سلام . خوبید.سلام اقا سید محمد من نگاه کردم focus=FK1800 هستش مدل دقیق براتون پ خ میزنم سفید رنگ سالم
20?من عینا دارم نقره ایش رو 20 میدم
ماشالله پشت کار20?
چه جوری قیمت گزاشتید؟
اگر فروشنده اید.
یه عکس از خودش یه عکسم از لیبل مشخصاتش پشتش برام بزارید. میخوام ببینم dp هست؟ و فوکاس ایرانه یا خیر!
بعدش سر قیمت صحبت میکنیم.
ای بابا کو پشت کا با این همه هنوز چیزی پیدا نکردم. البطه از حق نگذزیم خیلیا خضوصی دادن. اما مشکل اینجا بود که خیلی وقت بود از کیبورداستفاده نمیکردن. برای همین اکثریت کیبورداشون اسیب دیده بود و کار نمیکرد. یکی دونفرم کیبوردشون پیدا نشد، البطه قراره اگر پیدا شد خبر بدن.ماشالله پشت کار
اقا سلام.کسی کیبورد دست 2 نداره؟
20?
چه جوری قیمت گزاشتید؟
اگر فروشنده اید.
یه عکس از خودش یه عکسم از لیبل مشخصاتش پشتش برام بزارید. میخوام ببینم dp هست؟ و فوکاس ایرانه یا خیر!
بعدش سر قیمت صحبت میکنیم.
اوه بابا شما چقدر گروف فکر میکنید!!:blink:یه کم فکر کردمو گفتم
ایرانه دیگه مگه قرار بوده از کجا باشه ؟
یعنی چی db هست ؟
جناب اینطور که معلومه خیلی قدیمیه-کیبورد حرفه ای دست دوم می خواماقا سلام.
همون طور که قول داده بودم تو انبارو نگاه کردم. یو اس بی دو تا پیدا کردم یکیش که تعطیل بود . یکیشم اینه.
اصل اصل چینم هست خیالتون راحت. نوشته های رو کلیدای حروفشم کمرنگ شده. فقط هم حروف انگلیسی داره باید برچسب حروف فارسی براش بگیرید. خودمم میتونم بگیرم.
فقط ببین به دردت میخوره. ارزش داره براش پول پست بدی که برات بفرستم. اما الان کیبورد نو 9-10 تومنه من باشم نو میخرم. خیلی زوره برای این پول پست بدی بازم هر جور دوست داری. اگر به کارت میاد ادرستو بده. بگو با چی بفرستم تا برات بفرستم.
مشاهده پیوست 115468
-
-
-
دوستان عزیز هنوز به کیبورد فوکاس 8500 احتیاج دارم. هر چقدر قدیمی و کثیفم که میخواد باشه.
جناب اینطور که معلومه خیلی قدیمیه-کیبورد حرفه ای دست دوم می خوام
ممنون-لطف کردیشرمنده فقط همینو پیدا کردم.
گفتم اگر بدردت بخوره ، برات بفزستم. بدرد من که نمیخوره.
اما به هزینه ارسالش نمی ارزه و گرنه من خودم پولی بابتش نمیخوام. بدردم که نمیخوره .
بازم شرمنده.
-
-
-
فوکاس 8500 هنوز خریداری نشده.
ممنون
تو کدوم کارت ریختین؟
من چک میکنم و طبق قرارمون پنجشنبه با باربری میفرستمش. راستی یه فراسو قدیمی هم دارم که خیلی تمیزه. خواستید اونم با این بفرستم.
اینم عکسش:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/92577747603818709183.jpg