ya_ali_mavla
Registered User
ممنون
آره باید تا بعد تعطیلات دست نگه داشت قیمتا کمی پایین آمده جای امیدواری هست انشاالله
یا علی
آره باید تا بعد تعطیلات دست نگه داشت قیمتا کمی پایین آمده جای امیدواری هست انشاالله
یا علی
جالب بود اولش همین فکر را کردم ولی جالبه بدونین که g1 ایرانی نیست بلکه چینیه و فقط توی ایران اسمبل میشه با مارک made in IRAN
اگه خداییش تمام و کمال مثل خودم و خودت ایرانی بود می خریدم ولی اینم مثه خیلیای دیگه میخواد کلای هموطناشا برداره
گوشی موشی آندرویدی خوب متوسط خریدارییییییییییییییییم
داداش برو یه لایو بخر نوش 330 تومن خیالتم راحت تره دیگه چه کاریه دست دو بگیری وقتی میشه نو خربد
Sent from my MT15i using Tapatalk
انشااللهجداََ 330 شده؟ چه خوب!
فقط صفحه نمایش کوچیکی داره!
آپــــــــــــــــــــــــــــــ واسه دوستمون انشالله یک گوشی واسم دوستمون جور بشه یکی هم واسه من!!!!
داداش برو یه لایو بخر نوش 330 تومن خیالتم راحت تره دیگه چه کاریه دست دو بگیری وقتی میشه نو خربد
Sent from my MT15i using Tapatalk
ممنون از پیشنهادت عالی بود قبلا هم بهش یه نگاهی کرده بودم ولی بخاطر دوربین و حافظه داخلیش که به آندروید 4 ارتقا پیدا نمیکنه از چشم افتاد
اگه میدانی به آندروید 4 ارتقا پیدا میکنه بگو شاید همینم گرفتم بزرگی صفحشم برام اصلا مهم نیست
به هر حال ممنون
یا علی
ممنون خیلی ممنون یکی از گوشی های مد نظرم بوددوست عزیز به لینک زیر یه سری بزن .
گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | Sony Ericsson Xperia ray | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
البته اگهی مال دو روز پیشه
ممنون از پیشنهادت عالی بود قبلا هم بهش یه نگاهی کرده بودم ولی بخاطر دوربین و حافظه داخلیش که به آندروید 4 ارتقا پیدا نمیکنه از چشم افتاد
اگه میدانی به آندروید 4 ارتقا پیدا میکنه بگو شاید همینم گرفتم بزرگی صفحشم برام اصلا مهم نیست
به هر حال ممنون
یا علی