• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کلامیک ( razr_xt910 یا iphone_4s ) مسئله اینست !! ؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حاد که هست...شما هیچ عکس فیلم یا اهنگی رو توی ایفون در حالت عادی نمیتونید بفرستید یا بگیرید...باید جیل بریک کنید بعد برنامه celeste رو بخرید و بعد میتونید...حالا مثلا این برنامه روی نسخه 5 فعلا کار نمیکنه...ایفون 4 اس هم نسخه اش 5 و 5.0.1 هست در نتیجه فعلا نمیتونید...حالا کی بشه یا نشه اصلا مشخص نیست...کلا بلوتوث ایفون یه چیز به دور از ادمیزادی هست که اگر خیلی بلوتوث بازی میکنید توصیه میکنم کلا دور ایفون خط بکشید و برید سراغ اندروید...اگه مثل من 1 سال یه بار هم چیزی بلوتوث نمیکنید خب خوبه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون از کمک همگی یک سوالی برام پیش اومده این آندروئید 4 که بیاد برتری خاصی به ورژن های قبلیش داره؟

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون از کمک همگی یک سوالی برام پیش اومده این آندروئید 4 که بیاد برتری خاصی به ورژن های قبلیش داره؟
مشخصات و تغییرات اندروید 4 رو می تونید اینجا بخونید خلاصه/ جامع:
جامع ترین بررسی اندروید 4 | پرشین کال .نت |

به نظر من:

برتری های موتورولا
صفحه نمایش بزرگتر - توی فیلم دیدن واقعاً به چشم میاد (هم بزرگیش هم AMOLED بودنش - به یوتیوب مراجعه شود)
نوع صفحه نمایش Super AMOLED کنتراست فوق العاده بهتر از آیفون
طراحی عالی و جدید (طراحی آیفون عالیه اما الان به علت آیفون 4 یه سال قدیمیه)
باتری بهتر
و خصوصیت اندروید شخصی سازی ( هر وقت خسته شدی می تونی با Launcher ها و ویجت های زیاد کلاً محیط کار رو عوض کنی)

برتری های 4S
صفحه نمایش با وضوح بالاتر
عکسبرداری بهتر (مدرک)
فیلمبرداری بهتر
اپلیکیشن های شیک تر و بازی های بهتر
کلاً اگه حوصله سر و کله زدن با گوشی رو نداری کاملاً راحت تری با آِیفون
جمع و جورتر (رازر با صفحه 4.3 اینچی اندازه Sensation XL با صفحه 4.7 اینچیه!)

Siri رو زیاد جدی نگیر مخصوصاً که باید اینترنت داشته باشی و اکثر سرویسای مفیدش واسه ایران خوب نیست
اگه من بودم به علت علاقه به شخصی سازی موتورولا رو انتخاب می کردم اما خیلی ها رو می شناسم که بهشون قطعاً آیفون رو پیشنهاد می دم

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
من زياد اطلاعات گوشيم بالا نيس ولي يه عامل مهم واسه خودم خز بودن هست
ايفون به شدت خز هست(كلا اپل)..يعني تو محل ما كه اينطوريه 90% كسايي كه ايفون دارن فقط به خاطر ارم اپلش هست
بعد پشت هر ماشينه جواديم ميبيني يه ارم اپل زدن:))
ولي خب اين موتورولا يا سامسونگ كسايي مي گيرن دستشون كه واقعا نياز دارن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من خودم دیزایر اچ دی دارم و راضیم ولی خب خیلیا تعریف آیفونو میکنن دوست دارم امتحانش کنم ولی چون دیگه به صفحه 4.3 عادت کردم فکر نکنم بتونم با صفحه 3.5 آیفون کنار بیام.کاش حداقل 4 اینچ بود

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
من خودم دیزایر اچ دی دارم و راضیم ولی خب خیلیا تعریف آیفونو میکنن دوست دارم امتحانش کنم ولی چون دیگه به صفحه 4.3 عادت کردم فکر نکنم بتونم با صفحه 3.5 آیفون کنار بیام.کاش حداقل 4 اینچ بود

شایعاتی که درمورد آیفون 5 هست حاکی از صفحه نمایش 4 اینچی هست
اگر باشه آیفون واقعا بی رقیب میشه(الانشم هست)

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
من زياد اطلاعات گوشيم بالا نيس ولي يه عامل مهم واسه خودم خز بودن هست
ايفون به شدت خز هست(كلا اپل)..يعني تو محل ما كه اينطوريه 90% كسايي كه ايفون دارن فقط به خاطر ارم اپلش هست
بعد پشت هر ماشينه جواديم ميبيني يه ارم اپل زدن:))
ولي خب اين موتورولا يا سامسونگ كسايي مي گيرن دستشون كه واقعا نياز دارن

آی گفتی...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
من یه E7 خریدم ، خوشم نیومد بعد 1 ماه پیش آیفون 4 اس خریدم دیدم آب میخوای بخوری به اینترنت وصل میشه و ایرانم که تو تحریمه و آیفونه همش میگه شرمندم ایران رو ساپورت نمی کنیم اون برنامه ای هم که داره به اسم iTune من که نتونستم یه بار از contact های این sync کنم به کامپیوترم و اصلا گوشی راحتی نیست به نظرم به عنوان تلفن نیست بیشتر جنگولک بازی داره تا گوشی موبایل، دوستان گوشی کاربردی به من چی پیشنهاد میدن؟

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من یه E7 خریدم ، خوشم نیومد بعد 1 ماه پیش آیفون 4 اس خریدم دیدم آب میخوای بخوری به اینترنت وصل میشه و ایرانم که تو تحریمه و آیفونه همش میگه شرمندم ایران رو ساپورت نمی کنیم اون برنامه ای هم که داره به اسم iTune من که نتونستم یه بار از contact های این sync کنم به کامپیوترم و اصلا گوشی راحتی نیست به نظرم به عنوان تلفن نیست بیشتر جنگولک بازی داره تا گوشی موبایل، دوستان گوشی کاربردی به من چی پیشنهاد میدن؟
گوشیهای آندرویدی و ios بیشتر به اینترنت نیاز دارن
شما همون از سری نوکیا بل انتخاب کن
یا همون سیمبین

melaleuca_boy

Registered User
لایک‌ها
0
دادا من بهت موتورولا رو پیشنهاد میکنم.
واقعا مرگ نداره گوشیاش.هیولاس.اپل برند بسیار معتبریه ولی الان به طراحیشون که نگاه میکنم میبینم razr خیلی شیک تره.این از ظاهرش.
و اما مشخصات فنی: از نظر سرعت هیچی اپل نمیشه.خدایی تو این مورد خیلی شاخه.هر دوشون محیط جالبی دارن.
من جای شما بودم موتو را میگرفتم.گوشی باید تک باشه.جینگیل جواد نباید باشه.
من تا حالا فقط موتو دست گرفتم از هیچ گوشی دیگم خوشم نمیاد.8سال پیش با v3i حالا هم که 4 سالیه A1200 دارم.
باز نظر نظره خودته.
حالا ناقلا بگو ببینم این razr رو از کجا گیر آوردی؟فکر نکنم تو ایران پیدا شه.اگه اون ور آب کسیو داری بگو من رو هوا میترکونمش.;)

بالا