• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی اندرویدی خوب با کم ترین قیمت ممکن ؟؟؟ !

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من می خوام اولین گوشی اندرویدی خودمو بخرم
قیمت هم نهایت 450 هزار تومان هست. و اگه لازم بشه از خارج هم می خرم. دست دو تمیز هم اگه پیدا بشه خوبه .
چند روزی هست توی سایت های مختلف می گردم و به اینا رسیدم .
تجربم تو زمینه موبایل کمه و محتاج راهنمایی های شما دوستان هستم :)

Google Nexus One Refurbished که با خرید از Aliexpress.com حدود 430 تومن در میاد و میشه روش 4.0 نصب کرد. ROM این مدل 512 مگابایته . کم نیست ؟ میشه برنامه ها رو روی کارت نصب کرد یا بالاخره کمی از ROM رو هم می گیره ؟

HTC Desire Refurbished که اونم حدود 450 میشه و خیلی شبیه Nexus One هست ظاهرا و سوالات بالا در مورد این یکی هم هست !

Huawei 8800 Sonic یا Huawei X3 که هر د دور و بر 330 هستند ... نظرتون در مورد این برند چیه ؟

Sony Ericsson Xperia Mini که حدود 380 تومن میشه . ولی خیلی صفحه کوچکی داره !!! نمی دونم چقدر کاربردیه .

مواردی هم که برام مهم تر هست :

CPU یکی گیگاهرتز و رم 512 که اندروید 4 رو جواب بده ! (حتی با آپدیت غیر رسمی !)

صفحه 3.5 تا 4 اینچ که ppi ترجیها کم تر از 200 نباشه و زیر 150 هم اصلا نیاد که بتونم باهاش اندکی مطالعه هم بکنم و چشمم رو اذیت نکنه :)

دوربینش فوکوس خودکار داشته باشه که بشه از نوشته عکس گرفت ... همین کافیه :)

باتریش هم حد اقل یکی دو روزی جواب بده !

GPS هم داشته باشه

تا جایی که ممکنه SAR پایین !

متشکرم :D

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
قیمت هم نهایت 450 هزار تومان هست. و اگه لازم بشه از خارج هم می خرم. دست دو تمیز هم اگه پیدا بشه خوبه .

Google Nexus One Refurbished که با خرید از Aliexpress.com حدود 430 تومن در میاد و میشه روش 4.0 نصب کرد. ROM این مدل 512 مگابایته . کم نیست ؟ میشه برنامه ها رو روی کارت نصب کرد یا بالاخره کمی از ROM رو هم می گیره ؟

HTC Desire Refurbished که اونم حدود 450 میشه و خیلی شبیه Nexus One هست ظاهرا و سوالات بالا در مورد این یکی هم هست !

Huawei 8800 Sonic یا Huawei X3 که هر د دور و بر 330 هستند ... نظرتون در مورد این برند چیه ؟

Sony Ericsson Xperia Mini که حدود 380 تومن میشه . ولی خیلی صفحه کوچکی داره !!! نمی دونم چقدر کاربردیه .

صفحه 3.5 تا 4 اینچ که ppi ترجیها کم تر از 200 نباشه و زیر 150 هم اصلا نیاد که بتونم باهاش اندکی مطالعه هم بکنم و چشمم رو اذیت نکنه :)

GPS هم داشته باشه

ماشالا شما پرسش هاتون خیلی تخصصیه و منم بی سواد. ولی گوشی خوبی که خودم باهاش کار کردم و بسیار سی پی یو سریع و توانمندی داره سونی اکسپریا مینی پرو هست. تنها و تنها عیبی که داره (البته واسه من چندان مهم نیس) کوچک بودن صفحه س. وگرنه از همه نظر از گوشی های گرون و گنده 700 یا 800 تومنی سرتره.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دوباره سلام :D

امروز فهمیدم یکی از اقوام که HTC Desire داره ممکنه بخواد بفروشه . ظاهرا این اواخر خیلی هنگ می کرده و با Factory Reset هم درست نشده که امیدوارم بتونم درستش کنم . اگه قرار شد بخرم قیمت رو چقدر بزاریم ؟
اگه قیمتش مناسب باشه احتمالا ازشون بخرم.

اگه شما بودید به چه قیمتی میفروختید ؟ قیمت نو رو دارید ؟

اینم لینک مشخصات در برابر Xperia Neo V:
Sony Ericsson Xperia neo V vs. HTC Desire - GSMArena.com

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
به نظرم اگه یه نکسوس وان تمیز پیدا کنی حتی تا 450 هم می ارزه و واقعاً گوشی خوبی هست.

خیلی متشکرم
راستش روی کاغذ که Nexus One خیلی شبیه HTC Desire هست . اگه Desire رو ارزون تر بخرم بهتره یا نه ؟ در عمل Nexus بهتره از Desire ؟

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
خیلی متشکرم
راستش روی کاغذ که Nexus One خیلی شبیه HTC Desire هست . اگه Desire رو ارزون تر بخرم بهتره یا نه ؟ در عمل Nexus بهتره از Desire ؟

من خودم Desire داشتم گوشی بدی نیست اما نکسوس تا حدودی بهتره و ساپورت بهتری هم داره

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من خودم Desire داشتم گوشی بدی نیست اما نکسوس تا حدودی بهتره و ساپورت بهتری هم داره

روی کاغد هر دو گوشی تقریبا یک جور هستند حتی Desire کمی رمش بیش تر هست که مزیتیه .
ولی لطفا اگه هر بدی از Desire دیدید بگید که قبل از خرید بدونم

خیلی خیلی متشکرم

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
میشه لینک این نکسوس رو از علی اکسپرس بدید؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
میشه لینک این نکسوس رو از علی اکسپرس بدید؟

شما یه جستجو بکنید و جد اکثر قیمت رو بدید 130 دلار
کلی گوشی پیدا میشه. اونایی که گوشی نو رو با این قیمت میدند باهاشون صحبت کردم گفتن ریفر هست (البته ریفرشون بسته بندی نیست !)

ارسال رایگان به ایران هم دارند !

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز به ما هم یاد میدی از سایت های خارجی به چه صورتی باید خرید کنیم ؟

badboy 2

Registered User
لایک‌ها
12
لایو هم گزینه مناسبی هستش.
مواردی که فرمودید رو داره.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دوست عزیز به ما هم یاد میدی از سایت های خارجی به چه صورتی باید خرید کنیم ؟

سلام
منم تا به حال خودم مستقیم خرید نکردم
ولی سایت AliExpress.com خیلی از اجناسش ارسال رایگان داره به ایران !
فقط باید یک نفر رو ‍‍پیدا کنم که کارت اعتباری داشته باشه برام پرداخت کنه :) سایت هایی که خرید خارجی انجام می دند زیاد هستند !

اگه شما هم تجربه ای پیدا کردی به منم بگو :D

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

GPS هم داشته باشه

عزیز برو ال جی اپتیموس بخر
شک نکن پشیمون نمیشی
هم خیلی نازک و خش دسته
هم همهی مشخصاتی که میخوای رو داره

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
عزیز برو ال جی اپتیموس بخر
شک نکن پشیمون نمیشی
هم خیلی نازک و خش دسته
هم همهی مشخصاتی که میخوای رو داره

خیلی متشکرم
من گوشی های ال جی رو اصلا نمیشناسم ... ولی الجی که 58 تا گوشی اپتیموس داره !!! منظورتون کدوم یکی هست ؟؟

All LG phones

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
هیچ مارکی مد نظرت نیست؟

سعی می کنم به برند خاصی وابسته نباشم ولی به هر حال نسبت به بعضی برند ها خوشبین ترم :)
ولی قیمت و مشخصات و کیفیت ساخت از برند خیلی مهم تره.

فعلا می خوام گوشی Desire خرابی که گفتم بگیرم ببینم درسن میشه یا نه ولی به هر حال نمیشه خیلی روش حساب کرد ...

Paym

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز نميخوام دلت رو بزنم اما هم ميخوايى ٤ اينچ باشه و هم اينكه اندرويد ٤ هم بتونى بريزى كه به نظرم اين كار رو نكنى بهتره چون گوشى هم با اين مشخصات گير بيارى باز هم بدرد نميخوره.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دوست عزيز نميخوام دلت رو بزنم اما هم ميخوايى ٤ اينچ باشه و هم اينكه اندرويد ٤ هم بتونى بريزى كه به نظرم اين كار رو نكنى بهتره چون گوشى هم با اين مشخصات گير بيارى باز هم بدرد نميخوره.

متشکرم ... چرا دلم زده بشه
لطفا دلیل به درد نخوردنش رو بگید تا از اشتباه در بیام

:)

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
تبلت هفت اينچ بدردت ميخوره

بالا