاب هست اگرچه که صفحه بزرگ مزیت بالایی هست و تنها شمال وب گردی نمیشه بلکه توی بازی کردن و فیلم دیدن و ..... واقعا مزیت حساب میشه الان هم می بینیم که علت پر طرفدار بودن گالکسی نوت صفحه نسبتا بزرگ اون هست ولی بازم 4 اس به نظرم برا شما که قبلا ایفون داشتی انتخاب بهتری هست

ممنون من سینسیشن هم داشتم :blush: اما تجربه ای از موتورلا یا همین 4s نداشتم

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16

اندازه کوچک صفحه نمایش فقط موردش هست البته رزولیشن فوقالعاده بالا باعث میشه زیاد توجه نکنی
در مورد دوربینش مخصوصا عکسها من برتری رو به RAZR میدم نه اینکه 4s نمیتونه عکس خوب بندازه ولی کلا موترولا دوربینهای بهتری داره تو عکاسی

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16

اندازه کوچک صفحه نمایش فقط موردش هست البته رزولیشن فوقالعاده بالا باعث میشه زیاد توجه نکنی
در مورد دوربینش مخصوصا عکسها من برتری رو به RAZR میدم نه اینکه 4s نمیتونه عکس خوب بندازه ولی کلا موترولا دوربینهای بهتری داره تو عکاسی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون در کل دوستان میگن هیچ کدوم از گوشی های آندروئیدی رو نمیشه با 4s مقایسه کرد و اگر قیمت ملاک نباشه فقط یک انتخاب وجود داره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله دقیقا همینه...

مثلا الان SII رو ببینید باید 1 میلیون پول بدید و بعد میبینید که همچین چیز مالی هم نیست..اشتباه نشه ها...دستگاه فوق العاده قدرتمند هست...بسیار صفحه نمایش عالی و دوربین خوبی داره...منتها کیفیت بدنه واقعا 1 میلیون نمیارزه...پلاستیک هست و اونم پلاستیکی که حتما بعد خرید میخوره توی ذوق ادم ....

4 اس اصلا دستتون میگیرید مشخص هست که کیفیت ساخت بسیار بسیار بالاست....حالا مثلا صفحه نمایش کمی کوچک هست یا مثلا مشکل بلوتوث هنوز هست ولی اینها ایراداتی هستن که در کلیت قضیه زیاد اذیت کن نیستن.یعنی به شخصه ترجیح میدم بلوتوث نداشته باشم در عوض خود گوشی رو هر بار که دستم میگیرم احساس خوشایندی داشته باشم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بله دقیقا همینه...

مثلا الان SII رو ببینید باید 1 میلیون پول بدید و بعد میبینید که همچین چیز مالی هم نیست..اشتباه نشه ها...دستگاه فوق العاده قدرتمند هست...بسیار صفحه نمایش عالی و دوربین خوبی داره...منتها کیفیت بدنه واقعا 1 میلیون نمیارزه...پلاستیک هست و اونم پلاستیکی که حتما بعد خرید میخوره توی ذوق ادم ....

4 اس اصلا دستتون میگیرید مشخص هست که کیفیت ساخت بسیار بسیار بالاست....حالا مثلا صفحه نمایش کمی کوچک هست یا مثلا مشکل بلوتوث هنوز هست ولی اینها ایراداتی هستن که در کلیت قضیه زیاد اذیت کن نیستن.یعنی به شخصه ترجیح میدم بلوتوث نداشته باشم در عوض خود گوشی رو هر بار که دستم میگیرم احساس خوشایندی داشته باشم.

ممنون دوست عزیز
این مشکل بولوتوث که فرمودید حاد هست ؟ یک توضیح کوچیک می فرمایید ؟

بالا